Ce au făcut Valentina Pelinel și Cristi Borcea de ziua de naștere a milionarului: “Doar noi doi”. Imaginile vorbesc de la sine

Cei doi au lăsat copiii acasă

Scris de: Daoud Andra

28 Jan. 2024

Cristi Borcea a împlinit recent 54 de ani și a petrecut aniversarea alături de soția lui, în cel mai romantic mod. Cei doi și-au luat o pauză de la tot, pentru a se bucura de relaxare în calitate de cuplu. Unde au plecat Valentina Pelinel și Cristi Borcea, fără copii.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, vacanță romantică în doi

În urmă cu câteva zile, Cristi Borcea a sărbătorit împlinirea vârstei de 54 de ani, ocazie cu care a petrecut o vacanță romantică alături de soția lui. Chiar dacă au trei copii împreună, plus alți șase pe care afaceristul îi are din alte relații, cei doi și-au făcut timp pentru o vacanță la căldură, fără cei mici. Borcea și Valentina Pelinel au fost în Maldive, unde s-au bucurat de vremea frumoasă și de relaxare.

Citește și: Ce face Cristi Borcea de fiecare dată când pleacă în vacanță. Valentina Pelinel l-a dat de gol: „La noi în căsnicie este puțin diferit”. Cum încearcă vedeta să-și educe copiii VIDEO EXCLUSIV

”În Maldive am fost doar noi doi, romantic. Am aniversat ziua lui Cristi și ne-am bucurat de mare și soare. Am reușit să ne relaxăm departe de casă și ne-am întors cu forțe noi pentru proiectele noastre. Din când în când, o vacanță în doi e binevenită! Cu copiii călătorim când au vacanță de la școală. Sunt deja măricei și înțeleg că mami și tati mai călătoresc și fără ei, fie în scop turistic, fie cu treabă”, a povestit pentru Ciao.ro Valentina Pelinel.

Fostul fotomodel a dat puțin din casă și a mai dezvăluit că soțul ei este mult mai preocupat de aspectul fizic decât ea. Cristi Borcea pleacă în vacanță cu mai multe ținute, dar și cu mai multe creme și măști pentru ten decât soția lui, după cum a mai spus Valentina Pelinel.

Ce au făcut Valentina Pelinel și Cristi Borcea de ziua de naștere a milionarului
Cei doi soți, într-un decor romantic, în vacanță

Ce spune Valentina Pelinel despre al patrulea copil

Fostul fotomodel formează un cuplu cu Cristi Borcea de ani buni, iar în 2018 s-au și căsătorit. Cei doi au împreună un băiat și două fetițe gemene, iar afaceristul mai are încă șase copii, din relațiile anterioare. Întrebată dacă se gândește să își mai mărească familia, Valentina Pelinel a recunoscut că nu își mai dorește încă un copil.

Citește și: Valentina Pelinel, detalii neștiute despre gemenele sale cu Cristi Borcea. Ce pasiuni au Indira și Rania: “Sunt mai atentă ca oricând” VIDEO EXCLUSIV

”Avem împreună trei copii sănătoși, frumoși și cuminți și încă șase, deci nouă în total! Eu zic că ne-am făcut treaba și ne bucurăm de ei. Așadar avem copii de toate vârstele, între 4 și 26 de ani. Nu e cazul să mai facem încă un copil, ne concentrăm să le fim cât de mult putem alături celor nouă pe care îi avem deja și care ne oferă multe satisfacții și se iubesc foarte mult între ei.”, a spus fostul manechin, pentru aceeași publicație, în luna decembrie.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *