Alina Eremia schimbă azi prefixul: ”Mă simt extraordinar!”. Ce dorință are de ziua ei de naștere VIDEO EXCLUSIV

”Îmi dau seama că ies pe plus în toate zonele și chiar sunt foarte fericită”

Anul acesta, Alina Eremia schimbă prefixul și se alătură celor care au trecut pragul vârstei de 30 de ani. Chiar dacă, din punct de vedere fizic, mai poate spune că este încă la 20 de ani +, mental artista se bucură de vârsta pe care o are. Alina Eremia a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu simte niciun fel de presiune, ba din contră, dacă ar fi să privească în urmă, este în punctul în care își dorea și preconiza să fie la această vârstă.

Alina Eremia nu vrea să facă mega petrecere de ziua ei

Pe 15 decembrie, Alina Eremia împlinește 30 de ani. În timp ce alte femei intră într-un soi de depresie și au impresia că acest prag este unul psihologic, artista abia așteaptă perioada următoare din viața sa.

”Mă simt extraordinar. Mi se pare că este cea mai frumoasă etapă pe care eu am traversat-o și mă simt cel mai bine de până acum, în pielea mea. Pur și simplu simt că s-au așezat toate lucrurile și este un sentiment foarte fain când totul este aliniat: gândurile, acțiunile, felul în care mă simt, nu se mai contrazic între ele”, ne-a povestit Alina înainte de a intra pe scenă la petrecerea anuală a revistei ELLE.

Citește și: Alina Eremia se pregătește pentru lansarea pe piața muzicală internațională. „Am compus 14 piese în 6 zile”. VIDEO EXCLUSIV

Cu toate că nu este genul care să facă previziuni sau care să-și impună anumite obiective până la o anumită vârstă, de genul să aibă un număr anume de albume lansate, să fie căsătorită și cu copii, să aibă casa mult visată până la 30 de ani, Alina Eremia declară că este mai mult decât mândră de tot ce a făcut și a trăit până la această vârstă.

”Este un DA 100% asumat, este un DA la intensitate maximă. Chiar simt, privind așa retroactiv, chiar simt că lucrurile s-au desfășurat exact așa cum mi-am dorit. Pe toate planurile. Că știi cum e. Faci la un moment dat o medie pentru că atâta timp cât îți dorești să îți fie bine pe toate planurile, la un moment dat trebuie să existe un echilibru, axa nu poate să sară așa fără sens. Dacă stau să trasez o linie, îmi dau seama că ies pe plus în toate zonele și chiar sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare de tot ceea ce mi se întâmplă”, a completat artista.

Alina Eremia vrea să-și ia o bijuterie care să marcheze vârsta de 30 de ani

Chiar dacă este o vârstă rotundă, Alina Eremia nu vrea să facă o petrecere fastuoasă, ci a optat pentru una restrânsă. Ba chiar nu s-a gândit nici măcar la vreun cadou anume, fiind de părere că lucrurile materiale nu mai sunt atât de importante pentru ea. Totuși, se gândește să-și cumpere o bijuterie cu care să marcheze această aniversare.

”O să dau un party. Ceva material nu știu. Mi-am schimbat mașina anul trecut și încă nu m-am plictisit de ea, îmi place în continuare foarte mult și simt că mă reprezintă. Să știi că m-am gândit să-mi iau o bijuterie care să marcheze așa vârsta asta și să capete o valoare sentimentală pentru că am luat-o la 30 de ani. Nu m-am gândit încă, dar nici nu e prea târziu. Mai am câteva zile la dispoziție. Poate să fie și un cadou mai întârziat. Sincer am avut și un program mai încărcat, ultimele două luni au fost haotice, au fost mega pline, cu proiecte foarte frumoase și inclusiv petrecerea asta este făcută pe genunchi, am organizat-o foarte din scurt, dar mă bucur că oamenii au răspuns pozitiv invitației mele. Eu vreau să rămân cu foarte multe amintiri, nu cu lucruri materiale”, a mai declarat Alina Eremia pentru EGO.ro.

Citește și: Alina Eremia vrea să treacă la un alt nivel, după ce chipul ei a fost pe marile clădiri din București: „Times Square e următorul pas”. Ce pregătește VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *