Anunțul cu care soția lui Cabral a surprins pe toată lumea. Andreea Ibacka a ținut să se afle de la ea

Cabral și Andreea Ibacka, împreună cu cei doi copii ai lor, au decis să plece din România
Anunțul cu care soția lui Cabral a surprins pe toată lumea. Andreea Ibacka a ținut să se afle de la ea

În această perioadă, tot mai multe vedete din România se pregătesc să meargă în vacanța de iarnă. Printre aceștia se numără Andreea Ibacka și Cabral, care au hotărât să plece tocmai Laponia, alături de cei doi copii ai lor, pentru a trăi o experiență de neuitat. Iată ce a anunțat Andreea Ibacka!

Andreea Ibacka și Cabral pleacă în Laponia

Pe rețelele de socializare, Andreea Ibacka, soția prezentatorului emisiunii „Săriți de pe fix!” și-a anunțat fanii virtuali că vor pleca în Laponia de Crăciun. Este pentru prima dată când cei doi copii ai lor vor avea parte de ceva unic.

Citește și: Cum arăta Cabral în adolescență. Imagine de colecție cu prezentatorul Pro TV, puțini îl știu așa FOTO

Andreea Ibacka a dezvăluit pe Instagram că ea, soțul și cei doi copii pe care îi au împreună, Namiko și Tiago, se pregătesc intens pentru vacanța de iarnă. Mai precis, cei patru vor pleca în Laponia, pentru a-l vizita pe Moș Crăciun.

„La noi prima zăpadă pe anul acesta s-a lăsat cu chiote de bucurie. Nu că s-ar fi umplut ograda de nămeți, după cum se vede, în Berceni, n-avem nici de o bătaie cu bulgări… Ideea e că am sărbătorit și ne-am îmbrățișat de mama focului (legenda spune că încă ne îmbrățișăm) știind că în curând primim zăpadă cât vezi cu ochii. LAPONIA, veniiiiim! Un vis devenit realitate!”, a scris Andreea Ibacka pe contul său de Instagram.

Când vor pleca în orașul lui Moș Crăciun

Actrița a detaliat că plecarea va fi pe 18 decembrie și le-a povestit fanilor și ce activițăti vor desfășura acolo, în tărâmul magic din Laponia.

„Ne așteaptă Aurora Boreală, plimbări cu sania trasă de husky, momente de tandrețe cu renii zglobii, plimbare cu snowmobilul și mai ales întâlnirea din orașul Rovaniemi cu Moș Crăciun în persoană (vorbitor de limba română), cu elfii săi ce împachetează cadouri și cu doamna Crăciun, alături de care vom coace prăjituri. Plecăm pe 18 decembrie, dar până atunci împachetăm în gând în fiecare zi”, a mai scris Andreea Ibacka despre vacanța în care va merge, în doar câteva zile, cu soțul și cei doi copii pe care îi au împreună.

Citește și: Anunțul făcut de Cabral după 12 ani de căsnicie cu Andreea Ibacka. Nimeni nu se aștepta să spună asta

Ioana Grama a fost în Laponia cu fiica sa

Vloggerița din Cluj-Napoca, Ioana Grama, tocmai s-a întors din Laponia, acolo unde a fost alături de fiica sa, Ayana. Pe Instagram, aceasta le-a arătat fanilor săi cele mai splendide locații, cazarea uimitoare, precum și aurora boreală pe care a putut să o vadă.

„Am ajuns în Laponia. La 11:35 abia a răsărit soarele. Tocmai ne-am întors de la o plimbare cu husky. Stăm într-un iglu, de asta am ales acest hotel, de asta am venit și în noiembrie. Noi voiam în luna decembrie, dar nu aveau nici măcar o noapte liberă. Eu nu pot cu lumina asta, mă fascinează”, scria Ioana Grama pe Instagram, în urmă cu aproximativ o săptămână.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *