Andrei Ștefănescu se confruntă cu probleme serioase de sănătate: “Am dureri foarte mari pe care nu le-aș dori nici dușmanilor mei” EXCLUSIV

Ce a pățit vedeta TV

Andrei Ștefănescu se bucură atât de proiecte în televiziune, cât și de concerte cu trupa în care activează, Alb Negru. Totuși, chiar dacă dă tot ce are mai bun, artistul se confruntă cu probleme de sănătate, care îi provoacă dureri mari, după cum ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro. Cu toate acestea, el nu o să refuze vreodată o propunere, căci, în trecut, a făcut o promisiune pe care o respectă și acum.

Andrei Ștefănescu, promisiune către Dumnezeu: “Uneori poate nu aveam ce mânca”

Andrei Ștefănescu are un program plin, activând atât în televiziune, cât și în muzică. Totuși, artistul ne-a spus că nu o să refuze vreodată o propunere, mai ales pentru că, în trecut, i-a făcut o promisiune lui Dumnezeu. Când muncea pe gratis, acesta se ruga să ajungă unde se află acum:

“Nu am timp, într-adevăr, e foarte limitat timpul, însă am jurat că de câte ori o să se ivească vreo oportunitate de a face ce îmi place, o să fac tot ce este posibil pentru a o onora. Deși lumea mă judecă și spune “Nu mai scăpăm de el, e peste tot!”, eu i-am promis lui Dumnezeu, în serile în care mă rugam să mă ajute să ajung unde îmi doresc, că întotdeauna o să fiu serios și dacă o să mă ajute să ajung unde îmi doresc o să îmi respect meseria și o să fiu acolo, oriunde o să se ivească oportunitatea! Iată-mă prezent unde mi-am dorit! Am vrut să fiu pe scenă, atunci când lucram și munceam pe gratis! Foarte mulți ani am muncit pe gratis, mi-a fost greu pentru că uneori poate nu aveam ce mânca! Atunci când am reușit, am zis că niciodată nu o să refuz o invitație, o emisiune unde o să fiu solicitat sau un proiect unde trebuie să fiu prezent. De asta sunt peste tot, aceasta este promisiunea mea față de Dumnezeu și până o să închid ochii o să încerc să îndeplinesc această rugăminte pe care am avut-o și această rugăciune din fiecare seară!”.

Are probleme de sănătate

Chiar dacă a urcat pe scena We Love Music Festival și a dat tot ce are mai bun, Andrei Ștefănescu se luptă cu probleme de sănătate și dureri foarte mari. Acesta ne-a mărturisit că nu se operează, însă face diferite tratamente pentru a se simți mai bine:

“Chiar acum vin de la Nea Marin. Din păcate, mă chinui cu o problemă de spate și a trebuit să ies puțin din emisiune. Am proiectul lui Nea Marin, matinalul de la Antena Stars și “Prețul cel bun” de la Antena 1 unde, împreună cu Liviu Vârciu, dau premii seară de seară. Problema de spate este gravă. Am o criză de spate accentuată, hermie de disc cu nerv sciatic atins, cu tot ce trebuie. Am dureri foarte mari pe care nu le-aș dori nici dușmanilor mei, cum s-ar spune. Nu mă operez, dar fac tratament, fac fizioterapie în fiecare zi, exerciții și tot ce trebuie ca să îmi revin. Asta este viața, uneori ne mai copleșește!”.

Ce spune despre Nea Marin

Chiar dacă Nea Marin s-a pensionat, emisiunile sale nu o să se oprească, după cum a punctat Andrei Ștefănescu. Când vine vorba despre ce se întâmplă în emisiune, artistul a explicat că totul este real:

“S-a pensionat deja, e pensionar cu acte în regulă, dar nu se pensionează de la emisiune! Emisiunea merge, oamenii se bucură, iar când mergem prin țară oamenii ne spun: “Ce emisiuni frumoase faceți! Vă mai bate Nea Marin? Ce face Nea Marin?”. În continuare acest proiect merge și e păcat să îl oprim! Foarte multă lume întreabă dacă suntem bătuți pe bune. Cred că vânătăile se văd, sunt pe bune, cu ele nu te poți juca! Este clar că suntem bătuți pe bune, de multe ori și Nea Marin o încasează, căci și noi îi mai facem câte o surpriză. Geamurile sparte, ușile rupte, vânătăile, nuielele și bețele rupte nu au cum să fie trucate! În primul rând, lumea de acasă trebuie să știe că o emisiune reality nu poate să fie trucată. Cum Asia Express nu poate să fie trucată, același lucru se întâmplă și la Nea Marin! E un reality cu care nu te poți juca, nu există trucaje, ci doar realitatea! M-a cruțat zilele acestea, țin să îi mulțumesc! Dar, până la urmă, emisiunea lui Nea Marin fără o palmă sau două nu are niciun farmec, lumea vrea să se uite, în primul rând, cum luăm bătaie”.

Ce dezvăluie despre trupa Alb Negru

Mulți s-au speriat atunci când Andrei Ștefănescu a început să facă echipă cu Liviu Vârciu, crezând că trupa Alb Negru o să se destrame. Nici vorbă de așa ceva! Prezentatorul de televiziune a explicat că se bucură de două proiecte diferite, care o să dureze cât mai mult timp:

“Nu știu dacă a crezut cine asta. Proiectul meu de televiziune este cu Liviu pentru că așa s-a nimerit. Cuplurile din televiziune se fac dacă merg, nu dacă îți dorești! Lumea încearcă tot felul de lucruri în televiziune, unele merg, altele nu. Proiectul muzical, așa cum se vede și în această seară, nu are nicio legătură cu proiectul din televiziune. Eu și Kamara vom continua să cântăm până când o să dispărem, probabil, de pe fața pământului! În televiziune, cu Liviu, o să fiu cât mai mult timp!”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *