Amalia Năstase și-a învățat fiul să aprecieze valoarea banului printr-o metodă foarte simplă. ”Așa a învățat și matematică VIDEO EXCLUSIV

”Ne dă banii să-i punem pe card”

Amalia Năstase a ales să-i educe pe cei trei copii ai săi, atât pe cele două fete din căsnicia cu Ilie Năstase, cât și pe mezinul familiei din actualul mariaj cu Răzvan Vasilescu, după propriile reguli. Se pare că până acum metoda a dat randament, căci toți se îndreaptă către un drum frumos în viață. Amalia Năstase a mărturisit în EXCLUSIVITATE pentru EGO.ro că pentru ea cel mai important este să-i pregătească pentru viață și că nu a ținut cont de vârstă pentru a le oferi anumite îndrumări.

Amalia Năstase, despre relația cu fiul cel mic

În timp ce toată lumea se aștepta ca fiul cel mic al Amaliei Năstase să fie răsfățatul casei, Toma a fost învățat de mic să aibă anumite valori și mai ales să aprecieze valoarea banului. La cei 9 ani neîmpliniți, Toma este deja un expert în gestionarea propriilor finanțe, iar asta pentru că mama lui l-a învățat încă din primii ani de viață cum stă treaba cu banii din pușculiță.

”Știe cu banii pentru că el este gamer și își cumpără skin-uri de pe Fortnite care costă niște bani. Așa că își strânge el bani. Ne dă banii să-i punem pe card și își cumpără câte un skin. Adică știe foarte bine valoarea banului. Așa a învățat și matematică. Adunare, scădere, așa a învățat, de la banii ăia pe care trebuie să-i adune ca să facă o anumită sumă. Deci știe cu banii”, ne-a declarat Amalia Năstase.

Citește și: Amalia Năstase, nemulțumită de sistemul de învățământ românesc: ”Brânză bună în burduf de câine”. Asta este propoziția pe care a auzit-o toată lumea” VIDEO EXCLUSIV

Toma, fiul cel mic, se joacă alături de tatăl lui, care este gamer

Extrem de încrezători pe deciziile puștiului, atât Amalia Năstase, cât și soțul ei, Răzvan Vasilescu, nu sunt interesați pe ce își cheltuiește Toma economiile. Asta nu înseamnă că micuțul poate lua decizii de capul lui, căci este sub permanența monitorizare a părinților, în absolut toate activitățile pe care le are la această vârstă.

”El joacă mereu cu Răzvan lângă el. Răzvan este gamer, eu habar nu am de asta și el îl supraveghează, dar nu s-a întâmplat până acum pentru că Toma este foarte precaut și știe când începe cineva să vorbească urât, chiar dacă este copil, iese din joc. Păi au învățat și pe la școală, se descurcă, știe”.

Ce fel de muzică ascultă Amalia Năstase și copiii ei

Pentru Amalia Năstase este foarte importantă educația copiilor săi. Pe lângă școlile pe care le-a ales pentru aceștia, a avut grijă ca din primii ani de viață să aibă acces la activități și să aprecieze lucrurile de calitate. Le-a arătat celor mici de unde să își ia cu adevărat informațiile de care au nevoie. Un principal aspect este muzica pe care Toma, Emma și Alessia au ascultat-o de mici.

”La noi în familie se ascultă foarte multă muzică. Fetele sunt pasionate de muzică, Răzvan este pasionat de muzică, eu sunt. Și atunci el aude foarte multe genuri de muzică și a început să-și facă playlist-ul lui. Alege de la fiecare câteceva. Și nu știu îi place de exemplu și Alternative, îi place și Kanye West. Pentru că aude melodii și ce îi place lui își pune pe playlist. Deci este foarte eclectic playlistul lui”, ne-a mai spus fosta soție a celebrului tenismen Ilie Năstase.

Metoda de parenting a Amaliei Năstase

Amalia Năstase are o metodă aparte prin care a reușit să își îndrume copiii. Ea a încercat mereu să nu îi oblige pe cei mici să facă activități pe care nu și le doresc sau să le impună anumite lucruri. Fosta soție a lui Ilie Năstase a reușit să ăși stabileascăo relație cu cei mici și să facă să pară că puterea de decizie este în mâinile lor.

”Dar noi în casă, am văzut și la fete, ascultând în mașină, eu cu Răzvan, muzică foarte mișto, de calitate, au trecut de zona aia în care ascultau tot felul de nebunii, iar acum s-au întors la muzica pe care o auzeau când erau mai mici. E foarte important ca părinții să asculte muzică de calitate, ca să-și învețe copiii apoi să aleagă muzica asta voluntar, și nu să li se impună”, a mai completat Amalia Năstase pentru EGO.ro.

Citește și:Amalia Năstase s-a mutat în casă nouă. „E mai mică curtea, dar avem și piscină”. Ce o încântă cel mai mult la actuala locuință VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *