Pe Anca Serea o vezi mereu la TV, dar puțini știu cine este fratele ei. Singura imagine care a scăpat pe internet cu Răzvan

Acesta este foarte discret.
Pe Anca Serea o vezi mereu la TV, dar puțini știu cine este fratele ei. Singura imagine care a scăpat pe internet cu Răzvan

Răzvan, fratele Ancăi Serea, este mai puțin cunoscut publicului, deși vedeta TV este recunoscută pentru statutul ei de mamă-eroină, având șase copii sănătoși alături de soțul ei, Adi Sînă. Cu toate acestea, există puține informații despre fratele ei, Răzvan. Află cum arată el, dar și mai multe detalii despre acesta!

Cum arată fratele Ancăi Serea

Prezentatoarea TV, Anca Serea, se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Ea este căsătorită cu Adi Sînă, cu care are patru copii, și mai are doi copii din prima căsătorie.

Cu toate acestea, vedeta a fost întotdeauna foarte discretă cu informațiile legate de familia ei. Însă, fratele ei, Răzvan, a preferat să rămână extrem de discret și nu se afișează pe rețelele de socializare sau în mediul public.

Astfel, el și-a păstrat viața privată cât mai departe de ochii curioșilor.

Citește și: Anca Serea, anunț surprinzător despre al șaptelea copil: „De ce credeți că am plecat singuri în vacanță?”. Declaratii care au uimit pe toată lumea

Cine este Răzvan, fratele soției lui Adi Sînă

Ei bine, fratele Ancăi Serea, Răzvan are 49 de ani și este cu șapte ani mai mare decât sora sa. De asemenea cei doi au o relație extrem de apropiată, chiar dacă el preferă să stea cât mai departe de ochii publicului.

Cu toate acestea, spre deosebire de Anca, Răzvan a ales să fie foarte discret pe rețelele de socializare și nu postează imagini sau detalii despre viața sa personală.

Pe Anca Serea o vezi mereu la TV, dar puțini știu cine este fratele ei

 

Anca Serea a dezvăluit într-un interviu că fratele ei a fost cel care a încurajat-o să se implice în modelling, influențându-i astfel cariera în acest domeniu.

Vezi și: Ce religie are Anca Serea, de fapt. Fanii erau curioși să afle asta, vedeta i-a surprins pe mulți

„Fratele meu m-a forțat să merg când a văzut un anunț în ziarul local că Agenția Elite Model Look face preselecții pe județ pentru concursul de modelling, pe care l-am și câștigat de altfel.

Însă, la acel moment, trebuia să mă prezint la casting cu o rochie, cu o fustă, cu un costum de baie, iar eu nu aveam deloc rochii și fuste. A trebuit să merg cu mama la croitor, să-mi fac una.

După preselecție, am rămas trei fete, am venit la București, am legat prietenii cu toată lumea, păstrez amintiri minunate de atunci, și astfel a început cariera mea de model.”, a declarat Anca Serea, potrivit taifasuri.ro.

Ca orice frate mai mare, Răzvan își altoia sora

Totuși, chiar dacă acum cei doi au o relație frate-sora foarte frumoasă și apropiată, nu au fost imuni la micile certuri obișnuite din copilărie pe care mulți dintre noi le experimentăm cu frații sau surorile noastre.

Astfel, Anca a declarat că uneori chiar și ea a mai fost „căpăcită” de fratele sau mai mare. Asemenea momente de certuri și neînțelegeri sunt o parte normală a relațiilor dintre frați și surori în perioada copilăriei, și este posibil chiar să se amuze și acum când își aduc aminte de acele vremuri.

Te poate interesa și: Anca Serea a spus ce face pentru a menține vie pasiunea în relația cu Adi Sînă. A dezvăluit fără sfială: „Mai închidem ușa la dormitor”. Detalii picante

„Am un frate mai mare decât mine cu șapte ani, Răzvan, care s-a născut la Galați, iar eu m-am născut la Tecuci, într-un orășel de provincie mic, dar în care nu ne-a lipsit nimic, și sper că oamenii să fi rămas la fel de drăguți ca odinioară. Am crescut lângă familie, cu unchi, cu mătuși și cu verișori, fratele meu care mă „altoia’ tot timpul, iar vacanța de vară mi-o petreceam fie în Delta Dunării, fie la Galați.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *