5 nuanțe de păr care te întineresc. Îți șterg de pe chip cel puțin 10 ani

Iată cele 5 nuanțe de păr care te întineresc!

Vrei să-ți faci o schimbare de look? Cauți să obții un aspect tineresc? Ei bine, dacă da, atunci ai nimerit exact unde trebuie. Potrivit specialiștilor, nu este suficient să cauți doar tunsoarea ideală, ci trebuie să alegi cu atenție și culoarea părului. Pentru că, într-adevăr, există nuanțe care îți pot șterge de pe chip cel puțin 10 ani. Iată câteva exemple mai jos!

Aceste 5 nuanțe de păr te fac să pari cu 10 ani mai tânară

Surprinzător sau nu, există câteva nuanțe de vopsea pentru păr care te pot face să arăți cu 10 ani mai tânără decât ești în realitate.

Ele îți pun în valoare trăsăturile și îți sterg urmele îmbătrânirii de pe chip. Vrei să știi care sunt acestea? Iată-le!

1. Blond cremos

Această nuanță de vopsea este perfectă pentru femeile cu tenul deschis la culoare.

Ea este destul de apropiată de bej și permite ca fața să pară mai luminată, astfel că vei arăta mult mai tânără decât ești, dar și mai subțire. De asemenea, blondul cremos ajută la ”îndulcirea” trăsăturilor.

2. Caramel

Dacă vrei să faci o tranziție mai naturală de la părul cărunt la o culoare vibrantă, această opțiune este perfectă pentru tine.

Renunță la negru și alege caramelul, garantat vei arăta cu 10 ani mai tânără. Această culoare este ideală atât pentru femeile cu tenul deschis la culoare, cât și pentru cele cu tenul închis.

3. Ciocolatiu

Aceasta este o altă nuanță de păr care întinerește. Însă, ea este potrivită doar femeilor care au pielea închisă la culoare.

Cu toate acestea, trebuie să fie o ciocolată ușoară, cu puțin ”lapte” în ea, pentru că dacă este prea închisă sau intensă, va provoca efectul opus.

Citește și Cât costă un balayage, în 2024. Ce trebuie să știi înainte de a alege această tehnică populară de vopsire a părului!

4. Blond platinat

Această nuanță de păr este una dintre cele mai populare alegeri pentru femeile de peste 40 de ani.

Ea se combină foarte bine cu reflexii sau cu un gradient de tip ombré în tonuri cenușii. Îți va permite să arăți mai elegantă și mai modernă. Celălalt avantaj este că ajută la mascarea firelor albe.

5. Cupru

Este, fără doar și poate, o nuanță excelentă pentru a avea căldură în părul tău fără a recurge la tonuri blonde sau caramel.

Această culoare vibrantă și caldă reflectă lumina în jurul feței, ceea ce te va ajuta să arăți și mai radiantă.

Citește și Kylie Jenner a renunțat la părul brunet. Noul look o schimbă total, cum arată sora lui Kim Kardashian!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *