Alina Laufer rupe tăcerea după 12 ani de la divorțul de Jorge. Ce nu a spus până acum: “Eram tânără și aveam un copil mic” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre căsnicia cu Ilan Laufer

Înainte de mariajul cu Ilan Laufer, Alina Laufer a fost căsătorită, timp de 5 ani, cu Jorge, aceștia divorțând în 2012. Chiar dacă au ales să meargă pe drumuri separate, pe cei doi îi leagă o fiică minunată, Karina. Vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că despărțirea nu a făcut-o să aibă temeri cu privire la o altă relație, ci, mai degrabă, a ajutat-o pentru a avea căsnicia de care se bucură în zilele noastre.

Alina Laufer, despre iubirea după divorț

Alina Laufer și-a păstrat optimismul chiar și după divorț. Vedeta, care și-a refăcut viața alături de Ilan Laufer, ne-a mărturisit că a învățat multe lucruri din separarea de Jorge și a oferit iubirii o nouă șansă. Aceasta și actualul partener au împreună gemeni:

“Eu zic că nu poți să nu îi dai o șansă iubirii atunci când ești un anumit tip de persoană! Mie îmi place să iubesc, iubesc viața, îmi iubesc familia, soțul, copiii și ceea ce fac! Contează ce gen de persoană ești! Dacă ești mai pesimist sau supărat pe viață, atunci este normal că nu există loc în viața ta de iubire!

Niciuna, nu am avut! (n.r. frici) În general nu sunt speriată! Din contră, am considerat că am de unde să învăț, adică din greșelile trecutului, să nu le mai repet în viitor! Am considerat că a doua oară o să fie și mai bine! Sunt foarte încrezătoare, niciodată nu văd jumătatea goală a paharului!”

Își dorea o familie

În același timp, Alina Laufer ne-a mărturisit că își dorea o familie, astfel că a intrat într-o nouă relație cu inima deschisă. Vedeta a explicat că divorțul a maturizat-o, fiind o lecție care i-a folosit în căsnicia cu Ilan Laufer:

“Foarte repede m-am mobilizat! Nu mă vedeam stând singură, eram tânără, aveam un copil mic și îmi doream să am o familie! Nu m-am văzut o mamă singură niciodată. Nu sunt acest gen! Le admir pe femeile care pot să facă lucrul acesta, dar depinde de persoană.

În niciun caz nu mi-a fost frică să mai intru într-o nouă relație. Mi se pare că orice eșec în viață este menit să te învețe ceva! Atunci, te consideri mai înțelept după și chiar așa a fost! M-am maturizat foarte mult după divorț, am privit lucrurile altfel! Mi-a folosit totul în căsnicia care a urmat!”

Citește și Jorge nu este pregătit pentru iubiții fiicelor sale. ”Nu știu dacă aș face față”. Momentul de care se teme artistul VIDEO EXCLUSIV

Se bucură enorm de povestea de iubire cu Ilan Laufer

Mai mult, aceasta a punctat că a simțit, încă de la început, că Ilan Laufer este omul potrivit pentru ea, alături de care își poate construi o familie:

“Am avut norocul să îl cunosc pe Ilan imediat. Atunci, am simțit că este o persoană potrivită și că pot să îmi construiesc o familie alături de el! Normal că dacă aș fi simțit ceva la adresa copilului, nu aș fi luat decizia de a ne căsători! A fost o decizie luată cu tot sufletul și pot să spun că nu m-aș vedea mai împlinită și mai fericită decât sunt acum!”

Citește și Prin ce a trecut Alina Laufer până să nască gemenii: „Am explorat inclusiv ideea de fertilizare cu donatori” EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *