Anca Serea, de urgență la spital: “Este posibil să intrăm în operație”. Prin ce trece vedeta, tocmai s-a aflat

De ce a ajuns bruneta din nou pe mâna medicilor.

Anca Serea trece prin clipe dificile. Soția lui Adi Sînă a ajuns din nou pe mâna medicilor, însă de această data este foarte posibil să fie supusă unei intervenții chirurgicale în orele următoare. Vedea a făcut anunțul în urmă cu scurt timp.

Anca Serea, de urgență la spital. Ce afecțiune i s-a declanșat

Anca Serea a venit cu vești proaste pentru fanii ei. Vedeta s-a internat de urgență într-o clinică privată din Capitală, acolo unde a fost supusă mai multor investigații.

De data aceasta, însă, se pare că soția lui Adi Sînă va intra în sala de operații pentru a fi supusă unei intervenții chirurgicale.

Citește și: Pe Anca Serea o vezi mereu la TV, dar puțini știu cine este fratele ei. Singura imagine care a scăpat pe internet cu Răzvan

Anca Seara a postat în urmă cu puțin timp două fotografii de pe patul de spital și un mesaj în care a ținut să mulțumească medicilor și fanilor care i-au transmis încurajări. Ea a sosit la unitatea medicală cu dureri puternice și a mărturisit că după ce primește rezultatul examinării CT, este foarte posibil ca medicii să o opereze. Se pare că vedeta a făcut apendicită.

„Mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare! Aștept încă rezultatele de la CT, este posibil să am apendicele inflamat și să intrăm în operație. Mulțumiri încă o dată pentru implicare și seriozitate medicilor!”, a fost ultimul mesaj pe care Anca Serea l-a transmis pe contul ei oficial de Instagram.

Anca Serea, din nou pe mâna medicilor
Anca Serea, din nou pe mâna medicilor

Anca Serea, declarații despre starea ei de sănătate

Nu este pentru prima oară când Anca Serea ajunge pe mâna medicilor. Bruneta s-a mai confruntat în trecut cu probleme de sănătate. A avut o afecțiune care a dus-o în pragul epuzitării.

Citește și: Anca Serea, anunț surprinzător despre al șaptelea copil: „De ce credeți că am plecat singuri în vacanță?”. Declaratii care au uimit pe toată lumea

După ce și-a revenit și-a schimbat total stilul de viață. Este extrem de atentă la alimentație și odihnă și merge regulat la medic pentru control.

„Am avut o problemă legată de anemie și  practic nu mai eram un om normal. A fost o epuizare generală, nu mi se mai oxigena tot organismul normal. A fost foarte greu dar mi-am învățat lecția. Sunt foarte atentă, am o rutină. Merg la doctor, iau niște suplimente alimentare, mănânc, dorm corespunzător, cel puțin 7-8 ore pe noapte, înainte nici nu dormeam. Sunt foarte atentă și am grijă și sănătatea mea a devenit o prioritate pentru mine, ceea ce nu era înainte pentru că nu eram conștientă ce înseamnă să fii sănătos”, a mărturisit soția lui Adi Sînă, într-un interviu recent pentru ciao.ro. 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *