Afacerea din care Dan Negru câștigă bani frumoși, pe lângă televiziune și imobiliare. Nu s-ar fi gândit nimeni să-l vadă în această ipostază

A făcut recent o achiziție importantă

Scris de: Daoud Andra

21 Mar. 2024

Afacerea din care Dan Negru câștigă bani frumoși, pe lângă televiziune și imobiliare. Nu s-ar fi gândit nimeni să-l vadă în această ipostază

Dan Negru nu este pasionat doar de televiziune, domeniu în care activează de peste 20 de ani, ci mai are o afacere din care câștigă bani. Prezentatorul TV a investit într-un domeniu care este considerat de viitor, iar recent a făcut o achiziție importantă pentru afacerea sa.

Activitatea în care Dan Negru a investit în ultimii ani

Dan Negru nu se pricepe doar la televiziune, ci și la agricultură, domeniu în care activează de câțiva ani buni. Prezentatorul de la Kanal D a cumpărat, în urmă cu mai mulți ani, teren în zona Timișoarei și a povestit, la un moment dat, că pământurile pe care le deține le-au aparținut bunicilor săi.

Citește și: Ce a spus Dan Negru despre salariul Andreei Esca: “Își face treaba bine”. Prezentatorul de la Kanal D nu s-a sfiit să facă această mărturisire

”De Rusalii, 12.000 de familii din Banat au fost deportate în Bărăgan, în 1951. Știu bine povestea pentru că am auzit-o de multe ori la mine acasă. Toți ai mei au fost deportați, mama, tata, bunicii, mătușile și unchii mei au fost aruncați în vagoane de vite și duși în Bărăgan, vinovați pentru că erau ‘chiaburi’- țărani înstăriți.

Au rămas în lagărul Bărăganului 5 ani. Copii, bătrâni, femei. 170 de copii români au rămas îngropați acolo. Români uciși de români! N-am învățat la istorie despre asta… Nu există niciun film românesc care să povestească drama românilor din Bărăgan începută de Rusalii”, scria Dan Negru, pe contul lui de Facebook, în urmă cu ceva timp.

De ce a refuzat Dan Negru invitația lui Cătălin Măruță de a participa la podcastul lui
Prezentatorul TV este pasionat de agricultură

A investit într-un utilaj de ultimă generație

Dan Negru a cumpărat recent un tractor de ultimă generație, așa cum există la fermele mari din America. Prezentatorul a achiziționat utilajul la mâna a doua, însă unul nou ajunge să coste 90.000 de euro. Un apropiat al prezentatorului a povestit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, că vedeta merge des să supravegheze lucrările, însă are o mare problemă cu mâna de lucru. Potrivit apropiatului său, Negru nu găsește un specialist pe care să-l angajeze să manevreze tractorul cumpărat recent.

”Dan Negru vine adesea aici, ca să supravegheze lucrările, își conduce și singur tractorul, și-a luat permis. Acum are un tractor scump, marca Fendt, așa cum vezi și pe la fermele din America, este cel mai puternic model din lume. Ne-a zis că l-a cumpărat la mâna a doua, cu vreo 45.000 de euro, unul nou este în jur de 90.000 de euro.

Citește și: De ce a refuzat Dan Negru invitația lui Cătălin Măruță de a participa la podcastul lui. Prezentatorul Kanal D nu s-a sfiit să recunoască, a dat cărțile pe față

Dar tractorul este foarte bun, de ultimă generație, poți face tot felul de lucrări. Dan se ocupă chiar și de secerat. Vinde mai apoi grâul și porumbul, cu tona, la siloz, la prețurile din zonă.

Dan tot caută prin zonă un tractorist, ca să îl angajeze pentru perioada în care el nu e aici, dar nu vrea nimeni la muncă, s-a lenevit lumea, nu se mai găsește mână de lucru, pleacă toți în străinătate. Foarte greu se face acum agricultură, trebuie să fii mai mereu pe câmp”, a declarat apropiatul lui Dan Negru, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Decizie istorică la Muzeul Louvre! Tabloul ”Mona Lisa” ar putea fi mutat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *