Amestecul puternic care îți face plantele să crească mai repede și să înflorească spectaculos. Cu ce trebuie să le stropești de fapt

Trucul genial pentru ca florile să crească mai repede
Amestecul puternic care îți face plantele să crească mai repede și să înflorească spectaculos. Cu ce trebuie să le stropești de fapt

Iubești florile și ești pasionat de grădinărit? Ei bine, atunci ar trebui să afli neapărat acest secret. De curând, s-a aflat un truc uluitor. Este simplu și rapid și îți face plantele să crească mult mai repede și să înflorească spectaculos. Metoda este la îndemâna tuturor și o altă veste bună este aceea că nu este deloc costisitoare.

Trucul uluitor care îți face plantele să crească mai repede și să înflorească spectaculos

Specialiștii în grădinărit au dezvăluit, de curând, un truc uluitor. Potrivit acestora, plantele vor crește mult mai repede și mai frumos datorită proprietăților din cojile de ouă.

Este o metodă la îndemâna oricui și extrem de ieftină, așa că nu mai sta pe gânduri și prepară acest îngrășământ natural. Pentru a te apuca de treabă, vei avea nevoie o cantitate de cel puțin 10 ouă. Ele au multiple beneficii pe care plantele tale le vor adora și grădina ta va arăta mai bine ca niciodată.

Beneficiile cojilor de ouă

  • Îngrăşământ – ajută plantele să crească și să prindă rădăcini rapid și în siguranță;
  • Nutrienți – conțin diverși nutrienți care întăresc tulpinile, rădăcinile și frunzele plantelor;
  • Dăunători – alungă dăunătorii și elimină bacteriile care atacă planta.

Procedura este simplă, dar trebuie să fii foarte atent să o faci corect. Aceasta este o metodă pe care doar grădinarii experimentați o cunosc. Ești gata să o încerci?

Te-ar mai putea interesa și Cele 4 greșeli care îți distrug plantele de apartament. Secretul pentru ghivece pline cu flori!

Cum se prepară îngrășământul natural

Ingrediente

  • coji de ouă
  • oțet de mere
  • recipient cu pulverizator

Mod de preparare și de utilizare

Mai întâi de toate, se iau cojile de ouă și se pun în blender. Se lasă până se formează o pudră fină. Mai departe, se ia un recipient mai mare de sticlă, se pune o cană de praf de coajă de ou și se adaugă cu grijă o jumătate de litru de oțet de mere.

Se amestecă totul foarte bine, apoi se lasă deoparte timp de 24 de ore. Ulterior, se ia amestecul și se toarnă într-un recipient cu pulverizator. Cu această soluție se stropesc plantele.

Te-ar mai putea interesa și Unde să pui plantele-talisman ca să atragi fericirea și norocul în casa ta. Așa te păzești de toate necazurile!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce are Doinița Oancea de pe platoul “Inimă de țigan” în casă
7.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *