Andra și Răzvan Gogan cântă la Sala Palatului, pe 1 Decembrie. Ce surprize le pregătesc fanilor, de Ziua Națională a României: “O să vadă ceva ce nu a mai fost făcut vreodată” VIDEO EXCLUSIV

Andra și fratele ei, Răzvan Gogan, cântă de la vârsta de 3 ani
Andra și Răzvan Gogan cântă la Sala Palatului, pe 1 Decembrie. Ce surprize le pregătesc fanilor, de Ziua Națională a României: “O să vadă ceva ce nu a mai fost făcut vreodată” VIDEO EXCLUSIV

Andra și Răzvan Gogan pregătesc un spectacol uriaș la Sala Palatului. Cei doi vor urca pentru prima oară pe scena unde au cântat numeroși artiști consacrați din România. Ei ne-au oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care au vorbit despre surprizele pe care o să le aibă fanii care o să meargă să îi vadă chiar pe data de 1 Decembrie.

“Pe 1 Decembrie avem la Sala Palatului concert, așteptăm pe toată lumea”

Andra și Răzvan Gogan au o viață plină, ocupându-se de numeroase proiecte în mediul online pentru ca fanii să se bucure de fiecare dată când îi văd. De asemenea, aceștia, aflați la avanpremiera filmului “Wakanda”, ne-au dezvăluit că pregătesc un spectacol uriaș la Sala Palatului, chiar pe 1 Decembrie.

“Foarte multe (n.r. ne pregătesc). Chiar acum vorbeam, efectiv așteptam, vorbeam despre multe proiecte pe care le avem. Pe 1 Decembrie avem la Sala Palatului concert, așteptăm pe toată lumea. Pregătim serialul ”Sirenele” și avem multe chestii micuțe pe care încercăm să le terminăm ca să începem altele noi și frumoase”, ne-a spus Andra Gogan.

Andra și Răzvan Gogan cântă de la 3 ani

Ținând cont că pe scena de la Sala Palatului au avut concerte artiști consacrați din România, Andra și Răzvan Gogan se simt recunoscători pentru oportunitatea din acest an. Cei doi ne-au dezvăluit că locul lor este pe scenă, fiind artiști, pe lângă proiectele pe care le fac pe social media.

 Răzvan Gogan: ”Suntem foarte recunoscători pentru asta”

Andra Gogan: Cumva, am zis că ăsta este momentul în care să facem acest lucru pentru că iubim să cântăm, facem asta de când aveam 3 ani și, de fapt, mai mult decât pe social media, noi suntem artiști. Și am zis că acolo este locul nostru.”

“Noi iubim România”

De asemenea, tinerii călătoresc foarte mult, iar Răzvan Gogan este pasionat de America, astfel că s-ar muta înaintea influenceriței. Totuși, cei doi iubesc România, astfel că au pus bazele unui spectacol chiar în cea mai importantă zi pentru români:

Răzvan Gogan: Cred că m-aș muta eu înaintea ei. (n.r. în America) Ea să vină după tine.

Andra Gogan: Da, pentru că el este foarte pasionat de America. Cu toate acestea, noi iubim România și de aceea am hotărât să facem concert pe 1 Decembrie pentru că este Ziua României și vrem să adunăm toți românii alături de noi!”.

Andra si Razvan Gogan canta la Sala Palatului pe 1 Decembrie
Andra și Răzvan Gogan

“Lucrăm de luni până duminică”

Andra și fratele ei, Răzvan, muncesc în fiecare zi, însă pun pauză în momentele în care simt nevoia și se relaxează. Pentru următorul lor spectacol, aceștia o să pună accentul pe atmosfera de Crăciun, venind cu o poveste inedită la Sala Palatului:

Răzvan Gogan: Lucrăm de luni până duminică, nu am de ce să mint. Dar ne și relaxăm pe măsură, toată munca asta merită într-un final. Când nu mai putem, spunem pauză. Mergem în Insulele Canare.

Citește și: Andra și Răzvan Gogan, la un singur pas de a lucra cu „greii” de la Disney. „E țelul nostru în momentul de față” EXCLUSIV

Andra Gogan: Pentru că este prima zi din luna decembrie, adică luna Crăciunului, o să facem o poveste foarte interesantă, de Crăciun, cu muzică de Crăciun, cu muzica noastră, cu cover-uri.

Răzvan Gogan: O să fie un show unic. Noi avem diferite concerte prin țară, în București, dar cei care vor veni la Sala Palatului o să vadă ceva ce nu a mai fost făcut vreodată și nu o să mai facem niciodată la fel”.

Andra Gogan: Da, este primul nostru concert de acolo.

Andra si Razvan Gogan canta la Sala Palatului pe 1 Decembrie
Andra Gogan și fratele ei, Răzvan

Ce își doresc să facă de Sărbători

Nu a mai rămas mult timp până când toți o să fim cuprinși de atmosfera Crăciunului. Aceștia vor să petreacă Crăciunul alături de familie, iar de Revelion să plece într-o locație inedită. În alți ani, ei au lucrat de sărbători:

Răzvan Gogan: E o întrebare foarte complicată. (râde)

Andra Gogan: Ne-am pus întrebarea aceasta și noi. Eu îmi doresc să stau cu familia, și el își dorește să stea cu familia. Dar clar de Revelion vom pleca undeva departe de România.

Citește și: Andra Gogan, urmărită până acasă de doi fani. Cum a gestionat lucrurile și prin ce situații incomode a mai trecut EXCLUSIV

Răzvan Gogan: Vrem să mergem într-o altă țară. Ori să fie super cald, ori să mergem la frig. Penultima oară am lucrat la un film de Crăciun pe care l-am produs.

Andra Gogan: Efectiv am pierdut tot Crăciunul fără să dormim vreo 4 seri”.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *