Bijuteria specială care îi poartă noroc Irinei Margareta Nistor: “Mărțișorul meu preferat”. Cum i-a influențat drumul profesional VIDEO EXCLUSIV

Spre ce domeniu își dorea familia să se îndrepte

Irina Margareta Nistor a lucrat ca translator pentru TVR în perioada comunismului și a dublat, în secret, mii de producții cinematografice, devenind, în zilele noastre, unul dintre cei mai importanți critici de film din România. Când vine vorba despre drumul profesional ales, ea ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că bunicul ei a îndrumat-o. Ba chiar, există și o bijuterie cumpărată de acesta, care sugerează pasiunea pentru cinematografie, pe care ea o poartă ca mărțișor.

Irina Margareta Nistor, despre cea mai valoroasă bijuterie

Irina Margareta Nistor poartă un mărțișor special în luna martie, pe care l-a cumpărat chiar bunicul său și a fost purtat și de mama ei. Respectiva bijuterie este din aur și îi reprezintă pe Stan și Bran, Stan Laurel și Oliver Hardy. Astfel, obiectul a fost dat din generație în generație, iar criticul de film îl poartă cu mândrie. Aceasta este de părere că ruda sa a fost inspirată atunci când l-a ales, ținând cont de drumul profesional pe care l-a urmat:

“E valoros din punct de vedere sentimental! Mărțișorul meu preferat este un mărțișor care a fost al mamei mele. Este un mărțișor de aur. Sunt chipurile lui Stan și Bran pe care le port pe un lanț în fiecare an! Bran se rătăcise de curând, dar mi l-au regăsit! Era mai inspirat bunicul, căci mama, la rândul ei, pe atunci era copil!

L-a primit în anii ’30, nu l-a cumpărat singură. Exact! (n.r. s-a dat mărțișorul din generație în generație) A simțit ceva bunicul! Stan și Bran sunt preferații mei, îi iubesc mai mult decât pe Charlie Chaplin!”

Citește și Irina Margareta Nistor, despre întâlnirea cu Klaus Iohannis: “A fost un moment care m-a măgulit, fără îndoială!” VIDEO EXCLUSIV

A mers prima oară cu bunicul ei la cinema

Chiar dacă era inginer, bunicul său era pasionat de cinematografie și muzică, astfel că i-a insuflat plăcerea pentru filme. Acesta a dus-o prima oară la cinema, după ce a reușit să facă rost de bilete pentru toată familia. De asemenea, Irina Margareta Nistor a punctat că rudele au încercat să o îndrepte către o meserie de chemist, însă planurile ei au fost altele, fiind îndrăgostită de artă:

“Cu bunicul am mers prima oară la cinema! Am fost cu bunicul, bunica, mama și tata. Bunicul cumpăra biletele la Sala Palatului, avea o drăguță la casa de bilete, se găseau greu pe vremea respectivă. Se ducea cu bomboane, cu flori și reușea să ia 5 bilete!

Era pasionat de muzică și de filme, deși era inginer. Într-adevăr, el a fost! (n.r. cel care a inspirat-o în drumul profesional) Au vrut ei să mă facă chimistă, dar nu a ținut, asta este! Se mai întâmplă!”

Citește și Irina Margareta Nistor, despre filmele în care apar vedete: „Nu mai spun de Liceenii, unde erau și copii de oameni celebri, dar nu s-a sesizat nimeni” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *