Pasiunea secretă a Irinei Margareta Nistor. A descoperit-o în timpul pandemiei: „Nu îmi trebuie nici pașaport și nici bani de cheltuială” VIDEO EXCLUSIV

Irina Margareta Nistor: „Din când în când mă uit la albumele de fotografii pe care generația voastră nu o să le mai aibă dacă nu le scoateți pe hârtie”
Pasiunea secretă a Irinei Margareta Nistor. A descoperit-o în timpul pandemiei: Nu îmi trebuie nici pașaport și nici bani de cheltuială VIDEO EXCLUSIV

Irina Margareta Nistor și-a construit un renume, fiind iubită de românii din fiecare generație, de la mic la mare. Criticul de film ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că are o pasiune inedită. Aceasta și-a făcut un obicei încă din perioada pandemiei, pe care îl respectă și acum atunci când își dorește să aibă parte de câteva clipe de liniște.

Ce obicei are încă din perioada pandemiei. Ce sfat le-a dat tuturor: “Vă sfătuiesc să o faceți”

Irina Margareta Nistor ne-a dezvăluit că a descoperit o nouă pasiune în perioada pandemiei. Criticul de film a punctat că se uită, din când în când, la albumele de familie, pe care le-a păstrat cu mare grijă. Mai mult, ea îi sfătuiește pe toți să se bucure de asemenea obiecte, care nu se mai găsesc în generația nouă:

“Mi-aș fi dorit să știu să cânt la pian, dar cred că este mult prea târziu pentru treaba asta așa că aștept viața următoare. Când sunt acasă și nu mă vede nimeni? Acum ar trebui, spre exemplu, să strâng aranjamentele de Crăciun, dar încă le mai las, zic că poate mai vine cineva în vizită. În rest, îmi place mult să fac ce am făcut și în perioada pandemiei. Din când în când mă uit la albumele de fotografii pe care generația voastră nu o să le mai aibă dacă nu le scoateți pe hârtie. Vă sfătuiesc să o faceți. Eu le am pe ale bunicilor, pe ale străbunicilor, ba chiar am și câteva care au aparținut stră-străbunicilor mei. Asta mi se pare interesant.”

Ce obiecte a păstrat

De asemenea, Irina Margareta Nistor se bucură de câteva momente de liniște de fiecare dată când citește scrisorile pe care rudele ei le trimiteau în trecut. Aceasta a punctat că se simte ca și cum ar face o călătorie în timp. Mai mult, ea nu refuză ideea de a le arăta fanilor aceste comori de familie pe care le-a păstrat de-a lungul anilor:

“Mai citesc, din când în când, scrisorile pe care le dădeau în vremea respectivă. Aceasta este o călătorie în timp la care nu îmi trebuie nici pașaport și nici bani de cheltuială. Nu trebuie să vă aduc nici cadouri. Poate data viitoare. (n.r. o să dezvăluie publicului scrisorile)”

Ce pasiune ascunsă are Irina Margareta Nistor
Ce pasiune ascunsă are Irina Margareta Nistor

Ce o să facă cu moștenirea ei

Într-un alt interviu Ego.ro, Irina Margareta Nistor ne dezvăluia că își dorește să își bucure publicul prin moștenirea ei:

“Nu, nu. Asta se știe, moștenirea nu o ia nimeni pentru că se face cinema. Deci doar cine merge să vadă filme și să citească biblioteci întregi de cărți are acces acolo. Altă moștenire nu există. Moștenirea este cinema-ul, mai mult decât atât nici că se poate. Aș vrea să îl fac încă din viață, să văd și eu măcar câteva spectacole cu această ocazie. Dacă aș fi avut cinema, aș fi dat filme toată noaptea, chiar și de Crăciun și de Revelion. Poate până la anul, cine știe. Da, de fiecare dată. (n.r. o să se ducă să stea în cinema).”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *