Alin Gălățescu, detalii secrete despre relațiile din trecutul său: “Am o boală cu 7!”. Modul în care o să îi prezinte fiicei sale o viitoare parteneră VIDEO EXCLUSIV

Ce nu știai despre celebrul critic de modă

Eleganța definește despărțirea prin care au trecut Alin Gălățescu și fosta parteneră, Simona Semen. Cei doi au împreună o fiică deosebită, Elida, astfel că se împlică egal în creșterea micuței. Criticul de modă ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre cum se gândește că i ar prezenta o viitoare parteneră prințesei sale, oferind, în același timp, detalii despre relațiile din trecutul său.

Alin Gălățescu, despre relațiile din trecut

Alin Gălățescu nu s-a confruntat cu relații pe care familia lui să nu le accepte. Criticul de modă a recunoscut că este adeptul relațiilor serioase, astfel că a preferat stabilitatea în viața amoroasă încă de la o vârstă fragedă, când s-a îndrăgostit pentru prima oară:

“N-am avut experiențe de genul acesta, familia mea a avut încredere în mine. Nici eu nu am făcut probleme! Totul a fost foarte OK. Am avut un traseu firesc, drăguț. Cred că aveam vreo 11 când ne-am apucat de chestii mai serioase. De prezentat nu prea stau să prezint. Mama era o tipă foarte mișto, muncea foarte mult, numai de prezentările mele oficiale nu stătea ea. Eu am avut relații de foarte lungă durată și foarte serioase!”

Relațiile lui au durat câte 7 ani

De asemenea, Alin Gălățescu, prezent la Viva! Influencers Party 2023, a punctat că a avut parte de 3 relații serioase, iar fiecare a durat câte 7 ani. Criticul de modă consideră că este urmărit de această cifră, care îi definește viața amoroasă:

“Prima relație serioasă a durat 7 ani. După tot 7, iar apoi tot 7! Am o boală cu 7! Dacă continui cu 7, nu prea mai am multe! Trebuie să fiu mai atent la cifră. A treia experiență de 7 ani trebuie să îți dea de gândit. Mă urmărește și oricât vreau să scap de ea, nu mă lasă! (n.r. cifra 7)”

Ce spune despre fiica lui

Starul din lumea modei se bucură de o fiică, Elida, alături de fosta parteneră, Simona Semen. Alin Gălățescu a explicat că totul este relaxat atunci când se gândește la cum o să îi prezinte prințesei sale o viitoare parteneră. Cunoscutul critic de modă consideră că micuța o să devină prietenă cu o femeie specială din viața lui, astfel că totul o să se desfășoare natural, fără să își pună probleme:

“Nu cred că va fi o problemă. În primul rând, pentru a fi o relație, trebuie să petrecem timp împreună. Automat, dacă pentru mine contează, vom merge în 3 în mai multe situații foarte drăguțe. De obicei, ea devine prietena persoanei de lângă mine mai repede. Nu trebuie să o prezint cu: “Uite, ea e viitoarea mea parteneră!”. Pur și simplu devin prietene și atunci totul este firesc. Este foarte relaxat! Acestea nu sunt probleme. Problemele sunt complexele interioare, chestiunile de creație, alte belele. Sigur, cea mai grea sarcină, după mine, este să trăiești cu tine 24/24! Dacă te iei în serios, dacă te iei la mișto, e mai simplu! Eu mă iau în serios, ceea ce nu întotdeauna e cel mai simplu.”

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *