Alexandra Dumitru, câștigătoarea sezonului 8 ”Bravo, ai stil!”, a investit deja marele premiu. Pe ce se duc cei 100.000 de lei VIDEO EXCLUSIV

Ce plan are bruneta de 23 de ani

Cea de-a 8-a ediție ”Bravo, ai stil!” a fost câștigată de Alexandra Dumitru, o tânără în vârstă de 23 de ani, care s-a înscris în competiție fără a avea nici cea mai mică legătură cu lumea modei, doar cu o mare pasiune pentru haine. Știind că este o competiție strânsă, cu concurente puternice, Alexandra Dumitru a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că a făcut tot posibilul pentru a pune mâna pe coroană și marele premiu de 100.000 de lei.

Alexandra Dumitru a câștigat ”Bravo, ai stil!”, sezonul 8

Alexandra Dumitru nu a intrat de la începutul competiției, așa că a avut nevoie să muncească mai mult pentru a cuceri inimile publicului, celor în ale căror mâini depinde finalul competiției. De aceea, zilnic, a manifestat către Univers, dorința de a purta la finalul sezonului coroana de câștigătoare.

”Trebuie să afirmi la timpul prezent: eu am X lucruri, eu am făcut X lucru acum, nu în viitor cum ar trebui de fapt să se întâmple. Trebuie să te simți că de fapt lucrul acela deja s-a întâmplat. Eu din momentul în care am intrat în competiție mi-am zis în fiecare zi că eu sunt câștigătoarea ”Bravo, ai stil!” și a ajuns să se concretizeze. Chiar are putere Universul”, ne-a povestit tânăra, completând că totul se completează însă cu foarte multă muncă:

”Bineînțeles că trebuie și muncă. Nu îți vine nimic din pom, ca și cum ai luat un măr. Și mărul ăla trebuie să crească până la urmă, s-a muncit și acolo de la natură. Toate lucrurile vin cu muncă. Și eu am muncit extrem de mult în această competiție. A fost o provocare pe care mi-am pus-o de când eram mică și a fost mai greu de cât mă așteptam, dar aș repeta experiența oricând, la orice oră”.

”Am slăbit în jur de 4 kilograme”

Pentru tânără, această competiție nu a fost deloc ușoară, mai ales că s-a văzut cu ochiul liber că nu a fost vorba doar despre styiling, ci despre puterea de a face față anumitor situații.

”A fost vorba de stres la mijloc și stresul reacționează la fiecare organism, unele persoane se îngrașă pe fond de stres, altele slăbesc. Eu sunt genul de persoană care slăbește pe fond de stres și oricât mâncam, oricât încercam să mă hidratez și să mă alimentez cum trebuie, nu reușeam să fac lucrul acesta la nivelul la care creierul meu consuma mai multă energie decât eu acumulam prin alimente. Și am slăbit în jur de 4 kilograme, însă la mine fiind înaltă și slabă oricum, de felul meu, se vede foarte tare”, a mai povestit Alexandra Dumitru pentru EGO.ro, completând că atât de mult s-a stresat în pauzele dintre filmări încât i-a șocat și pe cei din jurul ei:

”Toată lumea care m-a văzut după emisiune, oameni care nu neapărat că mă cunosc, îmi spuneau că sunt mai grăsuță la televizor și că sunt foarte slabă în realitate. Ideea este că nu am mai avut timp nici să merg la sală și mie îmi plăcea foarte mult să fac asta. Acum, că s-a terminat, trebuie să-mi găsesc timp și pentru asta pentru că îmi goleam și foarte multă energie poate acumulată de-a lungul zilei mergând acolo și descărcând poate furia, nervi și ce mai acumulezi de-a lungul unei zile”.

Și-a disperat mama cu această competiție

Cei mai afectați au fost însă părinții, în special mama ei, care nu mai suporta să-și vadă copilul suferind și se ruga în fiecare seară să se termine totul mai repede.

”Se ruga în fiecare seară să se termine odată. Sincer vă spun. Am disperat-o la propriu vorbind. Psihic era terminată. Nu o implicam foarte mult în treaba asta cu hainele, doar mergea cu mine la cumpărături. Dar pe partea asta nu eram foarte agitată. În schimb, pe partea psihică mă afecta mult. Plângeam aproape în fiecare zi la ea. Era singura care mă vedea plângând”, ne-a mai spus câștigătoarea sezonului 8 ”Bravo, ai stil!”, completând că acum s-au calmat lucrurile în familia ei:

”Acum este mândră de mine, este mândră de tot parcursul pe care l-am avut în emisiune și acum s-a și relaxat și ea odată cu mine că s-a terminat”.

”A fost un joc al orgoliilor extraordinar de mare”

Cei care nu au văzut finala din acest an, Alexandra Dumitru a fost singura concurentă din istoria show-ului care, în momentul în care s-a anunțat câștigătoarea, nicio altă finalistă nu a venit să o felicite, ba chiar au făcut comentarii răutăcioase în direct, în timpul în care i se punea coroana.

”Nu le-am auzit sinceră să fiu. Eram prinsă de moment. Când am conștientizat că am întins mâinile către prietena mea și ea nu a venit să mă ia în brațe, atunci a fost click-ul pe care l-am avut. După care mi-am luat la revedere de la toată lumea, mi-am strâns lucrurile, am plecat acasă și am început să pun cap la cap tot ce s-a întâmplat și mi-am dat seama că a fost o competiție mai acerbă decât în orice alt sezon. Am urmărit și celelalte emisiuni și da, fetele tot timpul au avut conflicte și chestii, dar în contextul ăsta a fost un joc al orgoliilor extraordinar de mare. Care s-a băgat așa sub preș, de multe ori nu s-a văzut, dar de fapt discuțiile care erau de spate și când camerele erau oprite, erau la un alt nivel”, ne-a povestit tânăra, care între timp și-a reglat conturile cu celelalte finaliste și au ajuns la o relație civilizată:

”Concurenta care a aruncat cu săgeți, verbal vorbind, la finalul competiției a fost o problemă cu mine tot sezonul. Nu a fost o chestiune de wow, ce m-a surprins în acel moment. Nici nu mă așteptam să vină să mă felicite, cu toate că după câteva zile s-a întâmplat, ne-am nimerit la un eveniment și a venit mi-a strâns mâna și m-a felicitat. Cu Iris, la fel, am rezolvat lucrurile, am discutat ca doi oameni maturi. Pentru că i-am spus că aveam pretenția de la ea să vină să vorbească cu mine, să încercăm să vedem ce s-a întâmplat de a avut acea reacție. Am discutat și am clarificat. Sunt ok cu toate fetele, sper că atunci când ne vedem pe stradă să ne salutăm și, de ce nu, să ne vedem la o cafea și să mai stăm să mai povestim”.

Mai mult decât atât, le-a sfătuit să-și creeze propriul drum, nu să poarte ranchiună: ”Nu coroana te face câștigătoare, ci parcursul pe care l-ai avut în emisiune și toate am muncit pentru ceea ce s-a întâmplat acolo. Eu le felicit în continuare pe toate de fiecare dată când am ocazia. Contează mult ce faci cu toată această informație și expunere pe care o primește pe parcursul competiției. Chiar asta am sfătuit-o pe Iris când am avut ultima discuție la mine acasă. I-am zis să profite de ceea ce se întâmplă pentru că nu se știe cum dispare lucrul acesta și de asta a muncit”, a mai spus tânăra.

”Mi-ar plăcea să fac parte dintr-o emisiune de divertisment”

Cu toate că și-a dorit enorm coroana, Alexandra mărturisește că în clipa de față nu a scos-o din casă, ci doarme cu ea lângă pat: ”Momentan coroana este acasă frumos pe noptieră. Cum ar fi stat la oricare altă concurentă. Mai arunc un ochi la ea. S-ar putea să o folosesc la o ținută. Pe parcursul emisiunii, eu și coroana ne-am luat o energie, am stat una lângă alta constant și na, a trebuit să plece cu mine acasă pentru că se legase o conexiune între noi două”, a spus marea finalistă, care, în schimb, s-a folosit de marele premiu pentru următorul pas în cariera ei:

”Premiul m-am hotărât să-l investesc în mine și în cariera mea. Carieră pe care o am de ceva timp în domeniul make-up, dar mi-am descoperit și această pasiune pentru online și Tv cu ocazia asta și, cine știe, poate se leagă ceva pe partea asta”.

Nu se vede prezentatoare de știri

Chiar dacă are deja o carieră în domeniul de beauty, tânăra vrea să treacă la un alt nivel și să se îndrepte spre televiziune, sperând să îmbine pasiunea ei pentru make-up și haine într-un proiect de divertisment.

”Mi-ar plăcea să fac parte dintr-o emisiune de divertisment, genul ”Bravo, ai stil!”, poate altceva, dar o chestie care să mă reprezinte pe mine. Nu mi-ar plăcea la Știri, spre exemplu. Nu mă văd prezentatoare de Știri. Sunt o persoană foarte dezinvoltă și foarte glumeață de multe ori și așa mi-ar plăcea să mă vadă și să mă cunoască oamenii de acasă tot timpul”, a mai declarat Alexandra Dumitru pentru EGO.ro.

 

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *