Alina Pușcaș își dorește să o cunune pe Ramona Olaru. Ce spune vedeta de la Neatza: „Dacă îmi găsește și soț!” VIDEO EXCLUSIV

Ce a rugat-o Ramona Olaru pe Alina Pușcaș

Alina Pușcaș se bucură de o relație lungă cu soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, alături de care are trei copii, Alexandru, Melissa și Iris. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, vedeta de la „Te cunosc de undeva!” a mărturisit că acceptă să îi fie nașa prietenei sale, Ramona Olaru, când aceasta o să se căsătorească, însă nu refuză ideea de a o ajuta pe aceasta să își găsească un viitor soț.

Alina Pușcaș și Ramona Olaru, interviu spumos

Alina Pușcaș și Ramona Olaru nu doar că sunt colege la Antena 1, dar nu refuză ideea de a se înrudi în cazul în care vedeta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” o să se căsătorească. Totuși, aceasta nu îi lasă pe Dani Oțil și Răzvan Simion, dorindu-și să aibă parte de mai multe perechi de nași. Cele două au fost prezente la lansarea unei noi colecții ce aparține de un cunoscut brand românesc, semnată de designerul Andreea Bădală:

“Alina Pușcaș: Dacă îmi cere, da, cum să nu? (n.r. o cunună) Acum trebuie să pun osul să îi găsesc soț!

Ramona Olaru: Dacă este milionară, da! Eu vreau nași milionari, nu vreau așa! Pot să am mai multe perechi de nași, nu te stresa! (n.r. o pot cununa și Răzvan Simion și Dani Oțil) Dacă au toți bani, eu îi iau! Bine, pe tine, Alina, mai mult pentru suflet!

Alina Pușcaș: Măcar spune că de la mine sufletul și de la Dani banii!

Ramona Olaru: De la Dumnezeu mai mult! De la Danii banii?

Alina Pușcaș: Dacă ea îmi cere, eu accept, jur! Acum!

Ramona Olaru: Și eu accept! Eu vreau!”

Citește și: Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt. În ce domenii s-a implicat înainte de televiziune: “Mi-a plăcut să învăț!” VIDEO EXCLUSIV

Ce a rugat-o Ramona Olaru pe Alina Pușcaș

Cu toate acestea, Ramona Olaru a rugat-o pe Alina Pușcaș să îi găsească un partener potrivit, mai ales pentru că este sigură că prezentatoarea de televiziune are în jur doar oameni de calitate. Astfel, vedeta de la “Neatza cu Răzvan și Dani” a punctat că acceptă și un viitor partener divorțat, mai ales pentru că și ea a trecut printr-o căsnicie:

“Ramona Olaru: Dacă îmi găsește și soț! Ea are această rugăminte de la mine, să îmi găsească omul potrivit! Am încredere că oamenii pe care îi are în preajma ei sunt mișto și de calitate!

Alina Pușcaș: Da, mi-a zis de mult! Bine, eu i-am spus că în preajma mea nu mai am oameni de 20 sau 25 de ani.

Ramona Olaru: Nu, dar are soțul!

Alina Pușcaș: Are soțul, da! Burlaci! Bine, Ramona, fii atentă! În general, de la 40 în sus sunt mai divorțați, cu un copil!

Ramona Olaru: Aia e! Merge și a doua fisă! Și eu am fost căsătorită și sunt divorțată!

Alina Pușcaș: Și asta este adevărat! Nu se supără Ramona, important este să fie un om de calitate și cu mulți bani!

Ramona Olaru: Și milionar că săraci am mai avut! Lasă, nu mai vreau să le mai dau eu bani!

Alina Pușcaș: Eu nu mai pot cu Ramona! (râde)

Ramona Olaru: Nici eu nu mai pot cu mine, dar trebuie să trăiesc în fiecare zi!”

Citește și: Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, fac educație financiară cu copiii lor. Cum au câștigat primii lor bani: ”S-au prins” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *