Bianca Brad, mărturii despre perioada neagră din viața ei: „Am fost foarte, foarte jos”. Ce gânduri i-au trecut prin minte și cum le-a depășit VIDEO EXCLUSIV

Bianca Brad: ”Am avut gânduri negre”

Scris de: Daoud Andra

15 Nov. 2023

Bianca Brad, mărturii despre perioada neagră din viața ei: Am fost foarte, foarte jos. Ce gânduri i-au trecut prin minte și cum le-a depășit VIDEO EXCLUSIV

Bianca Brad a traversat perioade tulburi, de-a lungul timpului. A pierdut un copil la naștere, iar în anul 2015 a primit un diagnostic dur din partea medicilor. A reușit de fiecare dată să se ridice de jos, însă cu mari eforturi. Vedeta vorbește în emisiunea Ego Life de miercuri, 15 noiembrie, despre cele mai negre gânduri care i-au trecut prin minte în perioadele delicate.

Bianca Brad, despre gândurile negre pe care le-a avut

Emisiunea Ego Life a ajuns la ediția cu numărul 84, iar invitata Danei Săvuică din această seară este Bianca Brad. Fostul model a trecut prin încercări extrem de dificile de-a lungul timpului, însă a reușit să le depășească pe toate. Vedeta recunoaște că i-a fost foarte greu și că a avut perioade când era pe punctul de a-și pierde speranța și puterea de a lupta.

”Am fost foarte, foarte jos, am avut gânduri foarte negre și îmi făcusem planuri de suicid. Și e un lucru despre care trebuie să se vorbească, eu în timp ce mă gândeam la suicid apăream la televizor, eram zâmbitoare și ăsta este un lucru pe care oamenii trebuie să învețe să îl observe la cei din jur. Pentru că de asta te minunezi că dintr-o dată auzi de cineva care și-a luat viața. Oamenii sunt grăbiți, nu au timp, zic că lasă că dă semne dacă are nevoie.”, a mărturisit Bianca Brad, în emisiunea moderată de Dana Săvuică.

Citește și: Ce obișnuia să facă Bianca Brad, la începutul carierei de model: „Am învățat ”furând”, uitându-mă la colege”. Ce spune despre manechinele de azi VIDEO EXCLUSIV

De ce a ținut totul în secret

Vedeta a povestit că în perioada în care avea gânduri negre, nimeni nu bănuia acest lucru. Se ocupa în continuare de proiectele ei, apărea la televizor, însă nu vorbea despre problemele din viața personală, pentru a nu se expune și pentru a nu-i expune pe cei dragi.

”Problema este că atunci când ești o persoană publică, știi foarte bine, nu poți să te apuci să vorbești… Ești foarte vulnerabil, ești expus, ești atacat cu foarte mare ușurință. Sunt persoane care merg la televizor și spun tot ce au pe suflet, în minte, tot ce este în viața lor, dar devin o țintă.

Le face bine, sunt persoane extrovertite, dar repet, te expui și devii o țintă a răutăților, a oamenilor care sunt foarte superficiali. Nu înseamnă că mint dacă ascund un lucru, dar nu ascund pentru că sunt ipocrită. Intenția face diferența între un ipocrit și o persoană care ține totul în spatele zâmbetului, ca să se protejeze, ca să îi protejeze pe cei dragi.”, a mai povestit Bianca Brad, în cadrul emisiunii.

Citește și: Imagini superbe cu Bianca Brad de acum 33 de ani. Cum arăta în costum de baie, atunci când a câștigat un concurs de Miss

Vedeta a vorbit și despre atacurile mediatice la care a fost supusă la un moment dat. Ea spune că este nevoie de mentori pentru generațiile tinere, pentru că nu mai există valori la care să se raporteze. Despre acestea, dar și alte subiecte de profunzime, fostul model și Dana Săvuică discută în emisiunea Ego Life din această seară. Aceasta poate fi urmărită pe pagina www.ego.ro sau pe canalul de YouTube al emisiunii, începând cu ora 20:00.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *