Zodii care se potrivesc în dragoste cu Balanța. Acești nativi sunt meniți să fie împreună

Află cu ce zodii sunt compatibili nativii Balanță
Zodii care se potrivesc în dragoste cu Balanța. Acești nativi sunt meniți să fie împreună

Zodii care se potrivesc cu Balanța. Nativii Balanță se înțeleg bine cu multe dintre celelalte 11 zodii. Sunt romantici și împărtășesc o mulțime de pasiuni comune. Iată mai jos cu cine se potrivește în dragoste, fiind meniți să fie împreună.

Compatibilitate Balanță – Taur

Relația dintre Balanță și Taur este similară cu unificarea a două jumătăți ale unui întreg. Ambele zodii caută siguranță în cadrul unei relații și împărtășesc aceleași pasiuni pentru artă, poezie și cultură. Ambele zodii sunt guvernate de planeta Venus, a dragostei și a banilor. Altă pasiune în comun a Balanțelor și Taurilor este reprezentată de lux și flirt. Ambii au dorința de a aduce cât mai multă armonie în relația lor. Influența planetei Venus are însă și părți mai puțin bune: cele două zodii, Balanță și Taur, tind să lenevească toată ziua și uneori pot da dovadă de snobism. Taurul se bazează pe partea materială, iar balanța pe intelect. În relația dintre cele două zodii Balanța inițiază un proiect, iar Taurul în continuă.

Compatibilitate Balanță – Gemeni

Relația dintre Balanță și Gemeni este bazată pe pasiuni comune și pe agilitate intelectuală. Balanța iubește arta și frumusețea, iar Gemenii iubesc frumusețea unei idei, însă aceste pasiuni nu sunt atât de îndepărtate cum am putea crede. Atât Balanțele, cât și Gemenii au o energie mintală imensă. Au întotdeauna idei extraordinare și lucrează împreună la ele. Balanța este condusă de planeta Venus, a dragostei, iar Gemenii de planeta Mercur, a comunicării. Balanța și Gemenii sunt semne de aer. Ambele semne au pasiuni în multe domenii și au tot timpul subiecte de discuție, potrivit horoscop.elle.ro.

Compatibilitate Balanță – Rac

Nativii Balanță și nativii Rac își compensează lipsurile într-o relație. Aceștia își pot uni într-un mod armonios energiile și pot lucra foarte bine împreună dacă au un scop comun. Chiar dacă relația dintre Balanță și Rac evoluează mai lent, la început considerând că nu au prea multe în comun, pe măsură ce se cunosc mai bine, cu atât vor recunoaște calitățile celuilalt. Racul est guvernat de Luna, și Balanța de planeta Venus. Cei doi împărtășesc dragostea față de casă, familie și sunt foarte romantici.

Zodii care se potrivesc cu Balanța. Compatibilitate Balanță – Fecioară

Nativii Fecioară și nativii Balanță se potrivesc precum două piese ale unui puzzle, completându-se reciproc. Ambele semne își doresc o relație sigură și împărtășesc pasiunea pentru cultură. Pot munci în echipa într-un mod eficient deoarece își doresc aceleași recompense. Relația dintre Balanță și Fecioară va prospera doar dacă cei doi învăța să se respecte unul pe celălalt.

Compatibilitate Balanță – Balanță

Relația dintre două Balanțe este una echilibrată, romantică, în care armonia joacă un rol foarte important. Balanțele iubesc să fie îndrăgostite. Cele două Balanțe au o relație fericită, încărcată cu senzualitate și plăcere. Preferă să se răsfețe unul pe celălalt, dar și pe cei din jurul lor.

Compatibilitate Balanță – Săgetător

Între Balanță și Săgetător există o legătură specială și profundă. Se înțeleg foarte bine unul cu celălalt și pe lângă faptul că sunt iubiți, sunt și cei mai buni prieteni. Împreună reușesc să atingă noi orizonturi în dragoste, dar și în viață. Influența feminină a lui Venus și cea masculină a lui Jupiter face ca relația să fie echilibrată.

Compatibilitate Balanță – Pești

Balanța și nativul Pești sunt foarte compatibili. Aceștia pun mare preț pe latura estetică a vieții și au foarte multe de oferit unui celuilalt. Dau dovadă de echilibru și se ajută reciproc pentru a înțelege ce se întâmplă în jurul lor. Cuplul Balanță – Pești prețuiește adevărul și armonia, atât interioară cât și exterioară.

5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.