Bianca Brad, apariție de senzație într-o rochie electrizantă. Detaliul care a atras toate privirile la fosta Miss România, rar apare așa

Bianca Brad face furori chiar și la 56 de ani!

Bianca Brad este considerată una dintre cele mai frumoase românce ale tuturor timpurilor. În prezent, ea are 56 de ani, dar continuă să-și impresioneze fanii cu aparițiile sale elegante, dovedind că vârsta e doar un simplu număr. Chiar de curând, fosta Miss România a fost fotografiată într-o rochie electrizantă, iar internauții au admirat-o pentru felul în care arată, deși nu se mai află la prima tinerețe.

Bianca Brad, fotografiată într-o rochie elegantă

Bianca Brad nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Superba blondină, acum în vârstă de 56 de ani, a fost, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase femei ale anilor 90.

De altfel, în acele vremuri, ea a și fost desemnată Miss România, iar bărbații pur și simplu roiau în jurul ei. Chiar și acum, aceasta reușește să strălucească la fiecare apariție pe micul ecran sau pe rețelele sociale.

Cum arată fosta Miss România la 56 de ani

Recent, Bianca Brad a fost fotografiată într-o rochie lungă, extrem de elegantă, de culoare roșie. Vedeta a strălucit în ținuta senzațională, iar internauții nu și-au mai putut lua ochii de la ea. Fotografia cu fosta Miss România a fost realizată pentru o campanie intitulată ”Layers of a woman” (Avocații femeilor).

”…variante din ședința foto pentru ”Layers of a Woman” – un alt proiect extraordinar fine art al Ralucăi Florescu, dedicat femeilor!

…un fel de CV ultra condensat, surprins în imagini…și ce imagini!!!

Reușite datorită ție, Marian, ție, Amarandei Simona Make-up Academy și, evident, ție, Raluca! Vă mulțumesc din toată inima!🤗💕🌷”, a scris Bianca Brad, pe Instagram, în dreptul imaginii respective.

Te-ar mai putea interesa și De ce Bianca Brad nu i-a spus mamei sale că a fost diagnosticată cu o boală cruntă: ”Bine am făcut” VIDEO EXCLUSIV!

Cătălin Botezatu a fost îndrăgostit de ea

După cum spuneam și mai sus, Bianca Brad a frânt multe inimi în tinerețe, inclusiv pe cea a lui Cătălin Botezatu. În urmă cu ceva timp, într-un interviu acordat revistei Viva!, fosta Miss România a vorbit despre iubirea pe care i-a purtat-o celebrul designer.

”S-a îndrăgostit foarte tare de mine, dar nu și eu de el, deși s-a purtat exemplar și a fost foarte galant. Am întâlnit foarte puțini bărbați care să se poarte atât de atent.

A fost o relație platonică și a suferit mult din această cauză, dar ceva bun a ieșit totuși din asta, pentru el”, a dezvăluit Bianca Brad.

Te-ar mai putea interesa și Bianca Brad, mărturii despre perioada neagră din viața ei: „Am fost foarte, foarte jos”. Ce gânduri i-au trecut prin minte și cum le-a depășit VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *