Bat clopote de nuntă pentru Ema Uta și Alex Bodi. Cum a fost cerută în căsătorie vedeta, imagini superbe cu inelul de logodnă

Make-ul artistul a avut parte de o cerere în căsătorie ca în filme!

Se pregătește nuntă mare în showbiz-ul de la noi din țară? Ema Uta a făcut anunțul mult așteptat de fanii săi! Celebrul make-up artist a fost cerut în căsătorie de către controversatul afacerist Alex Bodi și a postat pe Instagram primele imagini cu inelul de logodnă pe deget. Iată cum arată bijuteria și cum a fost cerută în căsătorie vedeta!

Ema Uta a fost cerută în căsătorie de Alex Bodi

După mai mulți ani de relație, presărați cu despărțiri și împăcări, Ema Uta și Alex Bodi au decis să facă următorul pas. Omul de afaceri a cerut-o în căsătorie pe blondină, iar ea a răspuns cu ”DA” la marea întrebarea.

Ulterior, a filmat inelul de logodnă fabulos, pe care acum îl poartă cu mândrie pe deget. De asemenea, make-up artistul a ales să împărtășească cu toți admiratorii săi câteva imagini de la fericitul eveniment.

Cererea în căsătorie a avut loc într-un cadru de poveste

După cum se poate observa și în imaginile din galeria foto a acestui articol, Alex Bodi și-a cerut în căsătorie iubita într-un cadru de poveste, în Maldive.

Cei doi s-au bucurat de o cină romantică sub cerul liber și au avut alături câțiva prieteni, iar pe jos au fost presărate câteva petale de trandafiri.

Ulterior, milionarul s-a pus în genunchi în fața partenerei sale și i-a pus inelul pe deget. La final, cei doi s-au bucurat de un superb foc de artificii.

Te-ar mai putea interesa și Ce schimbare majoră de look și-a făcut Ema Uta. Celebrul make-up artist a ales o coafură inedită, transformare uimitoare!

Alex Bodi a mai fost însurat de două ori

Omul de afaceri a mai fost căsătorit de două ori, dar mariajele lui s-au încheiat destul de repede. Ultima soție a milionarului a fost chiar Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai cunoscute vedete din România.

Cei doi au divorțat oficial pe data de 1 august 2019, cu scandal. Cu ceva timp în urmă, însă, Alex Bodi transmitea un mesaj emoționant în mediul online. Astfel, afaceristul a dat de înțeles că make-ul artistul l-a cucerit iremediabil.

”Dragostea este atunci când doi oameni se întâlnesc întâmplător, înseamnă că s-au așteptat toată viața!”, a scris în urmă cu ceva vreme milionarul, pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și Alex Bodi face orice să nu o piardă din nou pe Ema Uta. I-a făcut o surpriză uriașă de Ziua Îndrăgostiților!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *