4 cele mai frumoase destinații de călătorie pentru luna noiembrie. Locuri și peisaje superbe pe care merită să le treci pe listă

Îți vei încărca bateriile în locuri superbe.
4 cele mai frumoase destinații de călătorie pentru luna noiembrie. Locuri și peisaje superbe pe care merită să le treci pe listă

Vreți să vă relaxați câteva zile înainte de începerea sărbătorilor de iarnă? Ei bine, luna noiembrie constituie un moment propice pentru a explora destinații turistice celebre care în celelalte perioade ale anului sunt foarte aglomerate. Iată câteva sugestii de locuri pe care le poți vizita în ultima lună de toamnă care te vor lasă cu un sentiment plăcut cu siguranță.

De ce trebuie să optezi pentru o vacanță acum

Luna noiembrie este adesea considerată perioada extrasezonului pentru călătorii, ceea ce înseamnă că ai oportunitatea de a găsi tarife mai accesibile atât pentru transport, cât și pentru cazare.

În această lună, majoritatea destinațiilor turistice vor fi mai puțin aglomerate decât în lunile de vârf, permițându-ți să economisești bani și să te bucuri de obiectivele turistice în liniște.

4 cele mai frumoase destinații de călătorie pentru luna noiembrie
Destinații de vacanță

De asemenea, și vremea în noiembrie este, în general, mai blândă și mai plăcută în multe dintre aceste destinații. Temperaturile au scăzut după vară, dar încă nu a început sezonul rece, ceea ce face posibilă explorarea în aer liber fără a te confrunta cu temperaturi extrem de fierbinți sau reci.

Citește și: Destinații de vacanță pentru 2023. Țările care s-au redeschis pentru turiști

Ce locuri trebuie să vizitezi

Melbourne

Așa cum am menționat, deoarece este extrasezon, veți beneficia de numeroase avantaje, precum temperaturi mai scăzute, mai puțini turiști la principalele atracții turistice și prețuri mai accesibile la hoteluri și la biletele de avion.

Există o multitudine de activități distractive pe care le puteți experimenta în Melbourne în noiembrie, ceea ce face ca această destinație să fie alegerea perfectă pentru călătoria dvs. Vremea în noiembrie este aproape ideală în întreaga țară, așa că puteți alege un loc de cazare în Melbourne și să vă aventurați în excursii de o zi către destinații precum Valea Yarra și Peninsula Mornington.

Vezi și: Ce înseamnă all inclusive și ultra all inclusive, de fapt. Cum să nu iei țeapă în vacanță

Riviera Maya

În Mexic, există șansa de a experimenta un cer senin, plaje liniștite și o varietate de delicii culinare. Riviera Maya se numără printre destinațiile de top, oferind oportunități de călătorie la prețuri accesibile.

Indiferent dacă alegeți să optați pentru o ofertă la o stațiune all-inclusive și să explorați atracțiile din jurul orașului Cancún sau să vă bucurați de bogăția culturală și să vizitați siturile arheologice mayașe din Chichén Itzá, cu siguranță va fi o vacanță memorabilă.

Călătoria în Mexic în luna noiembrie vă oferă, de asemenea, ocazia de a participa la festivitățile Zilei Morților, cunoscută și sub numele de El Dia de Los Muertos, care încep la sfârșitul lunii octombrie și se desfășoară până în primele zile ale lui noiembrie.

Alte locuri în care să mergi

Paris

Cine ar spune nu unei vacanțe în Franța? Parisul este unul dintre cele mai căutate orașe din lume și devine o alegere excelentă în luna noiembrie.

Toamna oferă un cadru perfect pentru a explora acest oraș al iubirii, deoarece turiștii și mulțimile de oameni au dispărut în mare parte, ceea ce înseamnă că cozile interminabile la principalele atracții turistice au devenit semnificativ mai scurte. În plus, puteți să profitați de tarifele mai accesibile la hoteluri și bilete de avion în comparație cu sezonul estival.

Te poate interesa și: Unde nu ai voie să faci poze atunci când ești în vacanță. Acestea sunt locurile interzise

Maui

După lista nu puteau lipsi nici destinațiile exotice, așa că vă recomandăm să alegeți și insula Maui. Luna noiembrie se evidențiază ca fiind o perioadă deosebit de potrivită pentru a explora această destinație minunată din Hawaii.

Majoritatea turiștilor preferă să viziteze acest colț de rai în timpul verii sau între decembrie și februarie. Cu toate acestea, luna noiembrie aduce temperaturi maxime mai blânde, în jur de 26 de grade Celsius, comparativ cu căldura caniculară din lunile de vară.

Chiar și în această perioadă, apa oceanului rămâne suficient de caldă pentru a vă bucura de ziua petrecută în apă. Puteți descoperi cu plăcere atracțiile turistice de top ale insulei Maui, precum Parcul Național Haleakala, Maui Ocean Center și Waianapanapa State Park, fără a plăți prețuri exorbitante și fără a vă confruntă cu o mulțimile de turiști, mai ales dacă sunteți o persoană care nu apreciază în mod deosebit aglomerația. De asemenea, pasionații de mamifere și creaturi marine gigantice, prind cel mai bun moment pentru a vedea balenele din Maui.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *