Anunțul făcut de Mihaela Borcea după ce a fost îndepărtată din afacerea fostului soț. Ce a ținut să-i transmită lui Cristi Borcea: “Factor crucial”

Are numai cuvinte de laudă la adresa fostului soț

Scris de: Daoud Andra

09 Feb. 2024

Chiar dacă au divorțat în anul 2011, Mihaela și Cristi Borcea au continuat să păstreze o relație apropiată de dragul copiilor, dar și să colaboreze pe plan profesional. Până de curând, mama a trei dintre copiii lui Borcea s-a aflat la conducere hotelului din Olimp deținut de fostul acționar de la Dinamo. Ce a transmis femeia, după ce s-a aflat că nu mai coordonează afacerea de la mare a milionarului.

Mihaela Borcea, adevărul despre retragerea de la conducerea hotelului din Olimp

După un mariaj de 23 de ani și trei copii împreună, Mihaela și Cristi Borcea au continuat să aibă o relație apropiată și să colaboreze pe plan profesional. Până de curând, fosta soție a afaceristului a coordonat una dintre afacerile lui, fiind administratorul hotelului Pam Beach Resort din Olimp.

De curând, s-a aflat că Mihaela Borcea nu se mai ocupă de administrarea hotelului, iar speculațiile nu au întârziat să apară. Femeia de afaceri a pus punctul pe ”i” și a dezvăluit care este motivul pentru care nu se mai află la conducerea hotelului.

Citește și: De ce a fost înlăturată Mihaela Borcea de la conducerea hotelului din Olimp deținut de Cristi Borcea. Valentina Pelinel a lămurit situația

”Dragi prieteni și colaboratori, cu un amestec de emoții și recunoștință, doresc să vă anunț că am luat decizia de comun acord de a mă retrage din poziția de Coordonator de proiect al resortului PAM BEACH din stațiunea Olimp, acesta fiind recent închiriat. Această hotărâre vine în urma unor deliberări atente și înțelegerii că noul parcurs al hotelului necesită o direcție diferită.

Vreau să mulțumesc din suflet echipei minunate care a fost alături de mine în această călătorie. Ați fost o sursă de inspirație și profesionalism, și nu pot decât să vă apreciez pentru efortul și dedicarea voastră. Fiecare moment petrecut alături de voi a fost cu adevărat special. Mulțumesc și clienților noștri, care au ales să își petreacă momente de relaxare și bucurie la hotelul nostru. Sper din inimă că serviciile noastre au fost pe măsura așteptărilor și că am contribuit la crearea unor amintiri de neuitat.”, a scris fosta soție a lui Cristi Borcea, într-o postare mai amplă, pe Facebook.

Citește și: Ce au făcut Valentina Pelinel și Cristi Borcea de ziua de naștere a milionarului: “Doar noi doi”. Imaginile vorbesc de la sine

Anunțul făcut de Mihaela Borcea după ce a fost îndepărtată din afacerea fostului soț. Ce a ținut să-i transmită lui Cristi Borcea
Mihaela Borcea s-a ocupat de hotelul din stațiunea Olimp al fostului soț

Ce spune despre colaborarea cu fostul soț

Mihaela Borcea și-a încheiat postarea cu un mesaj pentru cel care i-a fost soț până în anul 2011 și partener de afaceri ulterior. Mama a trei dintre copiii afaceristului a ținut să îi mulțumească lui Cristi Borcea pentru colaborare și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Citește și: Noul tun financiar dat de Cristi Borcea în 2024. Ce vinde cu peste nouă milioane de euro

”De asemenea, aș dori să transmit recunoștința mea și fostului meu soț, Cristi Borcea, pentru contribuția sa la dezvoltarea hotelului. Colaborarea noastră a fost una plină de provocări și succese, iar diversitatea ideilor propuse a fost un factor crucial în evoluția acestui proiect. Analizez cu seriozitate și responsabilitate ceea ce las în urma mea, o realizare palpabilă obținută prin efort și experiențe acumulate în acest demers. Prin prezența mea și cunoștințele asimilate, marchez nu doar încheierea unei etape complexe din viața mea, ci și începutul unui nou drum cu perspective promițătoare.”, a mai transmis femeia de afaceri.

Hotelul din stațiunea Olimp a fost închiriat de către un investitor, care se va ocupa în continuare de el. Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea a spus că nimeni din familie nu se va mai ocupa de afacere, ci hotelul va avea un management ales de noii investitori.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
8.2 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *