Antonio Pican, despre piesa Macarena a Erikăi Isac: “Trebuie să ai mult curaj să abordezi un subiect de genul acesta!” VIDEO EXCLUSIV

De ce a refuzat până acum să apară în filme

Antonio Pican s-a făcut remarcat în noua generație de artiști din România, venind mereu cu piese pe placul fanilor săi. De asemenea, Erika Isac este noua senzație în industria muzicală, iar piesa Macarena a captat atenția publicului. În exclusivitate pentru Ego.ro, cântărețul a spus ce părere are despre colega lui de breaslă și melodia lansată, care are un mesaj puternic.

Antonio Pican, despre Erika Isac

Antonio Pican a punctat că are o părere bună despre colega lui de breaslă, Erika Isac. Acesta a explicat că îți trebuie curaj pentru a aborda un astfel de subiect într-o piesă, iar bărbații nu ar trebui să reacționeze într-un mod negativ :

“Am o părere foarte bună, piesa sună fresh! A fost produsă unde îmi produc și eu piesele. Mesajul mi se pare foarte tare, trebuie să ai mult curaj să abordezi un subiect de genul acesta. Uite că a avut succes! Din câte am înțeles părerile ar fi împărțite.

Nu știu, nu am fost așa pe subiect, însă mi se pare că balanța se înclină, cumva, către pozitiv. Știu că îmi piesă se zice ceva despre bărbați. Trebuie să fii prost să te simți! Înseamnă că așa ești! Eu nu mă simt, știu cine sunt, ce fel de bărbat sunt. Până la urmă, suntem în 2024, părerile sunt multiple! Dacă nu îți convine, mergi pe drumul tău și nu bagi în seamă!”

Citește și Antonio Pican, despre cea mai mare investiție a sa: “Nu mă ascund!”. Cât o să coste casa pe care și-o construiește VIDEO EXCLUSIV

A refuzat să joace în filme

De asemenea, Antonio Pican, prezent la avanpremiera filmului “Demonul copilăriei”, ne-a mărturisit că a avut oferte de a juca în filme, însă le-a refuzat, căci își dorește să aibă parte de un rol mai important. Mai mult, cântărețul vrea să joace un personaj pozitiv, nu negativ, ținând cont că nu vrea ca imaginea lui să fie afectată de alegerile unui caracter fictiv:

“Am fost invitat să joc în niște filme, dar nu era un rol așa de important! Am zis că vreau să evoluez și să fiu invitat să joc un rol mai important, poate nu rolul principal, dar mai important să fie. Mereu am fost așa! Primul meu concert a fost foarte tare. Vreau să încep direct cu lucruri mari! Urmează să joc într-un film pe care nu pot să îl anunț acum, lucrurile sunt la stadiul de schiță.

Se ocupă niște prieteni apropiați și talentați! Cred că o să fie cel mai tare film din România! Aș putea să joc orice, latura artistică este dezvoltată la mine, fac muzică, joc teatru. Aș putea să joc orice, un personaj negativ sau pozitiv. Mai mult vreau, însă, un personaj pozitiv sau neutru.

Chiar dacă lumea știe că e un film și joci un personaj negativ, tot parcă are pică pe tine! Mă uitam pe TikTok, apăruse ceva din “Pariu cu viața” și oamenii și acum au pică pe Liviu Teodorescu. Sincer, aș vrea un rol neutru! Nu pot să spun, e urât, am refuzat două filme care fac parte din același album, ca să zic așa.

Nu era un rol foarte important și am zis că mai bine amân momentul până când imaginea mea o să fie atât de puternică încât o să fiu invitat într-un rol mai important atunci când o să se întâmple!”

Citește și De ce a refuzat Antonio Pican să meargă la Survivor România atunci când i s-a propus: “Mă confruntam cu niște atacuri de panică!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce îți așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *