De ce Bianca Brad nu i-a spus mamei sale că a fost diagnosticată cu o boală cruntă: ”Bine am făcut” VIDEO EXCLUSIV

Bianca Brad: ”Fratele meu mijlociu știa”

Scris de: Daoud Andra

15 Nov. 2023

De ce Bianca Brad nu i-a spus mamei sale că a fost diagnosticată cu o boală cruntă: ”Bine am făcut” VIDEO EXCLUSIV

În urmă cu opt ani, Bianca Brad a primit un diagnostic dur din partea medicilor. A aflat că suferă de cancer și i-a luat mult timp să proceseze informația și să își facă curaj să se opereze. Fostul model a ales să îi protejeze pe oamenii dragi și a ținut secret diagnosticul mult timp. De ce nu i-a spus mamei sale că este bolnavă și ce făcea pentru a nu se da de gol.

Bianca Brad i-a ascuns mamei sale faptul că suferea de cancer

Bianca Brad a trecut prin câteva experiențe traumatizante, de-a lungul timpului. După ce și-a pierdut fetița la naștere, fostul model a mai primit o lovitură din partea destinului: a fost diagnosticată cu cancer. A ales să le ascundă celor dragi faptul că este bolnavă, iar astăzi dezvăluie de ce a luat această decizie. Vedeta este invitata Danei Săvuică în emisiunea Ego Life de miercuri, 15 noiembrie și vorbește despre cele mai delicate perioade din viața ei.

”Când eram bolnavă și nu puteam să spun, am ales să nu spun ca să o protejez pe mama și bine am făcut. Chiar mi-a spus când i-am dat vestea că sunt bine, atunci i-am spus, după ce m-am operat. N-a știut nimic, eu când mergeam la ea zâmbeam, mă aranjam ca să fiu bine. Ea șase ani de zile habar n-a avut. Fratele meu mijlociu știa. Le-am dus cu zâmbetul pe buze.”, a mărturisit fostul model în cadrul emisiunii.

Citește și: Boala a responsabilizat-o pe Bianca Brad: ”Verific cremele ca să mă sigur că nu sunt toxice” VIDEO EXCLUSIV

Cât de importantă a fost credința pentru ea

Bianca Brad spune că, în astfel de situații, psihicul este cel mai important. Emoțiile pe care le simțim în legătură cu boala și tăria cu care credem că ne putem face bine pot fi de mare ajutor. Fostul model a mărturisit că cel mai mult și-a dorit să câștige timp de calitate cu fiul ei și a reușit.

Citește și: Cu ce se ocupă în prezent Bianca Brad și cum reușește să-și mențină silueta de fotomodel și la 55 de ani. „Nu am fost tot timpul chiar atât de slabă” VIDEO EXCLUSIV

”Să creadă cu toată ființa lor! Acele miracole despre care se spune că se întâmplă, că m-am rugat… Știi care este diferența? Emoția care însoțește rugăciunea. Dacă te rogi, dar stai în frică, nu o să funcționeze. Credința nu lasă loc fricii. Am făcut tot ce mi-a stat în putință să mă vindec, dar am crezut! Din clipa în care am făcut pace cu ziua de mâine, lucrurile s-au schimbat. Trebuie să crezi și să ai încredere, indiferent ce va fi. Eu nu știam dacă o să trăiesc sau nu. Știam doar că vreau să câștig timp de calitate lângă Luca, să petrec timp cu Luca (n.r. fiul ei).”, i-a mărturisit Bianca Brad Danei Săvuică.

Despre vindecare, dar și despre alte subiecte interesante, invitata Danei Săvuică vorbește miercuri, la Ego Life. Emisiunea poate fi urmărită pe pagina www.ego.ro sau pe canalul de YouTube al emisiunii, începând cu ora 20:00.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *