Liviu Vârciu, anunț despre al patrulea copil: „Nu vă mint!”. Ce spune despre Nea Marin: „Trebuie arestat!” EXCLUSIV

Vedeta TV a dat din casă

Liviu Vârciu se ocupă de numeroase proiecte și are grijă să urce, din când în când, pe scenă, pentru a cânta unele dintre cele mai cunoscute piese semnate de trupa L.A. Cu toate acestea, artistul iubește să fie tată, astfel că nu refuză ideea de a mai avea un bebeluș, după cum ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro. Când vine vorba despre relația cu Nea Marin, așa cum i-a obișnuit pe toți, starul a făcut câteva glume la adresa prezentatorului de televiziune.

Liviu Vârciu, dezvăluiri despre Nea Marin și familia lui

Liviu Vârciu a urcat pe scena We Love Music Festival după 3 zile de foc, în care s-a ocupat de numeroase proiecte. Acesta ne-a dezvăluit cum a arătat programul său din ultima perioadă, explicând că nu mai are timp liber aproape deloc:

„Eu vreau să știu cum mai am timp! În 3 zile am filmat la noul serial pe Antena 1, la ora 8 am terminat filmările. La ora 9 m-am urcat în mașină, m-am dus în Deltă, am filmat cu Nea Marin. Ulterior, de dimineață am plecat, am filmat un eveniment cu Andrei Ștefănescu. M-am întors la Nea Mărin, am filmat până la 14:30. Apoi, m-am urcat în mașină, am condus 8 ore și am ajuns la Râmnicu Vâlcea!”

Ce spune despre Nea Marin: „Un bătrân care trebuie arestat”

Mai mult, Liviu Vârciu a glumit pe seama lui Nea Marin, alături de care are o relație extraordinară. Starul deja face parte, indirect, din familia prezentatorului de televiziune, după ani de zile în care a filmat alături de acesta:

„N-am filmat, am fost traumatizat de un bătrân senil care trebuie arestat! Asta este, e mult mai dureros când știi că iei bătaie de la familie, dacă luai de la un străin era o treabă! Durerea mea e și interioară, nu doar fizică! Acum că s-a pensionat, îl ducem la sporturi de contact, are mai mult timp liber!”

Ce spune de un viitor bebeluș

Liviu Vârciu se bucură de 3 copii, Anastasia și Liviu Matei, pe care îi are alături de actuala parteneră, Anda Călin, dar și Carmina, fiica lui cea mare, dintr-o relație anterioară. Artistul nu vrea să refuze ideea de a deveni tătic pentru a patra oară:

„Fugitiv mă mai gândesc, am sclipiri, am o inconștiență și mai spun din când în când, dar atunci mi se schimbă doamna la față! Ca Schimbarea la Față, nu vă mint! Momentan ne e greu, copiii sunt mici, nu mai putem să mergem în diferite locuri, cu toate că îi mai lăsăm pe la mama, pe la soacră. În cursul săptămânii filmez, în weekend am eveniment, sunt cu ei seara, cât mai pot să îi prind acasă! Zic să mai treacă câțiva ani și poate, cine știe…Nu am închis încă maternitatea, adică este acolo!”

Are încredere totală în fiica lui cea mare, Carmina

În același timp, prezentatorul de televiziune ne-a explicat că adoră să fie tată și se bucură pentru că doi din trei micuți îi seamănă perfect. Când vine vorba de fiica cea mare, Carmina, acesta are încredere totală în ea, astfel că nu a pus vreun bodyguard să o urmărească atunci când tânăra vrea să iasă în club:

„Iubesc să fiu tată și cred că este cel mai frumos sentiment din lume, să știi că îi ai pe ai tăi și seamănă cu tine! Da, seamănă foarte mult cu mine. (n.r. Carmina, fiica cea mare) Și băiatul la fel. Anastasia seamănă puțin cu mama ei, dar nu mult! Am încredere totală în fiica mea, nu am avut niciodată problema aceasta. Sunt 100% convins că poate să își ducă singură de grijă. Nu m-a dezamăgit în relații niciodată, deja e domnișoară. O să fie copilul meu toată viața mea, dar din punctul acesta de vedere am stat liniștit!”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *