Anunțul făcut de Antena 1 despre cel de-al optulea sezon Insula Iubirii. Fanii așteptau cu nerăbdare asta

Veste bună pentru fanii Insula Iubirii!

Producătorii emisiunii pe care toți românii o așteaptă cu sufletele la gură a făcut anunțul mult așteptat. Vrei să știi când începe Insula Iubirii 2024? Ei bine, atunci ai nimerit exact unde trebuie. Recent, Antena 1 a dezvăluit când încep filmările pentru sezonul 8. Radu Vâlcan, echipa, concurenţii, dar şi ispitele au ajuns deja în Thailanda!

Când încep filmările pentru Insula Iubirii 2023

Vești bune pentru fanii Insula Iubirii! Antena 1 a anunțat că au început filmările pentru cel de-al optulea sezon al îndrăgitului show.

Cu toate astea, celebrul post de televiziune încă nu a anunțat oficial care sunt concurenții și ispitele care au plecat, anul acesta, în Thailanda. Totuși, un lucru este sigur. Se pare că tot Radu Vâlcan va prezenta Insula Iubirii.

”Insula Iubirii are o însemnătate aparte de data aceasta. Începem filmările pentru sezonul opt în luna iubirii. 8 este data mea de naștere, de asemenea în luna iubirii.

Îmi place să cred că cei care participă la testul de anul acesta sunt guvernați de încredere și înțelepciune, de dorințe și ambiții.

Şi cum toate sezoanele au reuşit să ne surprindă în feluri în care nici nu ne-am fi gândit, sunt convins că nici sezonul 8 nu va face excepţie!”, a declarat partenerul de viață al Adelei Popescu, gazda reality show-ului de la Antena 1.

Citește și La asta nu se aștepta nimeni! Alexandra Stan s-a împăcat cu Bogdan Stăruială de la „Insula iubirii”? Cum au fost dați de gol cei doi FOTO!

”Sunt povești reale”

Noi cupluri vor fi supuse celui mai dur test de fidelitate. Acesta va dura 21 de zile. Ambii parteneri din cuplu vor trebui să reziste celor mai intense tentaţii, trăind aventura vieţii lor.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după această experienţă din Thailanda? Stai cu ochii pe Antena 1 și află răspunsul. Nu mai puțin de două resorturi luxoase din Phuket și cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

”De fiecare dată învățăm ceva, pentru că oamenii trebuie să privească poveștile lor și foarte mulți oameni se regăsesc cumva în acele povești, chiar dacă mulți nu recunosc.

Sunt povești reale, povești ale unor oameni care trec prin momente mai mult sau mai puțin plăcute, sunt încercați, mai mult sau mai puțin, de diverse probleme.

Și atunci pot fi o inspirație pentru noi toți. Și o inspirație provenită din niște fapte foarte concrete, care se întâmplă acolo și care sunt redate într-un mod să ajungă direct la cel care privește”, a spus Radu Vâlcan la Antena Stars.

Citește și Radu Vâlcan, imagini de senzație. Cum arăta prezentatorul de la Insula Iubirii în adolescență. Nu l-ai mai văzut așa!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *