Adina Buzatu s-a pozat în costum de baie la 46 de ani. Admiratorii săi, plăcut impresionați de ce văd, au copleșit-o cu laude

Reacțiile nu au întârziat să apară

Scris de: Daoud Andra

23 Jan. 2024

Adina Buzatu și-a început anul cu o vacanță la căldură, care să o ajute să își încarce bateriile pentru următoarele luni. Creatoarea de modă a ales o destinație pe care a mai vizitat-o în trecut, dar de data aceasta și-a dorit să o descopere altfel. Chiar dacă vacanța s-a terminat, încă își surprinde fanii cu fotografii în care apare în costum de baie, iar aceștia au copleșit-o cu laude.

Adina Buzatu, în costum de baie la 46 de ani

Așa cum fac multe persoane publice din România în luna ianuarie, Adina Buzatu a plecat din țară pentru a-și reîncărca bateriile, la căldură. Creatoarea de modă a fost în vacanță în Thailanda, o țară pe care a mai vizitat-o în trecut și care se află pe lista cu destinațiile ei favorite. De data aceasta, a ales să viziteze mai multe temple, dar s-a bucurat și de plajă.

Chiar dacă vacanța s-a încheiat, Adina Buzatu recunoaște că încă se gândește la zilele însorite din Thailanda și postează în continuare fotografii din concediu. În urmă cu puțin timp, a publicat pe conturile ei de socializare imagini în care apare în costum de baie. Vedeta și-a pus în valoare formele cu un costum de baie din două piese, de culoare mov. Cei care au văzut imaginile au reacționat imediat.

Citește și: Cine este Cenap Arzan, fostul soț al Adinei Buzatu. Motivul pentru care vedeta nu s-a mai recăsătorit după divorț

”Păi sigur că poți oferi ținuta perfectă, tu însăți fiind perfectă! Am să folosesc o expresie ușor colocvială, ești ireală, ești bună rău!”, ”Superb costumul de baie ca aspect și culoare!”, ”Arăți foarte bine!”, ”Cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o până acum. Superbă”, ”Asta este ținuta perfectă” – au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit la postarea de pe Instagram.

Adina Buzatu s-a pozat în costum de baie la 46 de ani. Admiratorii săi, plăcut impresionați de ce văd, au copleșit-ro cu laude
Imaginea cu care Adina Buzatu și-a încântat fanii

Experiența inedită de care a avut parte în vacanță

Adina Buzatu a vorbit, într-o intervenție la Antena Stars, despre vacanța de care a avut parte în Thailanda. Pe lângă plajă și vizitat locuri superbe, creatoarea de modă a încercat tot felul de preparate culinare inedite, printre care și carne de crocodil.

Citește și: De ce să bagi blugii în congelator. Adina Buzatu explică de ce e mai bine să procedezi așa în loc să-i speli

”De data aceasta, este o vacanță în care mi-am dorit să vizitez. Îmi părea rău că de câte ori am fost, nu am apucat să vizitez (…) Am vizitat temple, locuri superbe și ultimele trei zile de vacanță le petrec pe o insulă, pur și simplu relaxare și masaj. Am mâncat carne de crocodil, costă puțin, este varianta mai ieftină a porcului la thailandezi, pentru că și eu m-am mirat cum au voie să vândă și am cercetat problema. Ei au chiar ferme de creștere a crocodililor, pentru că e o variantă mult mai ieftină de carne, deci costă puțin. Oricum mâncarea în Thailanda este destul de ieftină”, a spus Adina Buzatu, la Antena Stars.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 28 Aprilie 2024. Astazi, Varsatorii vor fi recompensati datorita muncii depuse, Racii ar trebui...
Cele mai de succes 5 zodii în luna Mai 2024
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *