Anamaria Prodan, decolteu amețitor pe internet. A înflorit de când iubește din nou FOTO

Iată cum a apărut impresara pe internet!

Anamaria Prodan face ce face şi tot ajunge în centrul atenţiei. Iubita lui Ronald Gavril s-a făcut remarcată iarăși printr-o postare incendiară, pe rețelele sociale. Celebra impresară s-a afișat cu un decolteu amețitor, iar internauții au rămas fără cuvinte. Agentul FIFA a încins atmosfera în mediul online!

Anamaria Prodan, apariție de senzație în mediul online

Anamaria Prodan, în vârstă de 51 de ani, pare că a înflorit de când se iubește cu pugilistul Ronald Gavril. Vedeta este extrem de activă în mediul online și nu se ferește să se fotografieze în ipostaze provocatoare.

După ce s-a pozat în piscină și a încins imaginația bărbaților, impresara a făcut, din nou, senzație pe rețelele sociale. Iubita lui Ronald Gavril a îmbrăcat o ținută superbă, cu un decolteu amețitor. Așa cum era de așteptat, fanii nu s-au putut abține și au apreciat în număr uriaș postarea agentului FIFA.

Anamaria Prodan, decolteu ametitor pe internet 3
Anamaria Prodan

Impresara a fost cerută în căsătorie de iubitul ei?

Anamaria Prodan și Ronald Gavril formează un cuplu de câteva luni de zile și se înțeleg de minune. Cei doi par mai fericiți ca niciodată, iar de curând, ar fi făcut un nou pas în relația lor.

Potrivit unor surse digisport.ro, sportivul ar fi cerut-o în căsătorie pe fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf, iar ea ar fi acceptat. Momentul romantic ar fi avut loc chiar în incinta hotelului Wynn Las Vegas din Statele Unite ale Americii.

Te-ar mai putea interesa și De ce au ajuns Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf din nou la tribunal: ”Este luna proceselor”. Ce îi cere antrenorul la doi ani și jumătate de la despărțire!

”A treia oară este mereu cu noroc”

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan mărturisea că își dorește să îmbrace din nou rochia de mireasă, fiind convinsă că al treilea mariaj va fi cu noroc.

”Este timp să mă căsătoresc. Acum sunt fericită. Asta este tot ce contează. Pregătim totul că la carte de data asta.

A treia oară este mereu cu noroc. Ca trifoiul cu trei petale, nu?”, a declarat cunoscuta impresară pentru Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și Previziunea uimitoare făcută de Carmen Harra despre relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril: „El este un om care nu a trăit marea lui iubire”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *