Actrița celebră care s-a luptat cu Jojo pentru rolul Magdei din serialul Clanul: „Am ajuns pe lista scurtă”. A plâns când a aflat că nu a fost aleasă

Cine ar fi putut juca rolul Magdei în serialul de la Pro TV

Scris de: Daoud Andra

21 Nov. 2022

Cătălina Grama, alias Jojo, o interpretează pe Magda, în serialul Clanul de la Pro TV. Ea formează un cuplu cu George Mihăiță (Bebe Măcelaru în serial), însă puțină lume știe că lupta pentru acest rol s-a dat între Jojo și o altă actriță cunoscută. Cine ar fi putut juca rolul Magdei în serialul de la Pro TV.

Actrița care s-a luptat cu Jojo pentru rolul din serialul Clanul

Jojo a revenit pe micile ecrane toamna aceasta, în rolul Magdei. Telespectatorii o pot vedea în fiecare săptămână în serialul de la Pro TV, iar recent au aflat că o altă vedetă ar fi putut juca alături de George Mihăiță în serial. Jojo a fost invitată recent la Vorbește Lumea, iar prezentatoarea emisiunii a făcut o dezvăluire interesantă.

Lili Sandu a povestit că ea și Jojo au fost „rivale” la casting, ambele dând probe pentru rolul Magdei. Lili a spus că atât Jojo, cât și ea, au ajuns pe lista scurtă, însă până la urmă rolul i-a fost atribuit soției lui Paul Ipate. Lili Sandu a dezvăluit că și-a dorit foarte mult acel rol și chiar a plâns atunci când a aflat că nu îl primește.

„Că ai amintit de castingul pentru Clanul, aș vrea să vă fac o dezvăluire, ca să știți cum a stat treaba și să vă bucurați că sunt aici cu voi acum. Încă din fașă știam de acest proiect pentru că am fost invitată, la rândul meu, să dau casting pentru Magda. Mi-a plăcut extrem de mult cum a fost scris și întâmplarea frumoasă a făcut că am ajuns pe lista scurtă. Adică, am avut audiție după care call back și lista scurtă a fost între mine și Cătălina.

Ideea este că, vă spun sincer, dacă ar fi fost oricine altcineva în afară de Cătălina, m-aș fi supărat foarte tare. Oricum, am plâns un pic, pentru că mi-am dorit foarte mult acest rol. Dar Cătălina face un rol admirabil.” a spus Lili Sandu la Vorbește Lumea.

Vedeta celebra care s-a luptat cu Jojo pentru rolul Magdei din serialul Clanul
Jojo, Lili Sandu, Bogdan și Shurubel

„E grea viața de actor, Lili are dreptate”

Jojo nu a rămas indiferentă la povestea spusă de Lili Sandu și a recunoscut că nu e ușor să fii actor. Se poate întâmpla să fii foarte bun la casting, însă producătorii să aleagă pe altcineva. Atribuirea rolurilor se face după criterii subiective, iar Jojo, la rândul ei, a fost în situația în care a fost bună la castinguri, dar nu a primit rolurile respective.

„Mulțumesc mult. Și eu am trecut prin atâtea castinguri la care nu am fost aleasă. E grea viața de actor, Lili are dreptate. Asta i s-a părut și lui Achim ciudat, când ești atât de bun la o probă, de ce nu ești?! Ți se potrivește foarte bine rolul aici.”, a reacționat Jojo.

De asemenea, cea care o interpretează pe Magda în serialul Clanul a mai dezvăluit că soțul ei, Paul Ipate, este cel mai mare critic al ei. Are mari emoții de fiecare dată când el vede un proiect în care ea este implicată, pentru că nu se ferește să își spună părerea sincer.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *