Irina Margareta Nistor, despre întâlnirea cu Klaus Iohannis: “A fost un moment care m-a măgulit, fără îndoială!” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune și despre Familia Regală a României

Anul trecut, Irina Margareta Nistor era decorată de Klaus Iohannis pentru promovarea culturii. Președintele României semna pe atunci o serie de decrete de decorare a unor personalități și instituții de cultură. Criticul de film ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre momentul emoționant prin care a trecut. Mai mult, ea a dezvăluit și ce i-a transmis acesta.

Irina Margareta Nistor, despre întâlnirile cu Klaus Iohannis și Casa Regală

Irina Margareta Nistor era decorată în 2023 de Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Culturii Naționale cu ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria F – Promovarea culturii. Criticul de film ne-a spus ce i-a transmis președintele României pe atunci. Mai mult, ea a vorbit și despre întâlnirile pe care le-a avut cu Familia Regală, punctând că afecțiunea pe care o poartă pentru aceștia nu o să dispară niciodată:

“A fost un moment care m-a măgulit, fără îndoială, mai ales pentru că nu eram singură! Întotdeauna te uiți și cine sunt ceilalți de pe lângă tine. Atâta vreme cât era inclusiv directorul Festivalului de Teatru de la Sibiu, m-am simțit foarte bine. În plus, cred că cel mai tare mi-a plăcut că se întâmpla totul într-un palat, Palatul Cotroceni. Eu sunt monarhistă și se știe bine!

Ulterior, m-a decorat și Familia Regală. Cea mai mare plăcere a fost că, în afară de felicitări, mi-a zis: “Să fie într-un ceas bun!”. Eu am o pasiuni colosală pentru ceasurile de perete și ceasurile de mână, dar nu cele scumpe. Să fie cât se poate de diferite!

Firește, cu Casa Regală! (n.r. a fost mai emoționantă întâlnirea) În plus, cu precădere, era mai emoționant totul atunci când exista și Majestatea Sa, Regele Mihai. Este o lungă istorie și afecțiune care nu o să îmi treacă niciodată!”

Citește și Irina Margareta Nistor, despre filmele în care apar vedete: „Nu mai spun de Liceenii, unde erau și copii de oameni celebri, dar nu s-a sesizat nimeni” VIDEO EXCLUSIV

Niciodată nu s-a gândit să renunțe la promovarea culturii

Mai mult, Irina Margareta Nistor ne-a dezvăluit că nu a avut momente de cumpănă atunci când vine vorba despre cariera sa. Vedeta a punctat că nu poate trăi fără filme, astfel că niciodată nu s-a gândit să renunțe la drumul care a făcut-o cunoscută:

“Eu încă sunt într-un optimism fără margini! Măcar puțin dacă le povestești oamenilor, vor învăța ceva nou! Cred că asta mă face să merg mai departe. În plus, pasiunea mea pentru filme este mistuitoare, nu pot trăi fără ele!

Diseară, când merg acasă, primul lucru pe care îl fac este să mă uit ce a mai apărut nou! Este și observat! (n.r. un om pasionat) M-am bucurat foarte tare! Mie îmi place, mai degrabă, să fiu o umbră. De la început eram doar o voce, fără chip!”

Citește și Decizia luată de Irina Margareta Nistor în legătură cu moștenirea ei. ”Bordea mi-a spus că eu am foarte mulți copii”. La cine va ajunge, de fapt VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *