Afacerea Andreei Raicu trece la alt nivel. Cu ce se ocupă vedeta, de când a renunțat la televiziune: „Am avut curaj” VIDEO EXCLUSIV

Și-a deschis un magazin în București, unde să poată interacționa cu clientele ei

Andreea Raicu a renunțat la televiziune și a devenit antreprenoare. Pe lângă business-ul cu haine și accesorii, Raicu ține cursuri de dezvoltare personală, nutriție, beauty și fashion. Zilele trecute, a dus afacerea cu haine la un alt nivel și a deschis un magazin fizic, chiar în centrul Capitalei. Andreea Raicu a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că a învățat să facă shopping responsabil și asta încearcă să le transmită și clientelor care îi trec pragul.

„Am avut curajul să deschid un magazin fizic pentru că foarte multă lume a cerut-o”

După ce a dezvoltat magazinul online, Andreea Raicu a decis că este vremea ca femeile din comunitatea ei să se întâlnească și într-un spațiu fizic, special amenajat pentru ele.

„Am avut curajul să deschid un magazin fizic pentru că foarte multă lume a cerut-o și doi la mână într-o eră a online-ului, oamenii ajung să se deconecteze foarte tare unii de la alții și am creat un spațiu în care vreau să creez conexiune. Nu este un simplu magazin, ci este un loc în care oamenii se opresc din toată agitația zilnică și au o experiență diferită. Se opresc, se relaxează, experimentează ceva diferit, se uită la rochii, se probează și creează o conexiune cu mine sau cu oamenii din echipa mea”, ne-a declarat Andreea Raicu, promițând în același timp o experiență ca-n filme, mai precis un tratament preferențial pentru toți cei care trec pragul showroom-ului.

„Așa este. În momentul în care cineva intră la noi în magazin avem grijă să-i întrebăm ce-și doresc, întotdeauna, prosecco, șampanie, orice în așa fel încât să-i facem să se simtă bine. De fiecare avem foarte multă grijă pentru că chiar ne dorim să se creeze o conexiune. Acel lucru după care noi toți tânjim, dar nu prea îl avem”.

„Nu mai cumpăr atât de multe haine cum făceam înainte”

Mare pasionată de haine și de accesorii, lucru demonstrat în toți acești ani de când este în showbiz, Andreea Raicu mărturisește că în ultima decadă a învățat să fie mai responsabilă, să-și contureze un stil și să încerce să nu mai facă shopping compulsiv.

„Cumpărăturile sau felul în care fac cumpărăturile, în ultimii 10 ani, pot să spun că s-a schimbat radical. Având în vedere că eu am un stil vestimentar bine definit, știu exact ce mi se potrivește, în general nu mai cumpăr atât de multe haine cum făceam înainte. Cumpăr mult mai puține. Prefer să fie de calitate și puține, pe care să pot să le am de-a lungul timpului.

Îmi cumpăr haine care nu neapărat respectă tendințele, lucru care se regăsește și în colecția Amalin, pentru că este o industrie care poluează foarte tare și îmi doresc foarte mult să am grijă atât de mediu cât și de mine, în așa fel încât să nu am o casă plină de haine care îmi creează o lipsă de spațiu”, a mai povestit Andreea Raicu pentru EGO.ro.

Ea sfătuiește pe toată lumea să fie mai atentă la achiziții și să încerce să protejeze cât mai mult mediul. „O pot face cumpărând haine care nu se încadrează în fast fashion, cumpărând haine din materiale naturale și având grijă să cumpărăm lucruri care ni se potrivesc și nu în cantități industriale și nu compulsiv”.

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Andreea Raicu, deși a avut mai multe relații serioase. Motivul dezvăluit chiar de celebra vedetă

Lansează o nouă agendă, despre fericire…

De-a lungul timpului, mai precis în ultimii ani, Andreea Raicu a lansat tot felul de agende, cu diferite teme, care au ajuns să fie extrem de apreciate de public. Astfel că, după agenda „Trăiește frumos” sau „Arta de a iubi”, acum urmează una despre… fericire.

„Lansăm agenda de anul viitor care are o temă care sunt convinsă că e una dorită de foarte multă lume, adică „Agenda Fericirii”. A ajuns deja la al optulea an. Programele de meditații, multe programe și din zona de dezvoltare personală”, a mai povestit Andreea Raicu pentru EGO.ro despre proiectele ei de viitor.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Planta magică pe care să o pui la ferestre în luna mai. Atrage banii și...
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Un psiholog le-a făcut portretul lui Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu. Dezvăluiri uluitoare: 'Un narcisist...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *