Antonia a împlinit 35 de ani. Cum arată, în costum de baie, după ce a născut 3 copii. Imagini impresionante cu cea mai frumoasă femeie din România

Artista, mai provocatoare ca niciodată

Scris de: Daoud Andra

12 Apr. 2024

Antonia își confirmă, încă o dată, titulatura de cea mai frumoasă artistă din România. Iubita lui Alex Velea a împlinit 35 de ani și este în cea mai bună formă din viața ei. Vedeta nu ezită să pozeze în costum de baie sau în lenjerie intimă, spre bucuria celor care o urmăresc.

Cum arată Antonia, la 35 ani, în ținute sumare

La 35 de ani, Antonia este în cea mai bună formă a sa. Iubita lui Alex Velea este foarte atentă la alimentație și face mult sport, iar acest lucru se vede. Antonia nu ezită să își pună în valoare formele, atunci când are ocazia. Vedeta se laudă cu un abdomen de invidiat, deși a adus pe lume trei copii.

Cântăreața este conștientă de atuurile sale și nu sunt deloc puține ocaziile în care pozează în ipostaze provocatoare. Iubita lui Alex Velea își pune pe jar urmăritorii de pe rețelele de socializare, cu ipostaze care mai de care mai fierbinți și le provoacă imaginația.

Citește și: Antonia a îmbrăcat rochia de mireasă. Fanii au rămas uluiți când au văzut-o, imagini impresionante

Cu toate că în prezent arată așa cum își dorește, Antonia recunoaște că, de-a lungul timpului, a avut câteva complexe și chiar s-a confruntat, în adolescență cu bullying-ul. Acum, ea spune deschis că are celulită și vergeturi, la fel ca toate femeile, însă a învățat să își accepte defectele și să se iubească așa cum este.

Antonia a împlinit 35 de ani. Cum arată, în costum de baie, după ce a născut 3 copii. Imagini impresionante cu cea mai frumoasă femeie din România
Artista și-a sărbătorit ziua de naștere la plajă

Ce spune artista despre perioada adolescenței

Antonia a crescut în SUA, alături de părinții ei, de când avea câțiva ani. În perioada adolescenței, la fel ca mulți alți copii, s-a confruntat cu diverse provocări cărora a trebuit să le facă față. Artista a vorbit la un moment dat, despre motivele pentru care era batjocorită cel mai adesea.

”Am trecut și prin perioada aia. Eram lungă, fără forme, cu năsucul mare. Ceva ciudat rău. Am în telefon. S-a întâmplat mai târziu, în adolescență. Făceau mișto de mine că n-am forme, n-am sâni. Fetele alea care erau ‘vai, ce bune sunt’”, a mărturisit Antonia în podcastul lui Horia Brenciu.

Citește și: Antonia, așa cum nu ai văzut-o niciodată. Ipostaza i-a uimit pe fani: “Ești plină de surprize”

”Am crescut în Utah și Las Vegas de la 6 până la 18 ani. Nu aș spune că a fost o copilărie grea, a fost o perioadă frumoasă, chiar una dintre cele mai frumoase din viața mea. M-am acomodat destul de ușor noii vieți, într-un univers nou. Știam deja limba engleză din România. M-am integrat destul de ușor acolo, mi-am făcut prieteni, începusem să fiu interesată și de muzică, să cânt. Chiar îmi amintesc cu bucurie de toată acea perioadă.

La școală era bine, îmi plăcea, dar nu eram deloc fan matematică! Îmi plăceau mult limba engleză, literatura, orice avea legătură cu muzica. Am avut mulți prieteni, cu unii dintre ei țin legătura și acum (mai ales cu cei de la liceu). Cred că ce am preluat din societatea americană sunt relaxarea, optimismul. Mi-a displăcut mult bullying-ul, și eu m-am confruntat cu el, dar și faptul că mulți aveau arme pe care le foloseau de la vârste mici. De aceea, părinții meu erau super stricți cu programul meu, cu cât timp aveam voie în oraș, la petreceri.”, a povestit Antonia, pentru revista Viva!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
6.7 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *