Bianca Drăgușanu, pusă la zid după cea mai șocantă declarație: “Vomit”. Cine îi întoarce spatele, nimeni nu se aștepta

O vedetă din România nu s-a mai putut abține și a avut o reacție dură la adresa Biancăi Drăgușanu. Totul a pornit de la o afirmație a blondinei în spațiul public. Rămâne de văzut dacă iubita lui Gabi Bădălău va reacționa sau nu.

Bianca Drăgușanu a șocat pe toată lumea

Andrei Ștefan Ropcea, cunoscut sub numele de scenă Randi și unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, nu a ezitat să-și exprime nemulțumirea față de un comentariu controversat al Biancăi Drăgușanu.

Fiind un cântăreț activ pe rețelele sociale și obișnuit să împărtășească aproape totul fanilor săi, Randi a postat un mesaj în secțiunea de InstaStory, care a stârnit atenția internauților.

Randi este revoltat de afirmația vedetei

Gestul său survine după ce Bianca Drăgușanu a declarat că „Un bărbat sărac e un bărbat prost”. Această părere controversată a determinat reacția fermă a lui Randi, care a avut următoarea reacție: „> Bianca Drăgușanu. Vomit!”.

Prin intermediul acestui mesaj, artistul și-a exprimat public punctul de vedere cu privire la declarația blondinei. Rămâne de văzut dacă cele două vedete vor avea un schimb de replici sau dacă remarca lui Randi va rămâne fără reacție din partea divei.

Recent, Bianca Drăgușanu a dezvăluit la TV că și-a cumpărat un apartament de lux în Dubai, pe care nu a apucat să-l vadă: „Ideea e că în toți anii ăștia am fost în toate locurile. Nu neapărat că îmi lipsește să plec, dar cu siguranță se va întâmpla asta în scurt timp, după ce începe Sofia școala și se aranjează cumva lucrurile o să plec. Mă duc să îmi văd apartamentul din Dubai, că am apartament și nici nu l-am văzut și e gata. Am investit mulți bani acolo și mă duc să văd pe ce am dat banii”.

„Un bărbat sărac e un bărbat prost”

Amintim că într-un interviu recent acordat pentru Playtech-Știri, iubita lui Gabi Bădălău a pus accent pe situația financiară a bărbatului de lângă ea. În opinia vedetei, un bărbat care nu are bani este…prost:

„Nu aș alege pe niciunul, de ce să stau cu un sărac? Ca să îl țin eu? Dacă e sărac înseamnă că nu are capacitatea pe care mi-o doresc eu de la un bărbat. Un bărbat sărac e un bărbat prost. Dacă nu ai mai mult decât am eu, nu am ce să discut cu tine.

Practic, eu vin cu o viață bună la pachet. Eu îmi ofer mie tot ce îmi doresc, asta este evident. Dacă aleg un bărbat, nu am cum să aleg un bărbat mai sărac decât mine. Știi, eu de multe ori fac afirmații de care sunt conștientă că vor deveni virale. Nu trebuia să mă exprim neapărat așa. Mă oprește lumea în trafic și zice ”Bianca, am Skoda, e vreo problemă?”, zic ”Nu, frate, stai liniștit”.

Adică eu nu am o problemă cu mașina, puteam să zic Trabant, că e același lucru..Nu aș putea sta de vorbă cu un om mai puțin potent financiar decât mine. Ce aș putea eu să învăț de la el, repet, cheltuim banii mei împreună? Eu am un copil, trebuie să îmi cresc copilul. Ce aș putea face cu unul care nu are bani?”.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *