Vedete milionare care au trăit în sărăcie. Cum arată viața lor acum

Povestea incredibilă de viață a vedetelor care, deși astăzi sunt milionare, au trăit cândva în sărăcie

Scris de: Dana Cazacu

22 Feb. 2022

Vedete milionare care au trăit în sărăcie. Cum arată viața lor acum

Înainte de a deveni unii dintre cei mai bogați oameni din lume, aceste celebrități și antreprenori au îndurat greutăți. Dar au luptat din greu pentru ceea ce sunt astăzi. Poveștile lor uimitoare ne arată cum se trece de la începuturile umile la lista Forbes cu cei mai bogați oameni din lume. Iată 20 de vedete devenite milionare care au trăit în sărăcie, dar și cum arată viața lor acum.

Ce viață au astăzi 20 de vedete milionare care au trăit în sărăcie

Se pare că, milionarii și miliardarii care astăzi se află printre cele mai mari nume din Silicon Valley și Hollywood, nu au fost întotdeauna bogați.

În ciuda faptului că vedetele veneau dintr-un mediu sărac, de pe străzile mizerabile din Los Angeles sau din proiecte Bayview, se pare că acestea au reușit. Iată 20 de povești a unor vedete care au devenit milionare după ce au trăit în sărăcie.

De la sărăcie la viață de milionar – 20 de vedete

Actrița Halle Berry, cu mult înainte să câștige Oscarul, doarme într-un adăpost pentru persoane fără adăpost. Ea avea mari dificultăți care au făcut-o să devină mai puternică. Astăzi, Halle Berry  are o avere netă  cuprinsă între 60 și 75 de milioane de euro.

Sarah Jessica Parker ea era o fată simplă dintr-un oraș mic din Nelsonville, din Ohio. Asta înainte să primească rolul din Sex and the City. Părinții ei care aveau 8 copii nu își permiteau să plătească facturile la lumină și nici să îi facă daruri de ziua ei. Actrița ar avea astăzi o avere de peste 90 de milioane.

Vedete care nu au fost bogate tot timpul

Ed Sheeran, unul dintre cele mai mari nume ale muzicii de astăzi a abandonat școala și a dormit multe nopți în stațiile de metrou din Londra. Astăzi, artistul umple stadioane din întreaga lume și are o avere netă de aproximativ 100 de milioane.

Leonardo DiCaprio, unul dintre cele mai mari nume de la Hollywood provine dintr-o zonă plină de droguri din afara Los Angeles, fiind un copil sărac, crescut la periferia orașului. De la o vârstă fragedă acesta a fost martor la sărăcie, consum de droguri și violență. Astăzi, averea netă estimată a lui DiCaprio este de 237 de milioane de dolari.

Vedete sărace înainte de a deveni celebre

Arnold Schwarzenegger, guvernatorul al Californiei și actorul principal din Terminator a suferit foamete și revolte în Austria după al Doilea Război Mondial. El a avut momente când i-au lipsit alimentele și când era prins în lupte de stradă. Astăzi reprezintă una dintre cele mai bogate vedete de film de acțiune din toate timpurile, cu o avere de aproximativ 365 de milioane.

Celebra cântăreață Celine Dion a crescut în Canada, într-o familie foarte umilă, fiind cea mai mică dintre cei 14 frați. Ea povestea că dormeau câte 3-4 frați într-un pat. A devenit celebră cu hituri precum My Heart Will Go On On și It’s All Coming Back To Me Now. În septembrie 2019, averea acesteia a fost estimată la aproximativ 34,3 milioane.

Cum arată astăzi viața unor vedete milionare care au pornit de jos

JK Rowling, unul dintre cei mai de succes scriitori din istoria recentă a fost o mamă singură care se străduia să-și facă rostul înainte de a scrie cele 7 romane Harry Potter. Averea acesteia se ridică astăzi la 84 de milioane, deținând și o franciză de film de succes.

Roman Abramovici, miliardarul cu acțiuni la Evraz, Norilsk Nickel și echipa de fotbal din Marea Britanie Chelsea a fost un băiat orfan, iar astăzi deține al treilea iaht ca mărime din lume. Averea acestuia are o valoare de 10,243 milioane de dolari.

Povestea de viață a vedetelor care au devenit bogate după celebritate

Miliardarul Kenny Troutt este fiul unui chelner, care a crescut într-o familie săracă. Astăzi el deține Ferma WinStar din Versailles, Kentucky și are o avere de aproape 1,4 miliarde.

Oprah Winfrey, Renumita gazdă a talk-show-ului cu același nume a crescut în Mississippi, într-o familie săracă și a mers la facultate obținând o bursă. Astăzi este primul miliardar de culoare, averea ei netă fiind estimată la aproximativ 2,377 milioane de euro.

Ce viață au astăzi 20 de vedete milionare care în trecut au trăit în sărăcie
20 de vedete care au trecut de la sărăcie la viață de milionar

20 de vedete milionare cărora celebritatea le-a adus bogăție

John Paul DeJoria, creierul din spatele companiei de șampon John Paul Mitchell Systems și Patron Tequila a vândut felicitări de Crăciun și ziare pentru a-și întreține familia, pe când avea doar 10 ani, părinții săi fiind divorțați de când acesta avea doar 2 ani. John Paul DeJoria are astăzi  o avere de 2.800 de milioane.

Howard Schultz, CEO-ul Starbucks, a crescut în Brooklyn, într-o familie săracă, fiind fiul unui șofer de camion. Averea netă actuală a lui Howard Schultz este de aproximativ 2,7 miliarde de dolari.

Viața a 20 de vedete milionare care au trăit în sărăcie

Do Won Chang, fondatorul magazinului de îmbrăcăminte, Forever 21, a lucrat ca îngrijitor  la o benzinărie și a turnat cafea pentru a-și face rostul și a-și ajuta familia. A emigrat împreună cu soția lui, din Coreea de Sud, în Los Angeles, în căutarea succesului.  În prezent, averea acestuia a scăzut la 1,5 miliarde, în urma falimentării magazinului.

Ralph Lauren, celebrul nume din lumea modei, era cel mai mic copil al imigranților evrei care trăiesc în Bronx. El și-a dorit în permanență să devină milionar. Acesta are astăzi o avere de 5.000 de milioane de dolari.

De la sărăcie la viață de milionar

Steve Jobs, fondatorul primului aparat Apple, era fiul a doi imigranți din clasa muncitoare și a devenit milionar la vârsta de 23 de ani. Înainte de a muri, la vârsta de 56 de ani, în anul 2011, avea aproximativ 9,3 miliarde de euro.

Lakshmi Mittal, magnatul industriei siderurgice a crescut într-o familie săracă de indieni din Rajasthan. Astăzi este a 9-a cea mai bogată persoană indiană, cu o avere netă de 7 miliarde.

20 de vedete milionare care au trăit în sărăcie, iar astăzi sunt bogate

Miliardarul Leonardo Del Vecchio, al cărui imperiu de ochelari face Ray-Bans și Oakleys, a fost muncitor în fabrică, făcând matrițe pentru rame de ochelari. A crescut doar cu mama sa care la un moment dat l-a dat la orfelinat. Averea lui Leonardo Del Vecchio este astăzi de 14,6 miliarde.

Francois Pinault a fost tachinat la școală pentru că este sărac; motiv pentru care a abandonat liceul. El este acum liderul grupului de bunuri de lux PPR, care deține Gucci și Stella McCartney. Când era mic acesta a lucrat în afacerea de comerț cu cherestea a familiei sale. Fiul lui Pinault, Francois-Henri Pinault, este președintele de onoare și CEO al grupului de lux Kering , proprietar al mărcilor de modă Saint Laurent, Alexander McQueen și Gucci. Se estimează că familia are averi de 27.000 de milioane.

Viață de lux – 20 de vedete milionare care au trăit în sărăcie

Sheldon Adelson, cel care deține Las Vegas Sands , cea mai mare companie de cazinouri din lume, a livrat ziare în cartierul său înainte de a deveni miliardar. Tatăl său era șofer de taxi. Averea acestuia valorează astăzi 26,8 miliarde de dolari.

Larry Ellison a lucrat cu diverse slujbe în California înainte de a fonda Oracle, una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume.  A fost crescut de unchii săi și a lucrat pe ici pe colo. Astăzi acest are o avere care valorează 51 de miliarde de dolari.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Roxana Ciuhulescu a refuzat să participe la Survivor All Stars?
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *