Dorian Popa recunoaște că ar spăla și geamuri dacă ar primi o remunerație consistentă. „Eu sunt un tip pragmatic. Dă-mi cât trebuie și muncesc” VIDEO EXCLUSIV

"Eu sunt un tip pragmatic. Dă-mi cât trebuie și muncesc”

Dorian Popa este unul dintre cei mai asumați artiști din showbiz-ul autohton și niciodată nu s-a sfiit să recunoască faptul că nu se dă în lături de la nicio acțiune, atunci când la mijloc este vorba de o sumă considerabilă de bani. Dovadă că, Dorian Popa a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu ar avea nici cea mai mică problemă să șteargă și geamurile, cocoțat pe o schelă, dacă această muncă ar fi remunerată conform cerințelor lui.

Dorian Popa: „Dacă nu eram prezentator, veneam dezbrăcat”

Joi seara, Dorian Popa, alături de Theo Rose, a prezentat Gala premiilor Romanian Music Awards, eveniment care a avut loc la Râmnicu Vâlcea. Artistul a pășit pe Blue Carpet în stilul caracteristic, cu o atitudine pozitivă extrem de molipsitoare pentru cei din jur. Deși temperaturile nu erau tocmai prietenoase, iar evenimentul s-a desfășurat în aer liber, Dorian Popa ne-a mărturisit că el ar fi pășit la bustul gol, așa cum umblase pe zi prin Râmnicu Vâlcea.

„Ce credeai că o să vin și pe aici dezbrăcat? Vrei să-ți spun adevărul? Dacă nu eram prezentator, veneam dezbrăcat. Mi-e rușine. E fata asta (n.r. Theo Rose) în rochie și nu a aveam cum. A fost un moment senzațional. Eu am ajuns azi noaptea (n.r. miercuri), pentru că vineri am un eveniment în București, dau shaorma gratis, iar, și doi oameni, nu glumesc 65-70 de ani, mi-au spus că au auzit că vin și vor să să mă întrebe dacă mă mai urc pe schelă în seara asta. Eu am cântat acum câteva luni la Vâlcea și eram călare pe alea. Și chiar mă întrebam dacă am timp în cele 6 minute de reprezentație, să mă urc pe schela asta că e impresionantă. Dar cred că nu, că apoi nu mai are cine să prezinte”, ne-a povestit Dorian despre ultima lui pățanie de la un concert din Râmnicu Vâlcea.

Pentru că nu are nicio problemă să urce pe schele înalte de câțiva metri și chiar publicul îi cere să facă asta, nu  am putut să nu-l întrebăm dacă ar profita vreodată de pe urma acestui curaj și ar șterge și niște geamuri dacă cineva i-ar cere asta în mod expres.

„Zici că mi-ai intrat în minte. Azi mergeam prin Vâlcea, mă duceam spre sală și am văzut niște alpiniști din ăia utilitari. Știi că m-a pus Shelly să mă urc cu el. Mă uitam la ei și am zis că am făcut și asta. Pot să șterg și geamuri, da. Dar importantă este remunerația. Eu sunt un tip pragmatic. Dă-mi cât trebuie și muncesc”, a mai spus Dorian Popa pentru EGO.ro.

„Eu pun în borcanul de tips-uri fiecăruia o anumită sumă de bani”

Așa cum spuneam și mai sus, Dorian Popa nu refuză niciun fel de contract, bineînțeles dacă este potrivit imaginii sale sau dacă vede în el un potențial. Astfel că de curând și-a asociat imaginea cu un lanț de fast-food-uri din România și organizează evenimente în care oferă shaorma gratis.

„Vineri la ora 12 în Pucheni, Sălaj, Rahova, vrem să depășim recordul de 3000 de shaorma și să dăm mai multe. Dacă reușim, Doamne ajută”, ne-a mai povestit artistul, completând că este genul de persoană care, la rândul ei, știe să-i răsplătească pe măsură pe cei cu care lucrează. Astfel că atât la primul eveniment în care a dat shaorma gratis, cât și la cel de-al doilea, Dorian scoate bani din buzunar pentru bacșișul angajaților. „Eu când intru în bucătărie intru să iau, mai iau niște cărniță, mai iau niște cartofi. Băieții mei fac față și să știi că pentru a face față, la început, de fiecare dată când începem ziua, eu am un ritual. Eu pun în borcanul de tips-uri (n.r. bacșiș) fiecăruia o anumită sumă, ca să-i stimulez”.

Dorian Popa
Dorian Popa

„Sunt un profesionist în degustarea unei shaorme”

Chiar dacă cei din jur au impresia că Dorian Popa se hrănește doar cu proteine, cu tot felul de shake-uri nutritive sau suplimente alimentare, pentru a-și menține corpul sculptat, artistul recunoaște că este un mare consumator de fast-food, în speță de shaorma cu de toate. Ba mai mult, se declară un adevărat expert și știe, doar după miros, să facă diferența dintre una bună și una cu foarte multe adaosuri comerciale.

 „Împânzim țara cu shaormerii. Țineți-vă bine. Pentru că trebuie să se bucure și România de shaorma cu cartofi naturali, nu congelați. Eu dacă nu eram shaormar, dacă apărea vreun fashonist din ăla care mânca numai ovăz cu răbdări prăjite, înțelegeam. Dar vedeți la mine pe platformele sociale shaorma de când exist eu, adică de 11-12 ani de carieră. Adică îți dai seama că deja sunt un profesionist în degustarea unei shaorma. O miros din prima cum s-ar spune”, a mai povestit Dorian Popa pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Planta magică pe care să o pui la ferestre în luna mai. Atrage banii și...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *