Alexia Eram explică de ce nu plănuiește nunta cu Mario Fresh. “Suntem împreună de când eram foarte mici”. Ce sensibilitate a moștenit de la Andreea Esca VIDEO EXCLUSIV

Formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz

Alexia Eram trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mario Fresh de mulți ani. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, însă se pare că fanii au făcut o mică obsesie cu privire la o căsnicie între aceștia. Vedeta ne-a recunoscut, în exclusivitate pentru Ego.ro, de ce nu își face planuri pentru acest eveniment.

Ce spune despre faptul că oamenii o întreabă când se căsătorește cu Mario Fresh

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de foarte mulți ani, astfel că mulți oameni îi întreabă dacă își doresc să se căsătorească. Totuși, cei doi nu mai vor să audă de această întrebare. Fiica Alexiei Eram ne-a mărturisit că este prea devreme pentru un mariaj, mai ales pentru că se află încă la o vârstă fragedă:

“Ba da. (n.r. s-au săturat ca lumea să îi întrebe când se căsătoresc) Oamenii, pentru că suntem împreună de atât de mult timp împreună, se așteaptă să facem următorul pas, doar că uită câți ani avem. Noi suntem împreună de când eram foarte mici. Încă suntem foarte mici și nu cred că este momentul de așa ceva, cred că mai avem foarte mult timp.”

Au întâlnit-o pe Emily Ratajkowski

Fanii s-au bucurat enorm în momentul în care Mario Fresh a postat o poză alături de Emily Ratajkowski, un model cunoscut la nivel international. Alexia Eram ne-a vorbit despre întâlnirea pe care au avut-o cu aceasta, cei doi observând că vedeta mânca în același restaurant din Paris în care s-au aflat și ei:

“Eram cu el, acolo. (n.r. când Mario a făcut poza cu Emily Ratajkowski) Eram amândoi la Paris, am fost pentru un eveniment la Fashion Week. Eram la masă și lângă noi stătea ea. A mers să facă o poză cu ea. Cum să fii geloasă pe Emily Ratajkowski? Sincer acum. E superbă, de ce să fiu geloasă pe ea? Doar el a fost acolo, stătea la masă, mânca, era cu niște prieteni probabil după un Fashion Show. A defilat și probabil a mers să mănânce după. Mario a fost la ea și a făcut o poză.”

Citește și Alexia Eram, despre secretele relației cu Mario Fresh. Cum au reușit cei doi să rămână împreună de-a lungul anilor: “Suntem făcuți unul pentru celălalt” VIDEO EXCLUSIV

Ce sensibilitate are

Alexia Eram este înconjurată de oameni care sunt nevoiți să aibă grijă de vocea lor. Totuși, vedeta ne-a recunoscut că nu este așa de grijulie cu privire la acest aspect precum Andreea Esca și Mario Fresh, deși seamănă cu mama ei și are o sensibilitate atunci când vine vorba despre voce:

“Sincer, nu prea. (n.r. nu are grijă de vocea ei) Într-adevăr, sunt foarte sensibilă, la fel ca și mama. Dacă într-o seară stau până târziu, a doua zi sunt răgușită. Am noroc că nu trebuie neapărat în fiecare zi să îmi folosesc vocea.”

Citește și Cel mai jenant moment pe care l-a trăit Alexia Eram: “Doamne ajută că nu a văzut nimeni!” Pe ce cheltuiește fiica Andreei Esca cei mai mulți bani VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *