AMI, ajutată de Andra și Paula Seling la debut: „M-am trezit în mijlocul unei jungle. Cât am stat lângă ele am prins mai mult curaj” EXCLUSIV

Cel mai greu i-a fost când s-a mutat în București, din orașul natal Baia Mare
AMI, ajutată de Andra și Paula Seling la debut: „M-am trezit în mijlocul unei jungle. Cât am stat lângă ele am prins mai mult curaj” EXCLUSIV

AMI a reușit să își construiască o frumoasă carieră în industria muzicală. Ea se bucură de o mulțime de fani care îi fredonează fiecare piesă. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre copilărie, sacrificii și începuturile sale ca artistă.

AMI: „A trebuit să-mi construiesc o nouă viață”

Îndrăgita cântăreață s-a luptat încă de la o vârstă fragedă pentru a avea cariera la care visa. A fost nevoită să se mute la București în adolescență, ținând cont că își dorea să facă performanță în industria muzicală. Totuși, drumul a fost pavat cu sacrificii. Totul este bine când se termină cu bine, căci AMI a ajuns unde și-a dorit prin multă muncă. La începutul carierei, ea a lucrat cu Paula Seling și Andra Măruță. În acest fel, vedeta a prins încredere și curaj pentru a deveni o stea. (Și Adela Popescu a avut parte de un ajutor nesperat în drumul spre succes. Vezi cine i-a fost mentor!)

Încă de mică ai luptat pentru a ajunge nume cunoscut în acest domeniu. Cum a fost copilăria ta, spre deosebire de alții?

AMI: Am avut o copilărie cu câte puțin din toate. Nu mi-a lipsit absolut nimic și n-aș putea să mă plâng, deși pe vremea aceea o făceam. Dacă pe alți copii îi vedeam că își petreceau timpul mai mult cu joaca, eu, în schimb, aveam o limită impusă de părinți pentru ceea ce însemna ‘timp liber’ și mă preocupam de studiu, cântat și învățat. Părinții mei aveau grijă să mă învețe încă de pe atunci ce înseamnă responsabilitate, că pentru orice scop și rezultat va trebui să muncesc în plus.

AMI este o artistă din noua generație

Prima impresie despre București: ”N-a fost deloc ușor să mă trezesc brusc în mijlocul unei jungle”

Te-ai bucurat de o rutină sau toată copilăria a fost dedicată viitoarei cariere?

AMI: Într-adevăr, aveam zile și ore stricte în care aveam programate ore de studiu sau meditații. Pentru performanța pe care mi-o doream atât eu, cât și părinții și profesorii din partea mea, era nevoie de o disciplină. În rest, copilăria mea a fost normală. Am avut timp să mă bucur și de joacă, de prieteni, natură, de vacanțe la bunici sau tabere, de peripeții și tot felul de aventuri. Am fost un copil iubit, susținut și crescut în echilibru.

Care a fost cel mai mare sacrificiu făcut pentru a-ți vedea visul împlinit?

AMI: Mutarea mea în București în clasa a XII-a a fost un sacrificiu major. Încă eram fragilă și nepregătită pentru atâtea schimbări. Venită din Baia Mare, un loc liniștit unde mă simțeam în siguranță, pentru mine n-a fost deloc ușor să mă trezesc brusc în mijlocul unei jungle. Nu cunoșteam pe absolut nimeni, urma să dau Bacalaureatul și simțeam că trebuie să o iau cu totul de la capăt. A trebuit să-mi construiesc o nouă viață, de parcă până în acel moment nu aș fi existat. Însă a fost cea mai bună, dar grea decizie pe care am luat-o. Chiar dacă aveam lacrimi în ochi, de tristețe că las în urmă locul în care am copilărit, confortul și liniștea de acasă, abia atunci mi-am găsit scopul, rostul și motivele de fericire.

AMI și Andra
AMI și Andra

”Am fost backing vocals pentru Andra Măruță și Paula Seling”

Dacă nu te ocupai de muzică, ce altă meserie îți alegeai?

AMI: Niciodată n-am știut să răspund la întrebarea asta, pentru că n-am avut o altă opțiune în minte. Muzica e ceea ce mă definește cel mai bine și locul unde simt că rezonez cel mai mult. Sigur, pe parcurs mi-am descoperit și alte pasiuni. De exemplu, mă pasionează fotografia și partea de video – editare/montare. Însă pentru performanță e nevoie de timp și muncă. Nu mi-a plăcut niciodată să fac lucrurile cu jumătăți de măsură. Astfel, m-am axat întotdeauna pe o singură idee și mi-am îndreptat toată atenția acolo.

Care a fost cel mai greu moment? Dar cel mai frumos?

AMI: Cel mai greu moment din viața mea l-a adus și pe cel mai frumos: acela de a-mi auzi vocea la radio. Și nu s-ar fi întâmplat asta dacă nu veneam în București. Întotdeauna pentru lucrurile frumoase ești nevoit să treci prin cele mai negre scenarii.

Care artiști te-au susținut, la debut? Cum te-au ajutat?

AMI: Înainte să ajung un nume cunoscut în industrie, am avut șansa să fac parte din echipele câtorva artiști mari de la noi. Faptul că am fost backing vocals pentru Andra Măruță și Paula Seling, m-a rodat și m-a pregătit pentru ceea ce urma să vină în cariera mea. Cât timp am stat lângă ele, am prins și mai mult curaj și încredere că am tot ce îmi trebuie ca să fiu vocea principală.

AMI și Paula Seling
AMI și Paula Seling
Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Alimentele de care nu știai că au pesticide. Mare atenție când le consumi, ce s-a...
De ce să pui sare peste cărbuni când faci grătar, de fapt. Secretul de care...
S-a aflat suma reală: Câte zeci de mii de euro a luat Vica pentru a...
La ce facultate va studia David Popovici! Nota obținută la BAC de campionul mondial
Câți BANI costă buchetul de mireasă al Ginei Pistol. Floarea SPECIALĂ pe care o are
Andreea Bălan și Jador au spus adevărul despre relația lor. „Trăiesc din plin…”
Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini...
De ce a ales Smiley să doarmă la hotel în noaptea de dinaintea nunții. Gina...
Cine sunt nașii lui Smiley și ai Ginei Pistol. Cântărețul i-a lăudat
Mireasa Gina Pistol, în 10 poze neretușate, de la nuntă: prețuri, detalii, verighete, buchet, machiaj,...
Costi Diță și casa de modă „Las Fierbinți”. Câte treninguri are Giani? „Unele sunt unicat”....
A fost descoperit un obiect de pe Titanic. De 111 ani nimeni n-a știut de...
5 zodii scapă de chin și de dezamăgiri. Racii vor putea să scape de dezamăgirile...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Cum și-au făcut apariția socrii Ginei Pistol la nunta vedetei cu Smiley! Mama cântărețului, mai...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *