AMI, ajutată de Andra și Paula Seling la debut: „M-am trezit în mijlocul unei jungle. Cât am stat lângă ele am prins mai mult curaj” EXCLUSIV

Cel mai greu i-a fost când s-a mutat în București, din orașul natal Baia Mare
AMI, ajutată de Andra și Paula Seling la debut: „M-am trezit în mijlocul unei jungle. Cât am stat lângă ele am prins mai mult curaj” EXCLUSIV

AMI a reușit să își construiască o frumoasă carieră în industria muzicală. Ea se bucură de o mulțime de fani care îi fredonează fiecare piesă. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre copilărie, sacrificii și începuturile sale ca artistă.

AMI: „A trebuit să-mi construiesc o nouă viață”

Îndrăgita cântăreață s-a luptat încă de la o vârstă fragedă pentru a avea cariera la care visa. A fost nevoită să se mute la București în adolescență, ținând cont că își dorea să facă performanță în industria muzicală. Totuși, drumul a fost pavat cu sacrificii. Totul este bine când se termină cu bine, căci AMI a ajuns unde și-a dorit prin multă muncă. La începutul carierei, ea a lucrat cu Paula Seling și Andra Măruță. În acest fel, vedeta a prins încredere și curaj pentru a deveni o stea. (Și Adela Popescu a avut parte de un ajutor nesperat în drumul spre succes. Vezi cine i-a fost mentor!)

Încă de mică ai luptat pentru a ajunge nume cunoscut în acest domeniu. Cum a fost copilăria ta, spre deosebire de alții?

AMI: Am avut o copilărie cu câte puțin din toate. Nu mi-a lipsit absolut nimic și n-aș putea să mă plâng, deși pe vremea aceea o făceam. Dacă pe alți copii îi vedeam că își petreceau timpul mai mult cu joaca, eu, în schimb, aveam o limită impusă de părinți pentru ceea ce însemna ‘timp liber’ și mă preocupam de studiu, cântat și învățat. Părinții mei aveau grijă să mă învețe încă de pe atunci ce înseamnă responsabilitate, că pentru orice scop și rezultat va trebui să muncesc în plus.

AMI este o artistă din noua generație

Prima impresie despre București: ”N-a fost deloc ușor să mă trezesc brusc în mijlocul unei jungle”

Te-ai bucurat de o rutină sau toată copilăria a fost dedicată viitoarei cariere?

AMI: Într-adevăr, aveam zile și ore stricte în care aveam programate ore de studiu sau meditații. Pentru performanța pe care mi-o doream atât eu, cât și părinții și profesorii din partea mea, era nevoie de o disciplină. În rest, copilăria mea a fost normală. Am avut timp să mă bucur și de joacă, de prieteni, natură, de vacanțe la bunici sau tabere, de peripeții și tot felul de aventuri. Am fost un copil iubit, susținut și crescut în echilibru.

Care a fost cel mai mare sacrificiu făcut pentru a-ți vedea visul împlinit?

AMI: Mutarea mea în București în clasa a XII-a a fost un sacrificiu major. Încă eram fragilă și nepregătită pentru atâtea schimbări. Venită din Baia Mare, un loc liniștit unde mă simțeam în siguranță, pentru mine n-a fost deloc ușor să mă trezesc brusc în mijlocul unei jungle. Nu cunoșteam pe absolut nimeni, urma să dau Bacalaureatul și simțeam că trebuie să o iau cu totul de la capăt. A trebuit să-mi construiesc o nouă viață, de parcă până în acel moment nu aș fi existat. Însă a fost cea mai bună, dar grea decizie pe care am luat-o. Chiar dacă aveam lacrimi în ochi, de tristețe că las în urmă locul în care am copilărit, confortul și liniștea de acasă, abia atunci mi-am găsit scopul, rostul și motivele de fericire.

AMI și Andra
AMI și Andra

”Am fost backing vocals pentru Andra Măruță și Paula Seling”

Dacă nu te ocupai de muzică, ce altă meserie îți alegeai?

AMI: Niciodată n-am știut să răspund la întrebarea asta, pentru că n-am avut o altă opțiune în minte. Muzica e ceea ce mă definește cel mai bine și locul unde simt că rezonez cel mai mult. Sigur, pe parcurs mi-am descoperit și alte pasiuni. De exemplu, mă pasionează fotografia și partea de video – editare/montare. Însă pentru performanță e nevoie de timp și muncă. Nu mi-a plăcut niciodată să fac lucrurile cu jumătăți de măsură. Astfel, m-am axat întotdeauna pe o singură idee și mi-am îndreptat toată atenția acolo.

Care a fost cel mai greu moment? Dar cel mai frumos?

AMI: Cel mai greu moment din viața mea l-a adus și pe cel mai frumos: acela de a-mi auzi vocea la radio. Și nu s-ar fi întâmplat asta dacă nu veneam în București. Întotdeauna pentru lucrurile frumoase ești nevoit să treci prin cele mai negre scenarii.

Care artiști te-au susținut, la debut? Cum te-au ajutat?

AMI: Înainte să ajung un nume cunoscut în industrie, am avut șansa să fac parte din echipele câtorva artiști mari de la noi. Faptul că am fost backing vocals pentru Andra Măruță și Paula Seling, m-a rodat și m-a pregătit pentru ceea ce urma să vină în cariera mea. Cât timp am stat lângă ele, am prins și mai mult curaj și încredere că am tot ce îmi trebuie ca să fiu vocea principală.

AMI și Paula Seling
AMI și Paula Seling

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 27 Aprilie 2024. Este o zi în care fiecare nativ se poate face...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *