Apariția pentru care Carmen Iohannis a fost aspru taxată de Oana Roman: „Tu îți pui geantă de zece mii de euro și în cap o clemă de plastic”

Oana Roman: „Protocolul și eticheta trebuie respectate”

Scris de: Daoud Andra

24 Mar. 2023

Președintele Klaus Iohannis și soția lui au efectuat, la începutul acestei săptămâni, o vizită oficială în Emiratele Arabe Unite. Ținuta primei doamne, Carmen Iohannis, a fost intens comentată, așa cum se întâmplă de fiecare dată. Carmen Iohannis a fost aspru taxată de Oana Roman, care a considerat că soția președintelui a gafat la capitolul coafură.

Carmen Iohannis a fost aspru taxată de Oana Roman pentru apariția din Emirate

Fiecare apariție publică a soției președintelui stârnește numeroase comentarii în mediul online. La începutul săptămânii, cuplul prezidențial a efectuat o vizită în Emirate, alături de câțiva miniștri din guvernul Ciucă. Soția președintelui a purtat o rochie albă, diafană, și o poșetă de designer, în valoare de 10.000 de euro.

Mulți au considerat că prima doamnă a gafat la capitolul coafură, după ce și-a făcut apariția cu părul prins cu o clemă de plastic. Printre cei care au avut ceva de spus cu privire la accesoriul purtat în păr de Carmen Iohannis se numără și Oana Roman. Aceasta nu s-a ferit să își exprime părerea, prin intermediul rețelelor sociale.

Citește și: Carmen Iohannis, gafă de proporții. Prima-doamnă a fost taxată aspru pentru această apariție: “Confundă un dineu diplomatic cu bucătăria”

„Dacă ești într-o funcție publică, protocolul și eticheta trebuie respectate fie că îți convine sau nu. Te supui regulilor. (…) Soția actualului președinte eu consider că face un afront înfiorător protocolului și etichetei în majoritatea vizitelor oficiale pe care le face. Și mi-a sărit în ochi, mai mult decât orice, vizita la Dubai, la Abu Dhabi, unde era necoafată și avea în păr o clemă de plastic, ceea ce este total împotriva protocolului. Nu te duci la o primire oficială necoafată, când ești soția unui președinte.”, a spus Oana Roman, pe rețelele sociale.

Carmen Iohannis a fost aspru taxată de Oana Roman, care a considerat că soția președintelui a gafat la capitolul coafură.
Carmen Iohannis și-a prins părul cu un clește

Citește și: Rochia cu care Carmen Iohannis a făcut furori în Singapore. Detaliul pe care puțini l-au observat

„Mi s-a părut foarte urât”

Oana Roman a continuat și a făcut aluzie la faptul că soția președintelui a purtat o poșetă de la un brand de lux, dar a omis să își coafeze părul.

„Nu-ți pui un clește de plastic, când noi ni-l punem atunci când mergem să spălăm vase sau să măturăm pe jos, doar acolo îți pui moțul ăla în cap, mai ales când te duci în Emiratele Arabe, unde oamenii ăia au o eleganță și o prezență incredibilă. Tu îți pui geantă de zece mii de euro și în cap o clemă de plastic, mi s-a părut foarte urât.”, a mai spus Oana Roman, într-o discuție cu urmăritorii ei.

Citește și: Cum a mers îmbrăcată Carmen Iohannis la Marea Moschee din Abu Dhabi. Mulți au rămas surprinși să o vadă așa FOTO

Apariția lui Carmen Iohannis a fost criticată și de specialiști din domeniul modei. Ovidiu Buta a fost de părere că nici rochia pe care a ales-o soția președintelui nu s-a potrivit cu ocazia.

„Carmen Iohannis confundă un dineu diplomatic cu bucătăria și reușește să ne înfățișeze cea mai ciudată ținută purtată de-a lungul istoriei ei ca primă doamnă. Rochia merită o cu totul asta destinație, în speță o plajă. Iar clama din cap merită o baie.”, a spus Ovidiu Buta pentru fanatik.ro.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce a participat Jorge la Survivor All Stars, de fapt
6.3 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Dumnezeule! Ce a spus Prinţul William despre Kate, după vestea BOLII CUMPLITE. Au fost lacrimi:...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Cum a scris 'canadianul' TJ Miles numele Alexandrei Duli, pe bilețelul de nominalizare la Survivor...
De necrezut! Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „Pentru mine e...
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama...
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 20 Aprilie 2024. Astazi, Racul va fi pus in situatii dificile, Sagetatorul va face...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 20 Aprilie 2024. Nativii din zodia Taur vor avea câteva discuții mai aprinse,...
Ești pregătit? Mâine, fiecare zodie primește cheia succesului
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
Nadia Comăneci, apariție de excepție la premiera documentarului despre Ilie Năstase. Cine este celebrul sportiv...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *