Aurelian Temișan rupe tăcerea. Ce relație are cu George Burcea, la câțiva ani după ce l-a cununat. Mulți au rămas surprinși

Aurelian Temișan, declarații explozive despre finul george Burcea: ”Fiecare cu viața lui”
Aurelian Temișan rupe tăcerea. Ce relație are cu George Burcea, la câțiva ani după ce l-a cununat. Mulți au rămas surprinși

Aurelian Temișan rupe tăcerea. Artistul a vobit despre relația pe care o are acum cu finul său, George Burcea, la câțiva ani după ce l-a cununat. Juratul emisiunii ”Te cunosc de undeva” a dezvăluit că de ceva timp, cei doi nu își mai vorbesc. Iată motivul.

Aurelian Temișan rupe tăcerea. Ce relație are acum artistul cu George Burcea

Aurelian Temișan și soția sa, Monica Davidescu, le-au fost nași de cununie lui George Burcea și Andreei Bălan. În plus, cei doi au botezat-o și pe fiica cea mică a fostului cuplu, Clara. În ceea ce o privește pe Andreea Bălan, artista a rămas în relații apropiate cu nașii, dovadă că nu le-a ascuns relația cu noul ei iubit, tensimenul Victor Cornea, în vârstă de 29 de ani.

Citește și: Momentul în care Monica Davidescu l-a amenințat pe Aurelian Temișan cu divorțul. Ce s-a întâmplat: „Am o prietenă care a asistat la chestia asta” VIDEO EXCLUSIV

Aurelian Temișan a declarat că știa de existența sportivului în viața finei sale, însă a preferat să rămână discret în această privință. Totuși, artistul recunoaște că nu a avut ocazia până acum să îl cunoască personal pe iubitul Andreei Bălan.

“L-am văzut și-n poze, știam de la Andreea de dinainte de Victor, dar nu ni l-a prezentat. Dacă se simte bine, e minunat. Absolut, ușa noastră este deschisă oricând”, a declarat, pentru Playtech, Aurelian Temișan.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că între Adnreea Bălan și Victor Cornea este o diferență de 9 ani, sportivul fiind mai mic decât ea. Artista a precizat însă că pentru ei vârsta nu contează, ci faptul că se înțeleg foarte bine. Mai mult, Andreea Bălan a dezvăluit chiar că a simțit dintotdeauna că îi este dat să fie cu un bărbat mai tânăr decât ea.

”Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede, și întotdeauna am simțit că eu o să fiu cu cineva mai tânăr decât mine. Asta am simțit eu în manifestările și meditațiile mele. Mă simt foarte tânără, eu ca suflet sunt tânără și mă comport copilărește”, a spus Andreea Bălan.

Aurelian Temișan a rupt legătura cu finul său

Cât despre relația cu finul său, George Burcea, Aurelian Temișan a mărturisit că în ultima perioadă cei doi nu și-au mai vorbit. Nu din cauza vreunui conflict, ci pentru că fiecare s-a concentrat pe planurile sale. Așa cum se știe, George Burcea a plecat în America împreună cu fosta parteneră de viață – Viviana Sposub – după ce a prins un rol în serialul Wednesday.

După revenirea în țară, cuplu a anunțat despărțirea, spre uimirea tuturor. Acum, actorul își concentrează toată atenția asupra celor două fiice ale sale din căsnicia cu Andreea Bălan, Ela și Clara, cu care a plecat recent în vacanță.

“Nu ne-am mai văzut, nu ne-am mai sunat, nici George pe noi, nici noi pe el, fiecare are viața lui”, a mai spus Aurelian Temișan.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul trist al momentului! Este vorba despre Florin Piersic, s-a întâmplat chiar în ziua de...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Karina Pavăl & iubi, apariție spectaculoasă în Floreasca. Moștenitoarea imperiului Dedeman este, cu adevărat, adorabilă....
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 7 Mai 2024: Peștii ar trebui să le acorde mai multă atenție celor din...
Sfatul zilei 7 Mai 2024. Săgetătorii ar trebui să învețe să nu mai fie așa...
Top 5 zodii de bărbați care nu știu ce vor de la viață
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Meghan Markle, gest șocant în public. Cum a reacționat când o femeie a vrut să...
Câți ani de închisoare riscă bărbatul care și-a incendiat mătușa în scara unui bloc din...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *