7 cadouri care aduc ghinion. Obiecte pe care e bine să nu le oferi în dar, conform superstițiilor

Cadourile provoacă în general bucurie, dar iată o listă cu mai multe obiecte care aduc ghinion. De aceea, nu trebuie să le oferi în dar.
7 cadouri care aduc ghinion. Obiecte pe care e bine să nu le oferi în dar, conform superstițiilor

Cadouri care aduc ghinion, de aceea este bine să nu le oferi nimănui. De obicei, cadourile oferite sunt obiecte care au o semnificație deosebită și sunt dăruite cu drag persoanelor speciale din viața noastră. Din pacate, exista cateva mituri despre anumite obiecte care nu ar trebui facute cadou, deoarece pot aduce ghinion. Iată mai multe obiecte pe care e bine să nu le oferi în dar, conform superstițiilor.

7 cadouri care aduc ghinion

1. Pantofii

Dacă plănuiești să cumperi pantofi pentru iubitul tău, se spune că acest cadou poate provoca despărțirea. Pantofii trebuie să fie în pereche, iar pentru un cuplu care nu locuiește împreună, ar putea fi semn că vor merge în direcții diferite.

2. Oglinda

Conform superstițiilor, oglinda este locul în care s-ar ascunde spriritele negative. De aceea nu se recomandă oferirea unei oglinzi cadou, deoarece poate aduce ghinion sau o aură negativă în casa destinatarului. În plus, oglinda se sparge ușor, fie înainte, fie după ce a fost dată, astfel încât să nu poată fi folosită corespunzător.

7 cadouri care aduc ghinion
Nu e bine să oferi o oglindă în dar

3. Umbrela

Poate că ai auzit deseori că nu este bine să deschizi o umbrelă în casă pentru că poate aduce ghinion. Se dovedește că și o umbrelă dată cadou cuiva poate aduce ghinioane. Potrivit credințelor chineze, oferirea unei umbrele cadou poate destrăma o relație sau poate semnifica o ceartă, mai ales pentru un cuplu căsătorit.

4. Batista

Potrivit superstițiilor, batista înseamnă lacrimi. De aceea, este considerată un cadou foarte nepotrivit, mai ales pentru indragostiti. Dacă un bărbat oferă o batistă de mătase unei femei, aceasta își va șterge afecțiunea pentru el. Chiar și săpunul este considerat un cadou cu ghinion, deoarece se spune că spală prietenia.

5. Cuțit sau foarfece

Nu oferi niciodată nimic ascuțit, mai ales un cuțit sau o pereche de foarfece. Se spune că aceste obiecte aduc ghinion în majoritatea culturilor din lume. Credința este că rup relațiile și aduc multă nefericire celui care le-ar primi în dar.

6. Ceas

A oferi cuiva un ceas înseamnă că îi spui că i-a sosit timpul și poate prevesti moartea. În China, toată lumea evită cadou un ceas. Ceasul ne spune ora și ne face viața mai ușoară, dar nu este considerat un cadou potrivit.

7. Mănuși

Mănușile sunt cel mai bun accesoriu pentru bărbați și femei. Protejează mâinile și au un scop util, dar s-ar putea să nu fie un cadou potrivit. Există un mit care spune că, dacă oferi cadou o pereche de mănuși s-ar putea să te cerți curând cu persoana respectivă.

Citește și 6 obiecte care aduc ghinion. Nu trebuie să le ții în casă, atrag energia negativă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
6.1 431 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *