Anamaria Ionescu nu și-a onorat toate promisiunile făcute lui Tudor la Power Couple: ”Lui îi place să strângă banii. E soțul perfect” VIDEO EXCLUSIV

”Ne-am dat seama că împreună suntem mai bine decât separat”

Anamaria și Tudor Ionescu formează unul dintre cele mai simpatice cupluri din cadrul competiției ”Power Couple”. Dacă la prima vedere par că se ceartă tot timpul și că mereu sunt nemulțumiți de rezultatele lor, adevărul este cu totul altul în relația lor. Cei doi au declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că această emisiune i-a apropiat și mai tare și le-a dat oportunitatea să petreacă mai mult timp unul cu celălalt, lucrul pe care nu îl mai făceau așa mult în ulima perioadă, mai ales de când au devenit părinți.

”Ne-am comportat și am fost fix așa cum suntem acasă”

Anamaria și Tudor Ionescu au declarat încă de la început că vor să facă rabat de camerele de filmat și să se prezinte cât mai autentic în fața publicului. Lucru care le-a reușit pe deplin până în clipa de față, fiind unul dintre cuplurile preferate ale publicului. Faptul că nu au încercat să pară altceva decât sunt, că nu și-au pus niciun fel de filtru și cenzură se demonstrează și în interviul de mai jos, unde cei doi sunt la fel de naturali.

EGO.ro: Vreau să-i cer scuze lui Tudor că data trecută, înainte să mă uit complet la emisiune, l-am făcut zgârcit, că nu pariază mulți bani pe probe.

Anamaria Ionescu: Păi și ce nu ai avut dreptate?

El a făcut cele mai multe probe de până acum.

Anamaria Ionescu: El a făcut cele mai multe probe?

Tudor Ionescu: Vezi că aici e cu fitil. Dar să știi că cel mai bine ne-am descurcat împreună. Este o șmecherie foarte tare. Că fiecare dintre noi, care făcea câte o probă, era ajutat de celălalt. Până la urmă asta este șmecheria de care ne-am dat noi seama în emisiune, una dintre ele, că așa cum în 19 ani de când suntem împreună fiecare a avut job-ul lui, separat, ne-am dat seama că împreună suntem mai bine decât separat.

Anamaria Ionescu: Deci trebuie să facem un business împreună. Asta este ideea.

De fapt voiam să ajung la promisiunea pe care ai făcut-o la emisiune și ai renunțat la shopping pentru o lună?

Anamaria Ionescu: Pot să vă zic așa. Eu sunt un om de cuvânt, când spun ceva fac, adică nu mă abat de la subiect. Însă, dacă sunteți curioși să vedeți dacă eu m-am ținut sau nu de promisiune trebuie să vă uitați în continuare la emisie, pentru că s-au mai întâmplat niște lucruri acolo, s-au mai făcut niște promisiuni, s-au mai schimbat niște lucruri.

Tudor Ionescu: Deci nici nu mai comentăm. Dar a zis că stă un an fără shopping, nu o lună.

Anamaria Ionescu: Un an. Nu știu dacă ați fost atenți, dar la un moment dat am zis doi ani, dar am zis totuși un an. Îți dai seama ce am putut să zic? Eu nu am gândit multe lucruri în emisiunea asta și mi-au ieșit mulți porumbei de nervi și oftică.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Anamaria și Tudor Ionescu au acceptat să participe la Power Couple: „Anei i-a luat niște luni să mă convingă” VIDEO EXCLUSIV

Atunci te înțelegem. Nu există omenește să stai un an fără să faci shopping.

Anamaria Ionescu: Plus că banii sunt făcuți ca să circule. Pe bune acum. Ce faci? Îi vezi cum se strâng și tu stai acolo și te uiți.

Tudor Ionescu: Dacă e vă las să vorbiți și eu mă duc să mă plimb pe aici.

Eu chiar am vrut să țin cu tine, dar asta cu un an fără shopping nu se poate. Dacă a ținut o lună e bine.

Anamaria Ionescu: Am ținut o lună. Am ținut clar. Chiar și mai mult de o lună, dacă stau bine să mă gândesc.

Tudor Ionescu: Adunat în ultimii 10 ani.

Anamaria Ionescu: Hai, mă, nu mai exagera. Chiar o să zică oamenii că sunt o cheltuitoare și eu chiar nu sunt deloc așa.

Tudor Ionescu: Aplicația de la BRD îmi arată altceva.

Anamaria Ionescu: Eu mă duc la reduceri. Trebuie să apreciezi asta. Au fost reducerile.

Aveți cardurile la comun?

Anamaria Ionescu: Da, bineînțeles. Avem cardurile la comun și ne și vin mesaje cu ce plăți au fost făcute. Știm unul de altul. Știu unde este Tudor. El niciodată nu este la mall. El este la studio, el dă banii pe gadget-uri. Mai văd când își mai ia un telefon sau una alta.

Deci nu faci investiții cum zicem noi, femeile, că investim într-o oarecare poșetă și bijuterii?

Tudor Ionescu: Ce înseamnă oarecare?

Anamaria Ionescu: Pornim de undeva de la 200 de lei și ar putea să ajungă la zeci de mii de euro. Știi investițiile alea în brand-ul ăla? Aia este o investiție.

Tudor Ionescu: Nu mai pot să aud cuvântul ăsta. Investiție.

Anamaria Ionescu: Dar chiar este o investiție. Serios acum.

Tudor Ionescu: Și-a luat un inel săptămâna trecută și a zis că este o investiție. Dar ea a investit.

Anamaria Ionescu: Stai puțin că îi rămân Ilincăi toate lucrurile astea. Zestre se numește.

Anamaria și Tudor Ionescu au toți banii și cardurile la comun

Chiar trebuie să facem o educație cu soțul!

Tudor Ionescu: Da. Una financiară.

Anamaria Ionescu: Chiar nu înțelege.

Dar nu ai și tu o cheltuială așa, pe o pasiune, pescuit ceva? Să dai și tu banii aiurea.

Tudor Ionescu: Mie îmi place să stau singur.

Anamaria Ionescu: Lui îi place să strângă banii. Este perfect. E soțul perfect.

Tudor Ionescu: Chiar nu aș vrea să înțeleagă oamenii că sunt un fel de Hagi Tudose, dar nu pot să fiu un om cumpătat.

Nu îți e frică de scenariul că tu o să strângi banii, o să-i pui într-un seif și soția o să-i găsească și o să-i cheltuiască la mall cu fiica voastră?

Anamaria Ionescu: În stadiul ăla chiar nu am ajuns. Exclus.

Tudor Ionescu: La asta chiar nu m-am gândit. Doamne ferește. Acum chiar îmi făceam filmul. Doamne ferește să ajungem aici. Nu e bine.

Anamaria Ionescu: Dar chiar nu se pune problema. Noi știm toți. Știm câți bani avem, care sunt cheltuielile. Acum râdem, glumim, dar suntem în limite normale. Suntem ok.

Să vorbim și despre ”Power Couple”. Sunteți mulțumiți de ceea ce vedeți acum pe micul ecran sau credeți că puteați să dați mai mult?

Anamaria Ionescu: Întotdeauna se putea mai mult, dar noi, și vorbesc și în numele lui Tudor, pentru că am discutat despre lucrul ăsta, suntem fericiți și mulțumiți că ne-am comportat și am fost fix așa cum suntem acasă. Atât cât am stat acolo. Fără filtre. O să se vadă și la televizor. Când m-am enervat, m-am enervat, când m-am bucurat, m-am bucurat. Ne-am bucurat, ne-am enervat. Vreau ca oamenii de acasă să înțeleagă că aceste probe sunt atât de bine gândite încât eu am avut momente când simțeam că retrăiesc episoade din viața noastră trecută. Am fost pusă în niște situații când, în timp ce făceam proba, mi se derula un film în cap. Și atunci, intervenind frustrările, și mai mulți nervi, a ieșit ce o să vedeți.

Citește și: Ce a determinat-o pe Eliza Natanticu să participe la Power Couple: „Nu am fost foarte convinsă”. Recunoaște că soțul ei știe mai bine toate detaliile din viața de cuplu VIDEO EXCLUSIV

Dar de mașinuța unde ați stat în prima săptămână nu vă este dor?

Tudor Ionescu: De mașină nu îmi este neapărat dor, dar îmi e dor de salteaua aia.

Anamaria Ionescu: Foarte bine se dormea în ea. Era super confortabilă. Problema majoră a fost vântul, gălăgia, pentru că seara bătea vântul foarte tare și mașina mai avea puțin și zbura, dar și mirosul. Mirosea foarte tare a motorină. Dar în rest a fost o super experiență.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *