Zodii care nu se potrivesc deloc. Sunt șanse slabe să aibă o relație de lungă durată

Care sunt zodiile incompatibile din punct de vedere sentimental
Zodii care nu se potrivesc deloc. Sunt șanse slabe să aibă o relație de lungă durată

Nu toate zodiile se înțeleg între ele și, implicit, nu toate pot forma un cuplu. Vorbim mai jos despre zodii care nu se potrivesc deloc și nu ar putea fi într-o relație de lungă durată. Văd lucrurile în viață complet diferit și extrem de greu pot ajunge la un numitor comun. 

Zodii care nu se potrivesc deloc. De ce nu pot forma un cuplu

Vezi care sunt combinațiile de zodii care nu se potrivesc deloc!

Berbec și Rac. Nativul Berbec este energic și se mișcă foarte repede, mai ales în iubire. Pune preț pe romantism și este fascinat de scânteia de momente și de conexiunea dintre doi oameni. La polul opus, nativii Rac sunt foarte sentimentali și au nevoie de timp pentru a se adapta în relația cu noul partener. De asemenea, Racii au nevoie de timp și pentru a avea încredere în persoana cu care formează un cuplu.

Gemeni și Scorpion. În timp ce Gemenii sunt libertini și visători, Scorpionii nu suportă dezorganizarea. Gemenii se simt bine în medii dinamice, care se schimbă repede, iar Scorpionii, fiind sensibili și emotivi, preferă stabilitatea. Scânteia se aprinde repede între Gemeni și Scorpion atunci când e vorba de o discuție în contradictoriu.

Capricorn și Săgetător. Nativii Capricorn sunt descriși ca fiind profesioniști, muncesc mult și sunt ambițioși. Când sunt motivați luptă până când obțin ceea ce își doresc. De asemenea, sunt romantici și de încredere. Săgetătorii însă, sunt mai greu de înțeles, se preocupă foarte mult de imaginea pe care o au. Așadar, Capricornii organizați și Săgetătorii cărora le place haosul nu pot face o pereche bună, potrivit click.ro.

Fecioară și Balanță. Nativii Fecioară sunt persoane înțelepte și tot timpul cu picioarele pe pământ. Consideră că nimic nu poate fi suficient de rău în viață și trec peste toate zâmbind și cu umor. Nativii Balanță nu apreciază realitatea atât de mult. Sunt firi idealiste și caută tot timpul optimismul în orice situație. Fecioara vede modul de gândire al unei Balanțe foarte imatur, motiv pentru care va luat totul personal și, la un moment dat, poate considera că Fecioara are ceva personal cu ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *