Unde să pui plantele-talisman ca să atragi fericirea și norocul în casa ta. Așa te păzești de toate necazurile

Unde să pui plantele-talisman ca să atragi fericirea și norocul în casa ta. Așa te păzești de toate necazurile

Există anumite plante care, conform principiilor Feng Shui, pot contribui la atragerea dragostei și armoniei în casa ta. Această filozofie susține că plantele pot influența energia și vibrațiile din interiorul locuinței, ajutând la menținerea unei atmosfere pozitive și a unei stări de bine. Află unde poți să amplasezi plantele talisman pentru a atrage numai lucruri bune în viața ta.

Care sunt plantele care îți aduc noroc și fericire

Conform sfaturilor oferite de consultantul și trainerul de Feng Shui, Suana Amorin, există opt plante cu potențialul de a atrage dragostea și armonia în casă, oferind în același timp beneficii semnificative pentru sănătatea și starea ta de spirit.

Prin plasarea strategică a acestor plante, se crede că poți îndepărta energiile negative și poți atrage în schimb energiile pozitive, inclusiv dragostea și armonia.

Citește și: 7 plante care atrag abundența în viața ta. Trebuie să le ai în casă, pentru noroc și prosperitate, conform specialiștilor Feng Shui

Unde poți să așezi plantele talisman

Bambusul

Reprezintă o mică plantă originară din Asia, care este considerată a fi strâns legată de noroc și are capacitatea de a atrage un mare flux de energie pozitivă. Ei bine, pentru a atrage dragostea și prosperitatea în viața ta este recomandat să așezi în casă doar două tulpini de bambus.

Monstera deliciosa

Cunoscută și sub numele de „coasta lui Adam,” această plantă este recomandată în Feng Shui datorită formei rotunjite a frunzelor sale, care ajută la filtrarea vibrațiilor negative.

Ea contribuie, de asemenea, la încurajarea fluxului de energie pozitivă în interiorul casei tale și poate atrage norocul. De asemenea, se recomandă să o așezi într-un loc unde beneficiază de o sursă bună de lumină, dar să eviți ca razele soarelui să o atingă direct.

Vezi și: Plante pe care să nu le ții niciodată în casa ta. Atrag sărăcia și ghinionul

Orhidee

În acest context, alegerea culorii orhideei depinde de ceea ce dorești să atragi în mod specific, deoarece fiecare culoare are o semnificație diferită, chiar dacă această plantă simbolizează dragostea și frumusețea în general.

De exemplu, orhideele roz sunt considerate a atrage dragostea, cele roșii inspiră pasiune, iar cele galbene sunt asociate cu erotismul. Dacă dorești să-ți îmbunătățești relația, se recomandă să amplasezi orhideea în camera ta, alegând culoarea care corespunde cel mai bine obiectivului tău.

Trandafiri

Reprezintă un cadou clasic oferit de parteneri. Astfel, așezarea unui ghiveci cu trandafiri în casa ta poate atrage dragostea și pasiunea.

Este important de menționat că, conform principiilor Feng Shui, ar trebui să eviți să-i pui în cameră, deoarece spinii lor pot crea disconfort și pot afecta energia pozitivă.

Alte plante care atrag dragostea și norocul

Bujor

Această floare frumoasă simbolizează dragostea și fericirea, în special în căsnicie. Plasând bujori în casa ta, poți căuta nu doar noroc în dragoste, ci și o încărcare de energie pozitivă.

Anthurium

Cu frunzele sale în formă de inimă și florile roșii, această plantă atrage dragostea și contribuie la întărirea relațiilor cu cei dragi.

Te poate interesa și: Plante care aduc noroc. Ce trebuie să ai în casă pentru a avea bani, prosperitate și armonie

Leagănul lui Moise

Această plantă tropicală nu doar că purifică aerul, eliminând toxinele din mediu, ci și absoarbe energia negativă, contribuind astfel la circulația energiei pozitive și la crearea unei atmosfere armonioase în casa ta.

Planta de jad

Frunzele sale mici, cărnoase și rotunjite simbolizează norocul, prosperitatea, bogăția, armonia și sănătatea. Conform principiilor Feng Shui, această plantă exercită o influență pozitivă asupra relațiilor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *