Alexia Țalavutis, momente de panică în vacanță. Dezvăluiri despre accidentul pe care l-a făcut cu soțul ei în Thailanda: “Nu doresc nimănui” VIDEO EXCLUSIV

Ce schimbări majore a făcut vedeta după această vacanță

Alexia Țalavutis și soțul ei, Alex Fotea, trăiesc o poveste de iubire de foarte mulți ani. Cei doi formează unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz-ul românesc. Vedeta ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că vacanța din Thailanda în care a plecat alături de partenerul ei nu a fost presărată doar cu momente bune. Un accident i-a făcut pe aceștia să treacă prin clipe dureroase.

Alexia Țalavutis: “Acum suntem, cu siguranță, mult mai atenți și mai selectivi”

Alexia Țalavutis s-a întors în România după vacanța din Thailanda, care a fost presărată atât cu momente frumoase, cât și cu unele neplăcute. Totuși, vedeta și soțul ei, Alex Fotea, au ajuns cu bine înapoi în țară:

“Ce să plănuiesc după 2 luni de stat de Thailanda? M-am întors în România, toate lucrurile au tăbărât pe noi. Am foarte multe lucruri de făcut. Sincer, nu m-am gândit la Valentine’s Day până să mă întrebi tu. Cu siguranță o să sărbătorim, vreau să ne facem timp pentru noi. Noi sărbătorim când vrem noi, ce vrem noi, în fiecare weekend sau chiar și în timpul săptămânii dacă așa ne dorim. Aseară, spre exemplu, am sărbătorit, am făcut ceva bun de mâncare, am stat împreună, am râs, am povestit. Eu zic că este important oricum să ne facem timp pentru noi.”

“Am făcut accident cu soțul”

Alexia Țalavutis și soțul ei au suferit un accident în vacanță. Partenerul vedetei conducea scuterul, iar, în urma întâmplării extrem de neplăcute, acesta a ajuns de urgență la spital, unde a trecut printr-o operație. Chiar dacă își doreau o vacanță de vis în Thailanda, cei doi au fost nevoiți să înfrunte clipe grele:

“Am avut multe aventuri plăcute, dar cea mai neplăcută este că am făcut accident cu soțul pe un scuter. Nu doresc nimănui să pățească asta. Nu doresc nimănui, dar acum suntem bine, asta este foarte important. Am trecut peste, suntem aici, ușor, revenim la lucrurile pe care le aveam înainte. Chiar dacă am început anul cu o lună mai târziu, este OK, recuperăm, mergem mai departe.”

Citește și Alexia Țalavutis, despre sacrificiile pe care le face pentru a avea o siluetă perfectă: “Nu poți să mănânci când vrei, cât vrei” VIDEO EXCLUSIV

“Ne-a făcut să ne resetăm prioritățile”

Chiar dacă nu le este frică de călătorii, Alexia Țalavutis ne-a recunoscut că prioritățile pe care le are alături de soțul ei au fost schimbate. Totuși, cei doi nu au trăit o revelație cu privire la relația lor, mai ales pentru că se cunosc extrem de bine și se iubesc la fel ca în prima zi, formând un cuplu extrem de puternic:

“De călătorii nu, nu ne-a făcut să ne fie frică. Ne-a făcut să ne resetăm prioritățile, cred că asta este o chestie foarte importantă. Dar cred că putem să facem asta și fără să ni se întâmple neapărat. Dar acum suntem, cu siguranță, mult mai atenți și mai selectivi. Noi eram bine și înainte. Nu am avut o revelație în ceea ce privește relația dintre noi doi pentru că eram bine de înainte. Da, poate că ne-a apropiat și mai mult pentru că este și o experiență pe care am trăit-o împreună. Dar și o experiență frumoasă ne apropie, nu neapărat doar ceva tragic, cum a fost acum, spre exemplu. Noi avem și o dinamică de atâția ani, suntem sudați, ne cunoaștem foarte bine și ne simțim foarte bine.”

Citește și Alexia Țalavutis, dezvăluiri inedite despre căsnicia ei: „Mă lasă pe mine să fur toată atenția” EXCLUSIV

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *