Antonio Pican, despre cea mai mare investiție a sa: “Nu mă ascund!”. Cât o să coste casa pe care și-o construiește VIDEO EXCLUSIV

Tânărul artist este pe cale să-și îndeplinească un mare vis

Antonio Pican face parte dintre cei mai îndrăgiți artiști din noua generație, piesele sale fiind fredonate de foarte multe persoane. Acum, cântărețul a luat o decizie cu privire la viitorul său, astfel că s-a hotărât să își construiască o casă. În exclusivitate pentru Ego.ro, el a discutat despre prețul la care o să se ridice această investiție.

Antonio Pican, despre viitoarea lui casă

Chiar dacă este pasionat de mașini, Antonio Pican consideră că locuința este cea mai importantă. Tânărul artist, prezent la Viva! Influencers Party 2023, a mărturisit că o casă trebuie să vină înainte de toate. De asemenea, el a punctat că își dorește, înainte de bani, succes:

“Da! (n.r. este pasionat de mașini). Dar, înainte de toate, contează mai mult pentru mine locuința. Mai am prieteni care zic că nu ieși cu locuința pe stradă, dar cu mașina da. Eu sunt genul de om cu o mentalitate mai bătrânească. Nu știu dacă mi-am indus părinții mei chestia asta, dar le mulțumesc. Este o mentalitate bătrânească, dar sănătoasă! Trebuie să ai casa ta, mașina ta, dar și un business, din care să îți vină un venit pasiv. Eu asta îmi doresc de la viață. Asta așa, ca o paranteză. Dar, în primul rând, îmi doresc succes! Nu îmi doresc bani cât îmi doresc succes. Mă rog la Dumnezeu să mi-l ofere! Până acum, până la vârsta mea, zic că sunt bine. De acum încolo, Doamne ajută!”

O să se bucure de propria casă

Antonio Pican a punctat că se bucură de ajutorul părinților pentru a avea casa la care visează. Tatăl cântărețului l-a ajutat enorm cu privire la acest aspect, mai ales pentru că are și experiență atunci când vine vorba despre domeniul respectiv:

“Urmează să îmi construiesc casa mea. Suntem în construcție. Casa e ridicată, închisă, deja am pus geamurile, am făcut tot ce ține de finisaje. Urmează să facem pereții, să punem placaje, marmură, tavane, LED-uri și tot ce trebuie, să o mobilăm și să ne mutăm! Niciodată calculul de acasă nu e același cu calculul din târg! Nu mă plâng pentru că în spate sunt și părinții mei, care mă ajută enorm. Cred că tata și acum e la șantier și lucrează. Tata e numărul 1! Dacă nu îi aveam, cred că această casă ar fi fost gata în vreo 3 ani. Cu ajutorul lor, se întâmplă lucrurile mai repede și mai bine. Tata a mai construit case și știe cu ce se mănâncă. Eu nu știu, nu știu prețuri! El m-a ajutat. Urmează, poate, să facem și o carieră în imobiliare.”

Citește și S-a mai dărâmat un mit! Antonio Pican, despre relația cu Andreea Bostanica. Milioane de fani vor fi dezamăgiți să afle asta VIDEO EXCLUSIV

Cât o să investească

Momentan, Antonio Pican a punctat că investiția o să fie de aproximativ 500.000 de euro pentru a avea casa visată. Totuși, multe se pot schimba, astfel că artistul așteaptă ca totul să fie gata înainte să spună suma exactă pe care o să o dea pentru locuința perfectă:

“Prima dată am zis că nu vrem să investim în casă mai mult de 300.000 de euro. După ce am luat proiectul, am ajuns la concluzia că o să fie nevoie să investim 500.000 de euro. Asta însemna că atât ar trebui să coste, aproximativ. Acum tind să cred că, cu tot cu piscină, curte și ce mai vreau să fac prin garaj, o să sară puțin. Nu vreau să spun lucrurile pe repede înainte, ci, când e gata casa, să trag linie și să spun public! Nu mă ascund! Dar, până atunci, nu știu ce să zic. Că o să fie 500.000, 600.000, 700.000, 800.000, 1.000.000, nu știu! Pentru mine această casă nu este o cifră, ci cea mai mare realizare a mea pentru că la 21 de ani să îți construiești propria casă chiar e ceva!”

Citește și Prin ce schimbări a trecut Antonio Pican după despărțirea de Bibi. Celebrul vlogger a dat cărțile pe față: “Știți care este adevărul?” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *