Arhitecta Andra Marinescu a învățat cum să țină o armă în mână încă din copilărie. „E moștenire de familie practic” VIDEO EXCLUSIV

”Este ca o meditație pentru mine”

Andra Marinescu, una dintre arhitectele emisiunii ”Visuri la cheie”, nu este pasionată de tot ce înseamnă design, ci îi place să facă sport în aproape toate formele lui. Ceea ce puțină lume știe despre colega lui Dragoș Bucur este că momentul ei de maximă relaxare se petrece într-un poligon. Andra Marinescu a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că are această inclinație încă din copilărie.

”Am petrecut cu tata în poligon vreo 27 de ani”

Pe lângă emisiunea ”Visuri la cheie”, dar și proiectele profesionale, Andra Marinescu își face timp pentru toate pasiunile ei. Mai mult decât atât, găsește resurse să ajungă și la evenimente organizate de alți colegi de breaslă, așa cum s-a întâmplat zilele trecute când a ajuns la inaugurarea unui showroom cu decorațiuni interioare și exterioare.

”Mă mai duc și la poligon, mai predau și cursuri de design interior, fac de toate. Dar asta este viața mea, asta este pentru mine viața perfectă. Nu aș schimba nimic, nu mă plâng și nici nu simt că mă constrânge cu ceva sau că mă afectează cu ceva. Pur și simplu îmi trăiesc visul copilăriei cu ochii deschiși”, ne-a mărturisit arhitecta.

Poligonul este locul care a învățat-o ce înseamnă disciplina și controlul de sine, dar și locul unde s-a eliberat de toată încărcătura negativă.

”Să știi că mă deconectez tare acolo. Mi se întrerup efectiv toate gândurile. Sunt eu cu mine. E ca o meditație pentru mine, ca un moment de meditație și mă simt așa eliberată de orice tensiune nervoasă. Este momentul perfect”.

Citește și: Ce meserie trebuia să aibă, de fapt, Andra Marinescu de la „Visuri la cheie”: „Tata a fost șocat!” VIDEO EXCLUSIV

De-a lungul timpului a testat tot felul de arme, însă nu toate sunt pe placul ei. Așa că acum și-a ales una singură cu care exersează și nu mare ne-ar fi mirarea ca în curând să o vedem participând și la diverse competiții.

”Am tras și cu lunetă. Este fascinant să tragi și cu lunetă. Este altceva. Am testat cam tot ce se poate. Nu îmi place să trag cu pistolul, îmi place cu arma de vânătoare cu alice și cu armă cu lunetă, cu glonț”, a mai declarat tânăra.

Andra Marinescu a învățat de la tatăl ei să tragă cu arma

Această aventură a început pentru arhitectă în urmă cu 27 de ani, când tatăl ei a fost cel care i-a pus pentru prima dată o pușcă în mână. Inițial nu și-a dorit să-i calce pe urme, ba chiar i-a explicat cât de importantă este pregătirea în prealabil, însă ambiția Andrei Marinescu l-a făcut să cedeze.

”M-a învățat tata cum să fac. De la 10 ani. Mi-a zis că orice ar fi, trebuie să pun arma bine în golul care se crează  lângă umăr. El m-a speriat și mi-a zis că dacă nu fac așa îmi disloc umărul. De la ambiția asta plecat trasul cu arma, că am vrut să îi arăt că pot să trag fără să mă lovesc în umăr. E moștenire de familie practic”.

Citește și: Andra Marinescu nu aleargă doar pentru a reabilita casele de la ”Visuri la cheie”, ci și la maratoane. ”Încerc să fac 10.000 de pași pe zi, chiar dacă am fost la sală” VIDEO EXCLUSIV

Tot de la tatăl ei a învățat să nu iasă din poligon,  ci să se limiteze doar la farfuriile zburătoare sau la ținta mobilă în loc să meargă prin păduri, la vânat.

”Dacă scad din vârsta pe care o am, adică 37 de ani, toți anii pe care i-am petrecut cu tata în poligon, se fac vreo 27. Sunt o persoană practică și prefer să-mi cumpăr carnea din magazin. Prefer cu acele farfurii portocalii, când te detașezi total în momentul în care se sparg. Și la țintă îmi place, dar ținta mobilă este mai antrenantă”, a mai completat Andra Marinescu pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *