Zodii care nu se potrivesc deloc cu Racii. Care sunt însă cele mai bune compatibilități ale acestor nativi

Principalele semne zodiacale care nu se potrivesc cu nativul Rac.
Zodii care nu se potrivesc deloc cu Racii. Care sunt însă cele mai bune compatibilități ale acestor nativi

Zodii care nu se potrivesc deloc cu Racii și nu fac casă bună împreună. Racii sunt mai blânzi și mai grijulii decât ai crede.

Al patrulea semn din zodiac, Racul (21 iunie – 22 iulie) este o persoană extrem de sensibilă, cu o intuiție foarte bună. Deși adesea par reci, atunci când se conectează cu cineva, aceștia sunt capabili să-și dezvăluie latura grijulie și afectuoasă. Fiind un semn cardinal de apă, Racul este o ființă creativă condusă de emoții.

În dragoste sunt parteneri de încredere care își pun familia pe primul loc și care sunt consecvenți în valorile lor de bază. Racii se așteaptă să primească ceea ce oferă. Dacă te întâlnești cu un Rac, trebuie să-l ții la curent cu fiecare lucru pe care îl faci. Este genul de persoană care vrea să știe totul. Acest lucru poate fi sufocant pentru unele semne zodiacale.

Zodii care nu se potrivesc deloc cu Racii

Compatibilitatea emoțională este foarte importantă pentru Raci. Iată câteva dintre semnele zodiacale cele mai nepotrivite pentru a forma un cuplu cu nativul Rac.

Zodii care nu se potrivesc deloc cu Racii
Zodia rac

Vărsător

Vărsătorul este un semn care are nevoie de cât mai multă libertate. Când vine vorba de dragoste, acesta tinde să-și trateze persoana iubită ca pe un prieten, ceea ce îi poate deruta pe Raci. În plus, Vărsătorul îi va supăra nevoile Racului de a se verifica în mod constant unul cu celălalt și de a vedea ce fac. Racul, la rândul său, va deveni precaut față de Vărsător din cauză că acestuia nu-i place să împărtășească informații despre viața lor personală.

Natura mai rațională a Vărsătorului nu se va potrivi cu abordarea mai emoțională a Racului. Este ca și cum ar vorbi limbi foarte diferite și se vor pierde în curând în traduceri. Racul se va strădui să înțeleagă de ce Vărsătorii caută prea multă logică. În același timp, Vărsătorii vor crede că prioritățile Racului obligatorii și de neclintit. De aceea, relația dintre ei este o rețetă pentru dezastru.

Săgetător

Săgetătorul este un alt partener nepotrivit pentru Rac, deoarece sunt două opuse directe. În unele cazuri rare, s-ar putea să poată conviețui împreună, dar nu există prea multe puncte comune de găsit.

Săgetătorul este despre libertate, expansiune și aventuri. Racul, pe de altă parte, înseamnă angajament, stabilitate și stat acasă. Săgetătorul va fi deranjat de dorința Racului de a-i submina libertatea. Tototdată, Săgetătorul își va folosi uneori simțul umorului într-un mod care îl rănește pe sensibilul Rac. În cele din urmă, există și incompatibilitate intelectuală. Săgetătorul este într-o goană fără sfârșit pentru a-și extinde cunoștințele. Racul, pe de altă parte, tinde să rămână fidel cunoștințelor pe care le are deja. Săgetătorul va ajunge să creadă că Racul are mintea îngustă, iar Racul nu va înțelege de ce Săgetătorul își consumă toată energia pentru a învăța lucruri noi.

Berbec

Berbecul este un nativ care-i poate da liniștea peste cap Racului în doar câteva secunde. Situația se tensionează și mai mult când Berbecii întâlnesc un Rac cu temperament slab. Racul are, de asemenea, nevoie de cineva cu un temperament uniform, care să-i poată sprijini în timp ce au schimbări de dispoziție. Berbecul este nerăbdător și are nevoie de cineva răbdător pentru a contrabalansa acest lucru. Chiar dacă amândoi își recunosc emoțiile ca fiind importante, Berbecul ar putea fi puțin prea egoist. Berbecul este, de asemenea, foarte predispus să rănească atât intenționat cât și neintenționat sentimentele Racului.

În general, aceasta este o combinație explozivă. Intră într-o relație cu un Berbec pe propriul tău risc. Cel mai probabil veți avea parte de mult stres și certuri aprinse.

Semnele zodiacale compatibile pentru Rac

Am văzut semnele care nu se potrivesc cu Racul, dar iată care sunt însă cele mai bune compatibilități ale acestor nativi.

Racii sunt ușor compatibili cu alte semne de apă și semne de pământ precum Pești, Scorpion, Taur, Fecioară și chiar cu opusul lor polar, Capricorn.

Pești

Prin combinarea celor doi Sori, o relație Pești-Rac poate contura o legătură foarte naturală și ritmică în care fiecare partener se simte foarte apreciat. Cei doi au foarte multe puncte comune și reușesc să se pună de acord și să facă compromisuri importante.

Scorpion

Relația cu un Scorpion poate prezenta un parteneriat foarte armonios și complex. Sunteți dornici să vă ajutați unul pe celălalt, concentrându-vă pe vindecare și organizând zi de zi o rutină de succes. Reușiți să reduceți eventualele critici cu empatie și înțelegere.

Taur

O relație cu un Taur poate să fie comunicativă și plină de curiozitate. Comunicarea este punctul vostru forte, așadar o bază excelentă pentru orice relație. Este bine că ambii sunteți sinceri și vă doriți să împărtășiți ce aveți în minte.

Fecioară

Fecioarele și Racii pot forma un parteneriat expresiv, jucăuș, plin de distracție, romantic și creativ. Reușesc să se completeze foarte bine și să pună în evidență cele mai bune trăsături ale celuilalt.

Citește și zodia Rac – data nașterii, compatibilitate, caracteristici

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
4 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *