Bianca Drăgușanu și Lavinia Pîrva, o nouă vizită la estetician. Cum arată acum, nu s-au sfiit să se pozeze așa

Vedetele au apelat din nou la experții în înfrumusețare

Bianca Drăgușanu și Lavinia Pîrva au făcut o nouă vizită medicului estetician pentru mici îmbunătățiri faciale. Cum arată acum iubita lui Gabi Bădălău și soția lui Ștefan Bănică Jr.?

Cum arată Bianca Drăgușanu și Lavinia Pîrva acum

Bianca Drăgușanu a făcut un obicei să treacă des pragul clinicilor de înfrumusețare. Recent, vedeta a mers din nou la medicul estetician pentru două intervenții minore la nivelul feței, ca să aibă un chip cât mai armonios. În mediul online, iubita lui Gabi Bădălău a povestit fanilor fiecare proces suferit. De asemenea, și Lavinia Pîrva a apelat la profesionalismul experților pentru a arăta cât mai bine.

De curând, Bianca Drăgușanu a trecut pragul cabinetului medicului estetician pentru mici retușuri la nivelul feței. Este bine știut faptul că vedeta adoră intervențiile medicale, fiind cunoscută pentru schimbările radicale pe care le-a făcut de-a lungul anilor. Pe de altă parte, soția lui Ștefan Bănică pare că și-a mărit buzele, având acum un aspect fresh și apetisant.

Vedetele apelează des la estetician

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Pentru nimeni nu mai este o surpriză faptul că vedeta iubește intervențiile estetice. A apelat de multe ori la clinicile de înfrumusețare pentru diferite retușuri, care să-i aducă zâmbetul pe buze.

Trecută de 40 de ani, Bianca Drăgușanu arată perfect și nu lasă să se vadă vreun rid pe chipul său. Blondina merge des la medicul estetician pentru ca tenul ei să aibă un aspect proaspăt. Recent, aceasta a bifat două noi intervenții. Una dintre ele a presupus injectarea acidului hialuronic în buze pentru a le mări, dar și subțierea mentonului prin injectarea toxinei botulinice.

„Astăzi în cadrul clinicii am efectuat procedura de volumizare buze și subțierea mentonului cu toxină botulinică”, a precizat Bianca Drăgușanu în mediul online.

Nici Lavinia Pîrva nu face rabat de la intervențiile estetice, imaginile postate de soția lui Ștefan Bănică Jr. fiind dovada clară.

Bianca Drăgușanu este o personalitate publică cunoscută în România, activând în principal în domeniul media și al divertismentului. Iată câteva aspecte despre viața și cariera ei.

Televiziune și media

Bianca Drăgușanu s-a remarcat, inițial, ca model și prezentatoare de televiziune. A moderat emisiuni de divertisment și a apărut în diverse producții TV.

Viața personală și amoroasă

Bianca Drăgușanu a fost deseori subiect de discuție în presa tabloidă datorită vieții sale personale tumultuoase și a relațiilor sale publice. A fost implicată în mai multe relații mediatizate, inclusiv cu personalități publice cunoscute, cum ar fi Cătălin Botezatu, Victor Slav și Adrian Cristea.

Despre Lavinia Pîrva se știe că este căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. Cei doi formează un cuplu cunoscut în lumea artistică românească și sunt adesea subiect de interes în presa tabloidă.

Ca multe alte personalități publice, Lavinia Pîrva este activă pe rețelele sociale, unde își împărtășește gândurile, experiențele și activitățile cu urmăritorii săi.

Citește și Claudia Pătrășcanu a publicat mesajele de la Gabi Bădălău. Ce îi declara în timpul relației lui cu Bianca Drăgușanu: “Ești minunată”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6.1 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *