De ce a refuzat Dan Negru invitația lui Cătălin Măruță de a participa la podcastul lui. Prezentatorul Kanal D nu s-a sfiit să recunoască, a dat cărțile pe față

Dezvăluirile uimitoare ale prezentatorului.
De ce a refuzat Dan Negru invitația lui Cătălin Măruță de a participa la podcastul lui. Prezentatorul Kanal D nu s-a sfiit să recunoască, a dat cărțile pe față

Dan Negru, unul dintre cei mai de succes prezentatori TV din România, a vorbit deschis despre noul trend în materie de divertisment online: podcasturile. El a dezvăluit care este motivul pentru care nu acceptă să participe la astfel de emisiuni pe internet și de ce refuză chiar el să își facă propriul podcast.

De ce a refuzat Dan Negru invitația lui Cătălin Măruță de a participa la podcastul lui

Moda podcasturilor a acaparat și piața de entertaining online din România de câțiva ani. Potențialul uriaș de vizibilitate pe care îl promite acest format a atras o mulțime de persoane din showbiz și nu numai. Astfel, vedete precum Cătălin Măruță, Horia Brenciu, Mihai Morar sau Mihai Bobonete au cunoscut deja succesul cu propriile lor emisiuni online.

Citește și: Ce a spus Dan Negru despre salariul Andreei Esca: “Își face treaba bine”. Prezentatorul de la Kanal D nu s-a sfiit să facă această mărturisire

În podcasturile lor, aceștia au doar invitați de seamă din lumea celebrităților, iar subiectele pe care le abordează devin adesea adevărate bombe de presă. Cu toate acestea, există și nume cu greutate din industria media de la noi care nu doresc să-și asocieze numele cu emisiuni de tip podcast. Printre acestea se numără și Dan Negru, unul dintre cei mai de succes prezentatori TV din România.

Botezat de unii ”Regele audiențelor”, Dan Negru a reușit să producă audiențe record cu multe dintre proiectele sale TV. În prezent, el moderează două emisiuni de succes la Kanal D, ”Jocul cuvintelor” și ”Tu urmezi”. Vedeta a explicat de ce refuză invitațiile colegilor de breaslă de a participa la podcasturile lor.

”Am evitat podcasturile. Dacă m-aș duce la Cătălin Măruță, n-aș putea să-l refuz apoi pe Damian Drăghici sau pe Horia Brenciu, așa că am ales varianta să-i evit pe toți, pentru că m-aș repeta, dacă m-aș duce la toți. E mai bine să-i fie omului dor de tine, decât să se sature de tine!”, a menționat Dan Negru, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Vedeta are propriul canal de YouTube cu peste 90.000 de urmăritori. Deși i s-a sugerat să realizeze chiar el un podcast, a refuzat și această variantă.

”Toată lumea mă îndeamna să fac podcasturi. Pe canalul meu de YouTube am seria ”Legendele”, interviu cu marile nume de la noi, de la Florin Piersic la Gheorghe Zamfir, de la Ilie Năstase la Alexandru Arșinel. Dar legendele sunt puține, așa că am decis să mă opresc doar la numele mari”, a mai spus acesta.

I s-au oferit bani pentru canalul său de YouTube

Ba chiar unii i-au oferit și bani în schimbul canalului său de YouTube, dar Dan Negru nici nu a vrut să audă, chiar dacă la mijloc era vorba de o sumă frumușică.

Citește și: Câți bani are Dan Negru, este și mai bogat acum! Afacerea care i-a umflat conturile în 2023

”Culmea, am primit ofertă, ca să-mi vând canalul de YouTube, cu tot cu urmăritori. Nu știam că există astfel de tranzacții pe piața online. Nu l-am vândut”, a adăugat Dan Negru, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Care sunt conditiile de igiena ale concurentilor de la ”Survivor All Stars”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *